2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045913 بازدید | 684488 پست
راستی چن هفته ای عزیرم ؟ تیکر نداری 😍

۸ هفته هستم گلم نه والا فعلا تیکر نذاشتم 😁 راستی پروژسترون رو باید  تا چند هفته  استفاده کنی؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم فکر کنم استرس خیلی مهمه  دفعه پیش منطورم ۳ساله پیش که قرص و آمپول میخوردم هر چی بیبی ...

الهی دورت بگردم خداروشکر یه دختر گل دارید خدا حفظش کنه انشاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 

احسنت بشه ببینید استرس داشتید نمیشد ولی حین مسافرت و وقتی بهش فکر نمیکردی خدا خداست و شد 

تو این پروسه استرس سم و واقعا استرس و فشار روانی خیلی تاثیر گزار 

پروسه خیلی سختیه مصرف کلی دارو و امپول و... ولی باید صبر داشته باشید 

انشالله که جنین دارید و انتقال بعدی مادر میشید ولی این رو خواهرانه از من به یاد داشته باش بعد انتقال زندگی عادی بدون استرس داشته باش 

میدونم سخته میدونم نمیشه بی تفاوت بود ولی رو خودت کار کن که صبور باشی و استرس نداشته باشی 

انشالله که بهت ین ها برات اتفاق بیوفته عزيزم 

ما تو این تاپیک خوب همو درک میکنیم ولی شما از روز اول استرس داشتی بعد بخاطر دخترت و بستن درب و بعد سرماخوردگی و افتادن دخترتون رو شما و... خب کمی دقت کنی همش استرس بوده شاید اون اتفاقا اصلا دخیل نبوده ولی این استرس خودش ضرر داره 

به هر حال اگر با حرفام دلخور تون کردم عذرخواهی میکنم و دوست ندارم دلخور باشید از من ولی دوستانه، خواهرانه میگم 

دفعه بعد زود آزمایش ندید صبر کنید 

و بازم میگم خدای ما خدای معجزه هاس انشاالله همین سری مادر شده باشید توکل کنید به خدا 

درست علم پزشکی و... ولی اگه خدا بخواد خواسته و تمام 

توکل بخدا گلم  اشکالی نداره من پایین ترم گفتم درسته با قرص و آمپول باردار شده بودم ولی فکر میکر ...

خودتو سرزنش نکن دوست خوبم 

شما هم مادر خوبی هستی به هر حال بچه شیطنت داره شما هم مادری 

ما هم مادرمون دعوامون کرده و.... 

ولی ماهایی که انقدر سختی کشیدیم یعنی هر لحظه و ثانیه و ساعتش برامون استرس بوده به هر حال کمی بیشتر به نی نی جانمون توجه میکنیم و البته لوس تر میشن 

الهی دورت بگردم خداروشکر یه دختر گل دارید خدا حفظش کنه انشاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه  ...

دقیقا حرف شما درست  میخواستم تا بچم کوچیکه یه بچه دیگه بیارم مصافا اینکه سنم ۳۹سال و پلی گیستیک شدید و سابقه عدم بارداری ۲ساله داشتم  حالا یه کم به خودم زمان میدم تا آرامشم برگرده و بچم کمی بزرگتر بشه   خیلی این چندماهه استرس کشیدم  ، توکل بخدا و از شما هم ممنونم ان شاالله دامن همه منتطرا به حق این ساعت و روزهای عزیز سبزسبز بشه و همه خوشحال بشن 

سلام دوستهای قشنگم

امیدوارم خال همگی عالی باشه💓

پیشاپیش ممنونم که به سوال های من جواب میدیذ

ندیدمتون ولی واقعا دوستون دارم که اینقدر مهربونید و وقت میزارید

سوالم اینه

به من گفتن بعد انتقالم همون صبخ باید شیاف بزارم

گفتن مثلا صبح رو ساعت ۱۱تنظیم کنم

حالا سوالم اینه من بعد انتقال درجا خم بشم و شیاف بزارم ضرر نداره🤔🤔مگه نباید دو ساعت دراز کش باشم؟؟

شاید خیلی سوال ابتدایی بلشه ولی واقعا سوال شده برام و نکرانم؟

یه سوال دیگه 

بعد انتقال  برای نماز خم بشیم اشکال داره؟؟

سلام دوستهای قشنگم امیدوارم خال همگی عالی باشه💓 پیشاپیش ممنونم که به سوال های من جواب میدیذ ندید ...

سلام گلم همون روز انتقال‌ شیاف رو بده خودشون بذارن نماز رو نشسته بخون گلم من خودم همین کار رو میکردم و اینکه بعد انتقال ۱ ساعت فقط استراحت کردم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام گلم همون روز انتقال‌ شیاف رو بده خودشون بذارن نماز رو نشسته بخون گلم من خودم همین کار رو میکردم ...

اینجایی که من میرم دولتیه فکر نکنم خودشون بزارن😔

تازه من خجالتمم میاد

سلام دوستهای قشنگم امیدوارم خال همگی عالی باشه💓 پیشاپیش ممنونم که به سوال های من جواب میدیذ ندید ...

سلام صدف جانم نیازی نیست برای شیاف گذاشتن خم بشی مگه قراره ببینی کجا میره 😁😁 شوخی کردم 

همونجا رو تخت که هستی آروم شیافتو بزار پاهاتو کمی جمع کن سمت شکم دراز کش بزار و تمام 

نگران نباش 

برا من بعد انتقال دکتر خودش گذاشت نماز هم من نشسته میخوندم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

حداقل یک هفته رعایت کن و نشسته نماز بخون 

سعی کن خم و راست نشی 

امیدوارم انتقالت موفقیت آمیز باشه و به زودی با یک بتاي خوب خوشحالمون کنی 

مگه وقتى شياف ميذارى چ جورى ميذارى ك خم ميشي؟

من ب پشت دراز ميكشم و پاهامو باز ميكنم و ميذارم داخل

ببخشيد واضح توضيح دادم😂😂

نماز رو هم نشسته بخون گلم هيچ ايرادى نداره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم