2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست

بچه ها روز انتقال هم حسابه یا نه؟؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من ازمایش بارداری رو روز انتقال حساب نکرده

برا من گفت چهاده روز بعد برو ازمایش حتما مال منم حساب نیست  نمیدونم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
هیوا جان دارو بعد از انتقال چیا مصرف میکنی ؟؟امپول چی؟؟

شیاف و امپول پرژسترون فولیک اسید استرادیول همین 

بچه ها مگه فریناز چی شده؟؟؟؟

این سینه درده برا منم هست از امپولست🤭

ان شالله بخاطر جنین باشه عزیزم ❤️

ببین خداا منو خیلیی سورپرایز کرد من تو حالت مریضی که تب داشتم دراز کشیده بودم خیلییییی بی حال عید غدیر بود صدای  مولودی مسجد میومد با بی حالی دستمو وا کردم گفتم امام علی عیدی منم بده 😭😭😭روز قبلشم بی بی منفی بود 

شوهرم زنگ زد اماده شو بریم دکتر پاشدم اماده شدم یهوو ب دلم افتاد نکنه مثبت شم دکتر بهم دارو بده ضرر داشته باشه

و در کمال ناباروری عیدیمو گرفتم🥺🥺باورم نمیشه هنوز

اینارو گفتم بدونی مثل من ناامید نباش خداا بهت نی نی میده ب وقتش 😘😘😘