2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045902 بازدید | 684488 پست
میگم اکرم جون ان ان تو بارداری منع مصرف نداره؟ من امروز از داروخانه خواستم داروهامو بگیرم بعدش گفتم ...

عزیزم ان ان کورتون داره نباید توی بارداری مصرف بشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ان ان کورتون داره نباید توی بارداری مصرف بشه

درسته یکی دوبارش فک نکنم مشکلی داشته باشه چون خیلی کمه ولی خب محض احتیاط ادم مصرف نکنه بهتره  منم سعی میکنم دیگه استفاده نکنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌دوستای عزیزم. یه مشکلی واسم‌پیش‌اومده که ذهنمو مشغول کرده. متاسفانه قند یکساعته و دو ساعتم تو آ ...

سلام عزیزم، نیاز نیست قبل غذا یا یک ساعت بعد غذا هم بگیری، فقط ناشتا و ۲ ساعت بعد از هر غذا رو بگیر، ناشتا هم بین ۸ تا ۱۰ ساعت باشه حتما. یک هفته کامل بدون وقفه و فراموشی یادداشت کن چون به یکی دو روز نمیشه اکتفا کرد، بهتره نوع غذایی که خوردی هم بنویسی اینجوری اگر قندت بالا باشه متوجه میشی از چی بوده. احتمالا قند یا کربوهیدرات زیاد خورده بودی آزمایشت بالا بوده، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲⁦❤️⁩

درسته یکی دوبارش فک نکنم مشکلی داشته باشه چون خیلی کمه ولی خب محض احتیاط ادم مصرف نکنه بهتره  م ...

بخاطر کورتونش میگن منع مصرف داره، اوایل بارداری یکم حساسه دیگه، در حد یکی دوبار هم مصرف نشه بهتره.

فقط قسمتی ک گفتی شوهرم 🤣🤣ولی لعنتی خیلی پماد خوبیه من حتی یه جاهایی یکم اگزما گرفته زدم خوب شدم کل ...

😂😂😂

اره منم قبلا ارنجم ب پرز فرش اتاق مجردیم حساسیت داشت دونه میریخت زدم عااالی بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه هااااا در صورت داشتن سوزش، یا خارش، یا ترشح غیر طبیعی بودار حتماااااا با دکترتون مشورت کنید و سر خود دارو یا پماد مصرف نکنید. یسری داروها و پمادها با اینکه به ظاهر امن هستند اما توی بارداری مخصوصا اوایل بارداری منع مصرف دارند، ضمن اینکه ممکنه دچار عفونت شده باشید که همین عفونت برای جنین خطرناکه و باید سریعا درمان بشه. ان شاالله همگی در سلامت کامل باشید. 🤲⁦❤️⁩

خداروشکر که استرست کم شده 🙏🏻🙏🏻

😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه هااااا در صورت داشتن سوزش، یا خارش، یا ترشح غیر طبیعی بودار حتماااااا با دکترتون مشورت کنید و سر ...

برا من بیشتر ب خاطر شیاف بود ک دکتر گفت رکتال مصرف کن 

بچه هااااا در صورت داشتن سوزش، یا خارش، یا ترشح غیر طبیعی بودار حتماااااا با دکترتون مشورت کنید و سر ...

سخر من ترشحاتم بودار نیست خارش داخلی هم ندارم

بیشتر از بعدازتبخالم میرسه رو پوستم پوست اطراف واژن و مقعدم رو ب خارش میندازه

دیروزم اینقدر حالم خراب بود یادم رفت از دکترم بپرسم

کلوتریمازول داخلی داشتم موضعی مصرف کردم اما لحظه ای خوبه

بعدش باز خارش رو دارم

سلام عزيزم صبح بخير رفتم امروز گفت سه شنبه بيا چون خون رو بايد بفرستيم تهران و ب تعطيلات ميخوره بع ...

خب خداروشکر 

دیدی ما هم همینو گفتیم پس آروم باش عزيزم خب ده روز بازم خوبه آخه من دیدم بعضی ها میگن یک ماه انشاالله چند روز دیگه خوش خبر میایی و البته این مدلی 😁😁😍😍

دوستان من سرما خوردم رفتم دکتر شربت اکسپکتورانت و کپسول سفکسیم و قرص سیتریزین واسم نوشت اینا ضرر ندا ...

کپسول سفکسیم و تو بارداری میدن ولی راجب اکسپکتورانت و سیتریزین اطلاعی ندارم اکثرا دیفین هیدرامین میدن

@نسرین_مهر     واى يادم رفته بود بگم😅😅 اونشب داشتم اینده گل پسرهاتو تصور میکردم یاد ب ...

الهی دورت بگردم 

چقدر خندیدم با این پیامت 

الهی که دلت همیشه خوش باشه و لبت خندان 

من هنوز به کسی نگفتم پسر 

خانواده همسرم نوه پسری ندارن ولی دختری تا بگی دارن 

سلام منم استان بوشهر هستم در چه مرحله هستی کجا میری دکترت کیه .من شیراز دکتر عمویی و فعلا تازه منفی ...

سلام عزیزم.من پارسال تخمک کشی شدم همون مرکز ناباروری بوشهر پیش دکتر رحمانی.دوبارم پارسال انتقال دادم پیشش منفی شد آزمایش های تکمیلی دادم دیدم مشکل ایمنی انعقادی دارم میخواستم برم تهران متاسفانه شرایطشو ندارم مجبورا اینبار پیش سهیل نوبت گرفتم برای شهریور که انشاءالله برای بارسوم انتقال بدم شاید خدا خواستو منم طمع مادرشدنو بچشم که دوباره آواره شهرهای دیگه نشم.راستی دکتر عمویی چطوره؟؟درصد موفقیتش چی؟؟بعد چطور نوبت گرفتی؟؟ناگفته نمونه دوسالم شیراز زیر نطر دکتر صیادی بودم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦