2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045604 بازدید | 684475 پست

عزیززززززززم😍 ان شاالله ب شادی پاش کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاءالله تاهفته آینده پری بشم برم سیکل انتقال . خیلی دعام کنید.    دعا لازمم

قبول باشه عزیزم. ان شاالله ب سلامتی انتقال بدی و برا بار دوم دوباره مامان بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر نگفتهدلیل منفی شدنت چیه؟ آزمایشخای ایمنی و انعقادی رو دادی؟ رحم سالمه؟ خدای نکرده چسبندگی چیزی نداری؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
راستی گلم از بوشهری ها شنیدم ماهی خساک بخوری قبل انتقال و تخمک کشی عالیه .من بلد نیستم خصوصی پیام بد ...

خساک آخه میگن حرومه.شما خوردی تاحالا؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منان جون چطور درخ‌واست دوستیت را قبول کنم چیزی برام نیومده

ببین میری تو کاربریم نوشته درخواست دوستی شما روش بزن برام میاد منم قبول میکنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
قربونت عزیزم. ممنونم ک ب یادمی. امروز خیلی حاالم بد بود . هنوز ضعف کرونا باهامه.  شنبه قراره ا ...

شفات باشه الا جون 

عزیزم از خدا میخوام همه مشکلات سر راهت برداره و زود زود مامان بچه های سالم و صالح بشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

حتما

دعا میکنم این انتقال همه چی خوب پیش بره و مامان بچه های  سالم و صالح بشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها شبتون بخیر. عذاداریهاتون قبول باشه. ان شاءالله  به حق ۶ماهه امام حسین که باب الحوا ...

سلام عزیزم، اجرت با سیدالشهدا، حاحت روا بشی ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم . بسلامتی . والا من با اولین آمپول اذیت نشدم . دومی رو که زدم استخون درد و پا درد و تعریق ...

من خودمم تعجب کردم چرا انقدر زود .😁 دیگه باید تحمل کرد .پس منم برم مکمل کلسیم بخرم استفاده کنم .ویتامین ای دارم و روزانه مصرف میکنم .مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...