2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045611 بازدید | 684476 پست

دوستانی که مثبت شدن تبریک میگم انشالله که ۹ماه رو به بهترین شکل تمام کنید و سال اینده بچه بغل باشید

دوستانی که منفی شدید واقعا متاسفم واقعا من این حس رو کاملا درک میکنم بعد از ۱۴روز امیدواری و حس مادری یهو منفی بشی😔خیلی سخته 

ولی چه میشه کرد باید تحمل کرد و محکم تر بلند شد 

انشالله هیچ کس در خسرت مادرشدن نمونه خدا به دل هممون صبر عظیم بده چون تو سخت ترین مراحل زندگیمون هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت . انشالله که بهترینها برات اتفاق بیفته  دیشب شب شهادت حضرت علی اصغر بود نذر شیر و کیک ...

نذرت قبول باشه.حاجت روا بشی عزیزم .ممنونم از لطفت که به یادمون بودی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت عزیزم. ممنونم ک ب یادمی. امروز خیلی حاالم بد بود . هنوز ضعف کرونا باهامه.  شنبه قراره ا ...

بلا بدور باشه الا جان خدا بد نده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من رفتم عطاری بهم خندید  گفت رحم ۷لایه زیرشکم هست روعن سیاهدانه تاثیری نداره ، حالا من موندم چه ...

منم پلی کیستیکم پریود نمیشم الان مسافرتم دوشنبه برگردم میرم دکتر دارو به بده بعد عید میرم دکتر برایه شروع دوباره ی تخمک کشی اسمشم ببرم تنم میلرزه خدا به دله هممون رحم کنه شما باز جنین دارید؟ کجا انجام دادید

سلام فعلا ک دست نگه داشتم تا ۱۰ هفته برم سونو بیرون ولی خب باید تشکیل میشد تا الان .سن جنینم ۷ هفته ...

عزمزمه یه هفته ی دیگه برو آنقدر عقب ننداز اگه بخواد تشکیل بشه تو ایم یک هفته میشه ببخشید اینو میگم ولی اگه خدایی نکرده قلبش نباشه باید زودتر دفع کنی چون باعث عفونت میشه امیدوارم زودتر صدای قلب نازمو بشنویی

اره عزیزم بعد مسافرت گرفتم ولی خدارو شکر خیلی سبک بود. فقط ضعف گه گاه اذیتم می کنه. دشمنت شرمنده عزی ...

انشاالله که بخیر بگذره برات تنت سلامت باشه جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پروانه جان یعنی چهار روز بعد از hcj کامل ممکنه واقعی باشه ؟  آخه برای من دکتر انصاری پور سری پ ...

منم انصاری پور بودم سری اول نصف دوم کامل بهم داد من بعد چهار روز زدم بیبیچچکم هاله خیییلی دیر انداخت بعد دوازده دقیقه اکه زیر دودقیقه روشن بشه بهش شک نکن بعدش روز به روزم باید پررنگ بشه البته بدن با بدن متفاوته آبم زیاد بخور اثرش زودتر بره