2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
عزیزم چه بامزه دوتا بادیگارد 😅😅اونم با پشت کله چروک 🤣🤣میگی تصور میکنم خندم میگیره 

😅😅😅

گردن كلفتهاى نسرين جون😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نسریم مهر و فریناز مگه شما تو فامیل سابقه سندروم داون دارین ؟؟؟؟ مگه این موضوع ارثی نیس؟

نه عزيزم وراثتى  نيست

ما هم هيچ طرف نداشتيم و ان شاالله الان هم نخواهيم داشت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چون بر اساس سن ازمایشگاه یه رنج خاصی دارن به اون دلیل اعداد رو میزنن و گرنه فامیلی ندارن و به ...

آره

ان شاالله گلم😘😘

عزیزم چون بر اساس سن ازمایشگاه یه رنج خاصی دارن به اون دلیل اعداد رو میزنن و گرنه فامیلی ندارن و به ...

خب خدارو خوش میاد ب خاطر سن بالای مادر رعشه و استرس بندازن ب جون زن حامله؟؟؟؟اونم ی مادری که با ای وی اف باردار شده و مشخصه چقد اذیت شده تو این راه

اینا که خدا نیستن ان شالله خودش کمک میکنه ب هردو

بچه ها کسی هست امروز روز نهم باشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزيزم شقايق رو ك تازه اومد گروه ميخواستم ريپلاى كنم اما اره قطعا مصلحت و خيريت بوده ان شاالله چند ر ...

مرسی اینکه بهم تبریک گفتی یه حس خوب بهم داد

انشالله که همینطور بشه و منم مادر بشم ذوق کنم 

و همچنین همه منتظرا😍

انشالله که شمام نی نی تو دلیتو صحیح سالم تا چند ماه دیگه  بغل بگیری به امید خدا 

خب خدارو خوش میاد ب خاطر سن بالای مادر رعشه و استرس بندازن ب جون زن حامله؟؟؟؟اون ی مادری که با ای وی ...

اتفاقا ى گزينه ى ديگه ش هم آى وى اف هست

متاسفانه نميفهمن چ بلايى ب سر زن باردار ميارن تاجوابش مشخص بشه

من خيلى سعى كردم اروم باسم اين دوروزه

اما ديروز صبح از فشار استرسى ك روزقبلش بهم وارد شده بود كلى عوق زدم و بالا آوردم ك تو اين سه ماه يكبار عوق نزده بودم

وهرچى هم ميخورم يا حس ميكنم تو گلوم مونده يا سرمعده م مثه ى قلوه سنگ وايساده

بچه ها کسی هست امروز روز نهم باشه  

بابا یکم اروم باش😶 بش فک نکن روز نه خیلی زوده 

فقط توکل کن دیگم بی بی نزن تا ۱۴ مستقیم برو ازمایش 

روز ۱۴ بیا بگو مثبت شدی انشالله 

کاش دوستانی که به سلامتی زایمان کردند بیان بگن ازچه ماهی مثل برق و باد میگذره 

فكر نكنم برق و بادى باشه براى خودمون

شايد براى اطرافيان باشه😅😅😅

من فک میکردم وراثتیه این قضیه  صد درصد که مشکلی نیست عزیزم  شما ۳۹ سالت بود؟

نه گلم ٣٧ هستم

تازه وارد ٣٧ شدم😜

اتفاقا ى گزينه ى ديگه ش هم آى وى اف هست متاسفانه نميفهمن چ بلايى ب سر زن باردار ميارن تاجوابش مشخص ...

خب نگیم ای وی اف کردیم 😒

الهی فریناز جان خدا دستت رو بگیره 

مگه میشه بهش فکر نکرد عزیزم من درکت میکنم 😢😢

نمیتونی خودتو سرگرم کنی بری خونه مادرت یکم از تنهایی در بیای؟

مرسی اینکه بهم تبریک گفتی یه حس خوب بهم داد انشالله که همینطور بشه و منم مادر بشم ذوق کنم  و ...

فداتشم عزيزدلم

ان شاالله ك سال ديگه همه مون از اذيت جوجه ها حرف بزنيم💚💚🤲🏻🤲🏻