2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
الهی دورت بگردم  چقدر خندیدم با این پیامت  الهی که دلت همیشه خوش باشه و لبت خندان  ...

فداتشم عزیزم همچنین

جاااانم پسر روسرشون میذارنشون از ذوق🥰😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر تبخال داری حتماااااا با دکترت مشورت کن، اصلا نخارون که پخش نشه، کلوتریمازول هم باید با نظر ...

نه تبخالم ک واسه دوهفته پیشه و تموم شد

همون موقع هم بادکتر در ارتباط بودم فقط اجازه داد پماد بزنم

از بعدش ک تموم شد اینجورم

حالا تحمل میکنم تا ببینم هفته بعد چی پیش میاد

ممکنه از شیاف باشه اما خارش داخلی نیست

بیرونیه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام فریناز جان خوبی عزیزم  

سلام ماهک جان

ب لطف خدا و دعاب شما دوستان خوبم دورت بگردم

شما خوبی؟

سلام خانما  من رفتم سونو کیسه زرد و ساک رو دید  ولی حرفی از جنین نزد  میگم من اگه ...

سلام عزیزم

مبارک باشه😍😍

جنینت توچولو هست خب سه روزه بوده دیرتر بزرگ میشه

ان شاالله تو سونوی بعدی باقلبش باهم میبینیش❤️😍

سلام ماهک جان ب لطف خدا و دهای سما دوستان خوبم دورت بگردم شما خوبی؟

زنده باشی عزیزم خدا محافظ تو دلیت باشه   

شکر والا این سنگ کیسه صفرام خیلی اذیتم میکنه ولی نمیخوام ریسک کنم کج دارو مریض میسازم ببینم چی میشه سمت کیسه درد داره ولی تحمل میکنم 

خدا خودش به هممون کمک کنه 

سلام عزیزم مبارک باشه😍😍 جنینت توچولو هست خب سه روزه بوده دیرتر بزرگ میشه ان شاالله تو سونوی بعد ...

سلام عزیزم خوبی انشاءالله که خوب باشی راستش واجب دونستم بگم خواهرم عین خودت بود تو معطب پس افتاده بود همه چیش مشکوک بود تا اینکه ازمایشاتو انجام داد شکر خدا سالم بود الانم پسر کوچولوش دو ماهشه نگران نباش 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیزم مبارک باشه😍😍 جنینت توچولو هست خب سه روزه بوده دیرتر بزرگ میشه ان شاالله تو سونوی بعد ...

ان شالله عزیزم با دعاهای شما❤️❤️ان شالله شمام نی نی اتو سالم بغل کنی

دوستان من سرما خوردم رفتم دکتر شربت اکسپکتورانت و کپسول سفکسیم و قرص سیتریزین واسم نوشت اینا ضرر ندا ...

اگه به دکترگفتین که باردارین وایشون درجریان بودن ودارونوشتن استفاده کنین حتماضررنداره