2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام خانم گل شما كدوم فاكتور ايمنيتون بالا بود ر از چند وقت قبل انتقال دارو خوردين ؟ فقط پردينزون اس ...

سلام.من ana..ssa..disdna..برام بالا بود.dis dnaبا دارو نرمال شد ولی اون دو تا هنوز بالان..حدود شش ماه قبل انتقالم دارو خوردم .پردنیزول..هیدروکس کلروکین..و سه ماه قبل انتقالم شروع اسپرین..تو بارداری هم ای وی ای جی ماهی یه بار تا هفته ۲۷ زدم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستهای خوبم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه امشب،شب هفتم محرم هستش به اسم حضرت علی اصغر (ع)هس ...

عزیزم انشالله دست پر برگردی جنینت خوبه بچسه تو دلت

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
یعنی قلب داشت بعدش گفتن پوچه؟

بله عزیزم قلبش تشکیل شد ولی بعدش رفتم گفتن اصلا نه جنین نه ضربان نیست داخل ساک فقط خون هست جنین از بین رفته به این سقط ها سقط ها فراموش شده میگن خیلی متاسفم ولی واقعیت دردناکیه

پروانه جان شما هم علائم بارداری داشتی؟شکمت بزرگ شده بود؟لک هم داشتی؟

من علائم نداشتم ولی شکمم بزرگ شده بود لک هم خیلی کم همون روز قبل سنو داشتم که سنو شدم گفتن تو شش هفته رشدش متوقف شده دلیلی براش نگفتن گفتن پیش میاد

سلام دوستان آمپول hcj چند روز اثرش می مونه 🥺🥺🥺 روز سوم و روز ششم کامل باید استفاده بشه روز ششم چند روز بعد اثرش میره که بتونم بی بی چک بزنم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان آمپول hcj چند روز اثرش می مونه 🥺🥺🥺 روز سوم و روز ششم کامل باید استفاده بشه روز ششم چن ...

توروخدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم حداقلش یه شش هفت روزی تو بدن میمونه بعضیام شاید یه خورده بیشتر

مرسی عزیزم . یعنی علنن نمیشه بی بی چک زد مستقیم باید برم آزمایش🥺🥺🥺

مرسی عزیزم . یعنی علنن نمیشه بی بی چک زد مستقیم باید برم آزمایش🥺🥺🥺

شما یه روز جلو که بری میتونی بزنی ولی باز اعتمادی به بی بی چک نیست انشاءالله که به حق شش ماهه کربلا اینبار صاحب اولاد سالم وصالح بشی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شما یه روز جلو که بری میتونی بزنی ولی باز اعتمادی به بی بی چک نیست انشاءالله که به حق شش ماهه کربلا ...

قربونت عزیزم مرسی از دعای قشنگت انشالله صدبرابر این دعا برگرده به زندگیت ❤❤❤❤❤💋💋🙏🙏🦋

خانم گل امشب اسم خیلی تو ذهنم میمومد به امید مادر شدنتون

عزیز دلم من مثبت شدم ب امید خدا دعا کن قلبشو ببینم دو هفته دیگه 

ان شالله ب حق علی اصغر امشب دامنت سبز شه گلم 

حتما دعات میکنم❤️❤️