2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
السَّلامُ عَلى عَبدِاللّهِ بنِ الحُسَینِ الطِّفلِ الرَّضیعِ، المَرمِیِّ الصَّریعِ، المُتَشَحِّطِ دَم ...

نسرین جان نذرت قبول این روزا خیلی روزای خاصیه ان شاالله خوده امام حسین ب حق حضرت علی اصغرش پسراتو سالم و سلامت میذاره تو دامنت  سال دیگه ان شاالله که لباس علی اصغر تنشون میکنی  الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

ان شاالله مادرای این تاپیک اونا ک مثبت شدن اونا ک در انتظار مثبت شدن هستن از نظر من هر زنی تو این تاپیک هست مادره فقط یکم دیر یا زود قراره فرزندش و بغل بگیره همه سال دیگه لین موقع بیان و بگن الان جواب  دعاهاشون کنارشون خوابیده 😍

تو این روزا منم فراموش نکنید دعا کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچها  اول صبح بیبی زدم امروز یازدهم انتقالم هاله افتاده  شماها هم میبنید ؟ یا توهمم شده اگه مثبت بود الان نباید درست نشون میداد ؟

یعنی منفیم؟؟؟

تورخدا یکی توضیح بده برام من که دارم دیونه میشم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام بچها  اول صبح بیبی زدم امروز یازدهم انتقالم هاله افتاده  شماها هم میبنید ؟ یا توهمم شده اگه مثبت بود الان نباید درست نشون میداد ؟

یعنی منفیم؟؟؟

تورخدا یکی توضیح بده برام من که دارم دیونه میشم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نسرین جان نذرت قبول این روزا خیلی روزای خاصیه ان شاالله خوده امام حسین ب حق حضرت علی اصغرش پسراتو سا ...

سلام عزیز دلم 

ممنونم 

انشالله با دعای خیر شما عزیزان

دیشب خیلی یادتون کردم با اینکه این روزا حافظم یاری نمیکنه ولی عجیب بود برام اسمتون تماما تو ذهنم بود یا اسم کاربری‌ها قشنگ تو ذهنم مرور میشد 

انشالله بچه های خودتم هم به سلامتی به دنیا بیان عزيزم 

سلام دوستان آمپول hcj چند روز اثرش می مونه 🥺🥺🥺 روز سوم و روز ششم کامل باید استفاده بشه روز ششم چن ...

عزمزمه من دوشنبه زده بودم شنبه خیلی اثر محوی ازش مونده بود روز چهارم بزن بعد آمپول اگه زود رنگ گرفت بی‌بی چکت زیر دو دقیقه بارداری اگه طول بکشه اثر امپوله بدن با بدنم فرق داره

سلام بچها  اول صبح بیبی زدم امروز یازدهم انتقالم هاله افتاده  شماها هم میبنید ؟ یا توهمم ش ...

سلام عزيزم من با بتاي 507 هاله داشتم پر رنگ نبود 

انشالله که مامان خانمی و مثبت و حضرت علی اصغر ع دست رد به سینت نزد 

نگران نباش همون که هاله افتاده یعنی مثبتی 

فقط بعد عاشورا برو آزمایش بده 

که بتا خوب رفته باشه بالا و نگران نشی و استرس نگیری 

سلام عزيزم من با بتاي 507 هاله داشتم پر رنگ نبود  انشالله که مامان خانمی و مثبت و حضرت علی اصغ ...

میبنید هاله رو؟؟ برای یازدهم نباید درست نشون میداد؟؟؟

سلام بچها  اول صبح بیبی زدم امروز یازدهم انتقالم هاله افتاده  شماها هم میبنید ؟ یا توهمم ش ...

اگه هاله داره مثبتی ان شاالله برو ازمایش بعده تعطیلی ها دست پر برگردی تا اون موقع هم بتا بالا رفته 

اگه هاله داره مثبتی ان شاالله برو ازمایش بعده تعطیلی ها دست پر برگردی تا اون موقع هم بتا بالا رفته&n ...

خیلی کمـرنگه شمااا میبینیدیش ؟واضحه تا همین حد کافیه واسه مثبت شدن یانه؟..

اره زود افتاد امروز ؟ روز نهم هم افتاد اما بعد حدود یک ساعت گڋاشتم برگشتم که دیدم افتاده 

بتات داره رشد میکنه  بدن تا بدن هم فرق میکنه برا بعضی ها زود نشون میده برا بعضی ها دیر تر نگران نباش بعد عاشورا برو آزمایش ان شاالله که امام حسین جواب دعاهاتو داده اونم ببین چه روزی روزه شیر خوارگان