2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045842 بازدید | 684485 پست
سلام عزیزم خوبی؟مرسی جوابمو دادی😘😘🌺🌺🙏🙏ویتامین دی هرروز ضرر نداره؟اخه میگن هفته ای یدونه یا ماه ...

ویتامین دی هزار مشکلی نداره 

منم روزانه دارم میخورم 

رویان آسپرین تجویز میکنه نگران نباش 

انشالله که موفق باشی گلم و به زودی با خبر مامان شدنت مارو هم خوشحال کنی

عزیزم نمیگم متاسفم چون هنوز زوده واسه گفتن این کلمه ولی انشالله هرچه زودتر مثبت بشی.. من بچه ندارم ...

هاجر جان انشاءالله که مادر شدی عزیزم یادمه یه زمانی چندتا بی بی چک خریده بودم قبل انتقال قایم کرده بودم قفسه های بالای کمد دیواری که بعد انتقال حتی اگر وسوسه شدم نتونم برم رو چهارپایه ، چون استراحت مطلق هم بودم نمیشد برم بیرون 

همسرمم قسم خورده بود که نخره   

چه تحملی کردی عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ترشح اینا ندارم اصن فقط خارش و اینکه نصفه شبا  بدتر میشه البته نا گفته نمونه که من ۱۱ شب ژل ...

اگه فقط خارشه ان ان بزن.. و اینکه جامدشم استفاده کن شاید بهتر باشه واست 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام دوستان  منم دوره ی ای وی اف رو میخوام شروع کنم  فعلا کیست داشتم برام ال دی نوشت دکت ...

ب جای متفورمین گلای وانس یا گلوکوفاژ بگیر بخور کمتر اذیت میکنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
هاجر جان انشاءالله که مادر شدی عزیزم یادمه یه زمانی چندتا بی بی چک خریده بودم قبل انتقال قایم کرده ب ...

اره دیگه تحمل کردم این دوهفته رو😅😅😅😅😅 خدا بخیر بگذرونه انشالله خدا از زبونت بشنوه گلم خدا تو دلیتو (هاتو )نگه داره جونم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ویتامین دی هزار مشکلی نداره  منم روزانه دارم میخورم  رویان آسپرین تجویز میکنه نگران نباش ...

خوبه پس میگیرم حتما از فردا میخورم. انشاالله 🤲🤲ممنون عزیزم مرسی از دعای قشنگت 😘😘❤❤🙏🙏🌺🌺

سلام بچه ها خوبین خواستم بگم من برا مثبت شدنم نذر سیب کردم برا شعید جهانیاری همون موقع میخواستم پخش کنم مامانم گفت الان سیبا گلخونه این خوب نیس دیگه سیبای خودمون در اومدن ب مامانم گفتم از طرف من پخش کن خیلی برکت داشت هم مامانم روضه برد پخش کرد هم کلی خانواده داد فردا هم اخریش رو میبره روضه برا سینی حضرت قاسم اینا رو من نشونه خوبی میبینم و هم اینکه قسمت شد تو ماه محرم پخش کنم 

خواستم بگم این نذر برا من جواب داد ب غیر از خواست خدا و بقیه فاکتورا اگه دوست داشتید شما هم انجام بدید اداب خاصی نداره  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم نمیگم متاسفم چون هنوز زوده واسه گفتن این کلمه ولی انشالله هرچه زودتر مثبت بشی.. من بچه ندارم ...

ای جونم به این انرژی انشاالله بتای تپل مپل😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فداتشم عزیزم خداروشکر ماام خوبیم خودت و نی نیت خوبین؟منم دوسدارم اینجور چیزارو بخورم ولی فعلا نمیتون ...

خداروشکر عزیزم منم خوبم شکر میگذرونم 

انشالله کم کم حالت خوب میشه ویار ها تموم میشه همه چی میخوری 😄

اره دیگه تحمل کردم این دوهفته رو😅😅😅😅😅 خدا بخیر بگذرونه انشالله خدا از زبونت بشنوه گلم خدا تو دل ...

انشاالله بتای تپل مپل هاجری😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسى عزيزدلممم🥰 منم همينجور ضعفم خييييلى زياده اما خب پا نشم ميميرم😜😂 اجبارا پاميشم با ى چ ...

ته فدا ،،،مامان قویی هستی تبریک میگم 😁😁

میوه خیلی خوبه منم میخورم فقط با شیر میونه خوبی ندارم 😩