2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
با هيچكدومشونم راحت نيستم😂يكيشون خيلي سخت گيرانه عمل ميكنه يكيشون توكل بر خدااا عمل ميكنه يادمه غرب ...

🤣🤣🤣خو یه دکتر برو باش راحت باشی ولی من هر دکتری رفتم همشون سن جنین هم درست حساب کردن بعد ان تی با سن جنینام یکی شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
حتما عزیزم نگران نباش امروز ب نیتت زیارت عاشورا مبخونم چه تو چه نسرین مطمئن باشید چیزی نیس چون سنتون ...

مرسى عزيز دلم

من براى نسرين جون ك دلم روشنه چون قطعا ورم و چين پشت گردنشون بوده

براى خودمم از ديشب هرچى سرچ كردم بيشتر از ٩٠ درصد سلفرى شون مشكل نداشته شكرخدا و منم اروم شدم

امروزم ك خانومه اينجور گفت خب بيشتر

توكلم ب خداست🤲🏻

خودش داد خودشم مراقبشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نسرین_مهر    

واى يادم رفته بود بگم😅😅

اونشب داشتم اینده گل پسرهاتو تصور میکردم یاد بادیگاردها میفتادم گردن کلفت و چهارشونه😍یکی اینور مامان یکی اونورش😍😍😂😂ماشاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسى عزيز دلم من براى نسرين جون ك دلم روشنه چون قطعا ورم و چين پشت گردنشون بوده براى خودمم از ديشب ...

همین‌ک استرست کم شده عالیه 💜

🤣🤣🤣خو یه دکتر برو باش راحت باشی ولی من هر دکتری رفتم همشون سن جنین هم درست حساب کردن بعد ان تی با ...

میگم اکرم جون ان ان تو بارداری منع مصرف نداره؟

من امروز از داروخانه خواستم داروهامو بگیرم بعدش گفتم ی ان ان بهم بده با ی حالتی پرسید برای کی میخوای منم یهو با ترس گفتم شوهرم😂😂😂

بعد اومدم گفتم شاید توبارداری منع مصرف داره ک اینجوری پرسید

همین‌ک استرست کم شده عالیه 💜

فداتشم عزیزم

ان شاالله خیر دعاهاتون ب خودتون برگرده

ان شالله شماهم هميشه سلامت باااشيد 🌹 عاره فعلا اساسي شروع نكردم البته وله ولم نكرده بودم ولي خوب م ...

ان شاالله همه چیز عالی پیش بره 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من نبودم از محلا٢٠ نيلو٦٨ عبدالوحد خبري نشد؟؟ انتقال دادن يا نه؟

از مهلا و نیلو خبری نیست ولی چندباری عبدالوحد به تاپیک سرزده ولی هنوز انتقال نداده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میگم اکرم جون ان ان تو بارداری منع مصرف نداره؟ من امروز از داروخانه خواستم داروهامو بگیرم بعدش گفتم ...

من ک کم میزنم هر موقع خارش بگیرم شاید دو هفته یه بار ک هر جا دیدم مشکلی نداشت مصرفش بیش از حدش خوب نیس ولی یکی دوبار مشکلی نداره 

میگم اکرم جون ان ان تو بارداری منع مصرف نداره؟ من امروز از داروخانه خواستم داروهامو بگیرم بعدش گفتم ...

فقط قسمتی ک گفتی شوهرم 🤣🤣ولی لعنتی خیلی پماد خوبیه من حتی یه جاهایی یکم اگزما گرفته زدم خوب شدم کلا انگار پواد همه کاره اس 

مرسى عزيز دلم من براى نسرين جون ك دلم روشنه چون قطعا ورم و چين پشت گردنشون بوده براى خودمم از ديشب ...

خداروشکر که استرست کم شده 🙏🏻🙏🏻

سلام عزيزم ممنونم سحر جان  میاد روده اینا سردردهای عجیبی میگیرم در حدی که تمام چشام کاسه خون م ...

به نظرم برو دکتر عزیزم، قاعدتا با فشار ۱۰ نباید اینطوری بشی، با دکترت مشورت کن حتما. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

@rose_710    

سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی خیلی زود به خواسته قلبیت برسی و مامان بشی 🙏🏻😍🌷

😂😂😂