2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
عزيزمممم مبااااركه به سلامتي ان شاالله الهي كه نامدار باشه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشه ...

سلام عزیزم ممنونم ان شالله

الحمدالله خوبم. ان شالله بارداری رو بسلامتی طی کنی فرزندتو بیاری خونه 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مبارک باشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤چشمتون روشن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍انشاالله قدمش پراز خیر و برک ...

ممنون عزیزم. ان شالله. ان شالله بسلامتی زایمان خودت پیش بره. ۳۵۰۰ وزنش بود ۵۰ قدش بود

خدایا شکرت
ممنون عزیزم. ان شالله. ان شالله بسلامتی زایمان خودت پیش بره. ۳۵۰۰ وزنش بود ۵۰ قدش بود

هزااار ماشاالله😍😍🧿🧿🧿🧿

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم ...سر ۱۵ روز بعد از امپول پروژسترون آزمایش دادم منفی بود..حالا ۵ شب ، شبی دو تا قرص ال دی ...

سلام عزيزم بين ٢ روز تا يك هفته بعد پريود ميشي احتمالا. گلم بايد بررسي هاي كامل انجام بدي تا ببيني علت چيه، مثل سونو و آزمايش و اينا. ان شاالله كه خيره 🤲❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها سلام روزتون بخیر باشه  من صورتم چند تا جوش کوچولو زده همیشه قبل از پریود من جوش صورت می ...

عزيزم منم صورت و بدنم پر جوش شد هنوزم داره ميزنه 😜 اصلا ربطي به مثبت و منفي شدن نداره هيييچ چيزي رو به بارداري نه ربط بديد نه رد كنيد. ماشالا عوارض داروها انقدرررر زياده كه روي بدن هركسي يجور جواب ميده. پس اگر موردي ديديد نگيد ديگه منفيه علائم پريوده و اينا. ان شاالله كه خيره عزيزم 🤲❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

اینجا کسی هست کرمان ای وی اف کرده باشه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰