2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست

بچه ها از داداشممممم خبر ندارید؟ خیلی وقته نیومده یا من ندیدم؟ 

الهی ک هر جایی و تو هر مرحله ای کارات عالی پیش برن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد ۵ بارکه منفی شدم تازه دکتر می خواد هیستروسکوپی کنه گفته ۲۲ مرداد برم بیمارستان و ۲۳ عمل می کن ...

آخی خیلی متاسفم. سخته اینهمه منفی شدن

نه واقعا سخت نیست، نیمساعت بیهوشی داره، وقتی بهوش میای درد پریودی خفیف داری. بعدش تا یک هفته کار سنگین نکن و مواظب خودت باش

من سه بار هیستروسکوپی کردم و بار آخر کامل چسبندگیم برطرف شد خدا رو شکر

انشالله شما هم بزودی باردار میشی بعد از هیسترو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من بعد ۵ بارکه منفی شدم تازه دکتر می خواد هیستروسکوپی کنه گفته ۲۲ مرداد برم بیمارستان و ۲۳ عمل می کن ...

آخه از اول نمیدونن چسبندگی هست، من چسبندگی داخل رحم داشتم و‌هیچ علامتی هم نداشت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
به نام خدا  یک عدد زو زی هستم😊 بله من قبل زایمان به دکترم تاکید کردم که یه موقع پرسنل و پرستا ...

سلام صبحت بخير

واى از دست تووو😂😂😂 اشتباه تايپى بود حوصله نكردم ويرايش كنم بعدش😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها از داداشممممم خبر ندارید؟ خیلی وقته نیومده یا من ندیدم؟  الهی ک هر جایی و تو هر مرحله ا ...

منم خیلی به فکرشم ولی چون گفت مهر انتقال داره گفتم حتما میخواد دیگه اون موقع ها بیاد تایپک 

ان شاالله 👍👍

عزیزم فاموتیدین رو‌سرچ‌کن، جز گروه B هست یعنی تو بارداری و مخصوصا سه ماه اول باید با احتیاط مصرف بش ...

سلام مامان سوفی عزیز من معده درد داشتم پزشک خودم تو رویان برام تجویز کرد فاموتیدین 20 هر هشت ساعت یک عدد 

@فرزان3228    

سلام .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم اگه بارداری باردای خوبی داشته باشین و اگرنه بزودی به خواستتون برسین و مادر بشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم من چهارشنبه زایمان کردم ۳۸ هفته و ۳ روز بودم

عزیزززززززززم😘😘😘 خدارووووشکر شوره جونم

مبارک باشه🎉🎉🎉🎉

خودت و نی نی خوبین؟

حتما این مدت برا خودت سریع نگذشت ولی بخدا بارداریت برا من خیلی کوتاه بود... آقا همین تازگیا بود دایرکت درمورد رفت و آمدات به تهران برام گفتی خدارو هزاران بار شکر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عشقم😘 من وقتی پارسال خواستم ببرم نذرم و ادا کنم فهمیدم تو شهر خودمون شیرخوارگاه نداره..‌. اگ ...

چه کار قشنگی میکنی عزیزم😘😘 حالا من اصلا شیر پاستوریزه ب ذهنم نرسیده بود

قبول باشه زی زی جونم

انشالله دل این بچه ها همیشه شاد باشه

وای فقط اون حرف مسئولشون که گفته فرنی درست میکنیم😍😢 

مرسی از راهنماییت عزیزم پس منم شماره دو میگیرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خشک نیست مثل لخته خون ولی خون نیست ی دکتر اینجا رفتم گفت انوکسا رو شروع کن دوباره ب دکتر خودم پیام د ...

عزیزم منم همینطور بودم یه هفته ای طول کشید هکش قهوه ای … دکترم گفت انوکسارو بزن اگه بیشتر شد دوباره قطع کن حالا دیروز ندیدم دیشب انوکسا زدم ببینم امروز چطوره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..