2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
دقیقا منم همین حس رو دارم و ترجیح میدم نیام چون این هنه استرس حتی رو ما هم تاثیر میزاره  مادر ...

خوب نسرین جون یادمه خود شما هم روز ۷ یا ۸ بی بی چک زدی ، فکر کنم ده یا یازده هم آزمایش خون دادی

همه دوست دارن زودتر بدونن، فقط اگر منفی شد نباید دارو قطع کنن تا دستور پزشک

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب نسرین جون یادمه خود شما هم روز ۷ یا ۸ بی بی چک زدی ، فکر کنم ده یا یازده هم آزمایش خون دادی همه ...

عزيزم من آنقدر منفی دیده بودم که همه چی برام عادی بود 

خاطرتون باشه علائمی که گفتم اکرم جان پروانه جان گفتن احتمالا اوکی هست زدم 

من اولین بارم بود بی بی میزدم روز هفت زدم و هاله انداخت 

و شب تولد حضرت معصومه بود شب موقع خواب تو دلم گفتم خدایا اگه مثبتم یه نشونه بهم نشون بده و واقعا شبش خواب دیدم 

سوفی جان باز آخه آزمایش واقعا زوده روز ده من در مور  متد آمریکا نمیدونم دوست خودم روز 12 تازه مثبت شد و خداروشکر بچش 15 مرداد به دنیا میاد 

به هر حال استرس هست 

ولی هر لحظه هر ساعت از اول انتقال بخوان آنقدر استرس داشته باشن که نمیشه 

الان من هر روز و هر ساعت بیام اینجا بگم وای عدد ان تی فلان شد چه کاری میتونید بکنید غیر از این که با مادرانی که آزمایش دادن یا وقت آن تی دا ن استرس بدم 

یکبار گفتم و ازتون خواستم با دلهای پاکتون برام دعا کنید این م حله هم ختم به خیر بشه 

این حالت رو من نداشتم آنقدر این هفته بار منفی تاپیک بالا بود که آدم حس اومدن و جواب دادن نداشت 

من از شما سوالی میپرسم جواب میدید اگر قرار باشه من بازم رو حرف خودم پافشاری کنم چه دلیلی داره پس پرسیدم 

اصلا بحثم این دوستمون نیستاااااا من کلی دارم میگم 

ایشونم انشاالله مثبت میشن 

با استرس و چه کنم چه منم هیچ مشکلی حل نمیشه 

اولین شرط آرامش 

به هر حال همه ما تا حدودی شرایط یکسان داشتیم من دفعات پیش انتقال دادم دوستان قدیمی مثل زینبی و... خاطرشون هست اصلا بی بی نزدم با اینکه پریود کانل میشدم دو سه روز مونده به از ولی همچنان ازمایشم رو به موقع میرفتم و منفی و تمام

کدوم شهرستانی؟حتما برات دعا میکنم به حق حضرت قاسم دامنت سبز بشه عزیزدلم 

ممنون عزیزدلم الهی آمین همچنین شما هم حاجت دلتو بگیری.بوشهرم عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پس دیگه عزیزم کاملا منفیه؟ من یک دهم بود بتام 

دوست خوبم بازم صبر کن

داروهات رو ادامه بده گمن سری قبل شش آذر انتقال دادم و منفی شدم دوستم با خودم انتقال داد خداروشکر مثبت شد و اینکه بی بی میزد منفی بود رفت حتی از داد روز ده یا نه داشت داروهارو قطع می‌کرد به اصرار من خورد و روز 15 از داد مثبت بود و پسرش چند روز دیگه به دنیا میاد 

این پروسه سخت هممون درد کشیده هستیم ولی باید تحمل کرد و صبر داشت 

شاید خدا خداست و شد 

من منظورم اینه حالا که رفتی از دادی و منفی بازم نا امید نشو 

توکل کن به خدا 

من روز دوازده از دادم بتام 507 بود 

چون بی بی هاله داشت رفتم 

و اهل استرس نبودم چون آنقدر منفی دیده بودم برام عادی بود 

مایعات کم میخورم کلا همیشه کم میخورم مایعات،ولی چند روزه دارم سعی میکنم تمرین کنم آب بخورم،شیافم روز ...

این چندساعت تا قبل از اینکه دکتر بری لباس زیر نپوش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اینجا میگن نه چه انتظاری داری از جنین ۳روزه بعد از ۱۰ روز مثبت بشه؟

من نمیخوام نا امیدت کنم، اما از امید الکی دادن خیلی بدم میومد همیشه 😔 آره جنین ۳ روزه دیرتر لانه گزینی میکنه اما تا الان باید بتا حداقل ۱۰ میشد دیگه😔

خودم ۵ بار پانکچر داشتم، ۵ بار تا حالا انتقال دادم، ۳ تا سقط و … داستان طولانی داره پروسه درمانم. 

هیچ دکتری نمیگه ممکنه لانه گزینی بعد از ده روز اتفاق بیفته، لانه گزینی تا روز ۵ و ۶ بعد از انتقال کامل میشه، اگر سه روزه باشن تا روز ۷ و ۸

نمیدونم چرا بچه ها بدون دلیل علمی راهنمایی میکنن

انشالله بزودی مثبت میشی با بتای عالی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فاطمه جانم کار خدا بی حکمت نیست سری قبل با اون بتا هممون فکر می‌کردیم دوقلو هستی  ولی خدا نخوا ...

ای جونم به این همه انرژی مثبتی که می‌فرستین خواهرای گلم 😍😍😍 انشاالله فسقلی بیاد بسلامتی بغلت آره خدا یه روزی یه جایی یه جوری قشنگ سوپرایزم می‌کنه میام از شیطنتاشون میگم براتون😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شاالله ان شاالله خدا یه دو قلوی نازو شیطون بده ک وقتی ببینیشون دلت قنج بره ک خدا چی برام نگه داشت ...

صد البته ممنون از دعای قشنگت گلم خدا تو دلیتو حفظ کنه🙏🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من نمیخوام نا امیدت کنم، اما از امید الکی دادن خیلی بدم میومد همیشه 😔 آره جنین ۳ روزه دیرتر لانه گز ...

نظرتون در مورد بی‌بی چک که بعد یک ساعت هاله صورتی انداخته وروز نهم انتقال هیت چیه تجربه شو  داشتی؟ شنیدی؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ببین متاسفانه یکی از نشونه های بارداری پوچ همبن بتای خیلی پایینه. ولی هیچ دکتری ریسک نمیکنه بگه قطع ...

عزیزمی که گلم می‌دونم که فقط روحیه می‌دیم بهم کاری از دستمون بر نمیاد که خواهری همین کارا واسه هم یه دنیا می ارزه انشاالله همین معجزه برا همه دوستانم اتفاق بیافته ماهم جزءشون ممنون از آرزوی قشنگت برام ممنون خواهری🙏🙏🙏😘😘

دوست خوبم بازم صبر کن داروهات رو ادامه بده گمن سری قبل شش آذر انتقال دادم و منفی شدم دوستم با خودم ...

مرسی عزیزم فکر کنم استرس خیلی مهمه  دفعه پیش منطورم ۳ساله پیش که قرص و آمپول میخوردم هر چی بیبی میزدم منفی  آخرین بار که آمپولها رو زدم گفتم فایده نداره که و من میرم برای آی یوآی یا آی وی اف  و رفتم مسافرت و گشتم و اصلا یادم رفت در کمال تعجب باردار شده بودم و خدا یه گل دختر بهم داد ایندفعه حوصله ۲سال قرص و آمپول نداشتم گفتم من که یه بار باردار شدم  حتما برم ای وی اف حتما میگیره و نیازی نیست دوسال بدوم دنباله قرص و آمپول  ولی خب اینم پروسه اش سخت بود و متعجب شدم چون فکر میکردم رحمم گه دخترم رو گرفته حتما نطفه را که میذارن این بتر خیلی راحت میگیره اما خب  اینجا که اومدم فهمیدم شماها خیلی راهه سخت و طاقت فرسایی رو انجام میدین و خیلی صبورین و بخدا الان براتون اشک میریزم که الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه  ، من با اینکه ۲سال قبلش میرفتم برای بچه اما بصورت پراکنده اونم فقط با قرص و آمپول هراز گاهی و هیچ نفهمیدم گل دخترمو کی باردار شدم کی بتا رفت بالا  چی شد همه چی بدون اینکه اینقدر مراحل آی وی اف رو دردکشیدم گذشت و دخترم به دنیا اومد و خب چرا دروغ بگم دلم دوقلو میخواست یا میگفتم خدایا دوتا دختر میخوام یه پسر یا حرفهای ناشکری دیگه  ،اینجا وقتی سختیها و صبرهای شماها رو دیدیم ازخودم خجالت زده شدم 😔

من نمیخوام نا امیدت کنم، اما از امید الکی دادن خیلی بدم میومد همیشه 😔 آره جنین ۳ روزه دیرتر لانه گز ...

توکل بخدا گلم  اشکالی نداره من پایین ترم گفتم درسته با قرص و آمپول باردار شده بودم ولی فکر میکردم رحمم که یه بار گرفته برای باردوم هم میگیره مصافا اینکه جنین رو آماده میذارن توش  ، خدابه همتون صبر بده  چه مادرای خوبی میشین شما و قدر بچه هاتون رو میدونید اما من که دفعه پیش به این آسونی یاردار شدم قدرشو خیلی ندونستم  گاهی دعواش میکنم گاهی .......آخ خدامنو ببخشه هیچ نفهمیدم کی باردار شدم بتا چی شد بالارفت  کی ۳ماه شد کی ۶ماه  و در کل بچه خوبی هست اما منه احمق قدرشو ندونستم و بطور کافی لذت نبردم ازش  دلم میخواست خدا یه بچه دیگه بهم بده  اما خب قسمت نبود تا اون بالایی نخواد هیچی نمیشه  همه چی انگار وسیله است 

الهی عزیزم اره واقعان خیلی سخته خداروشکر که نداشتی  عشقتون پایدار باشه گلم  من روزها انق ...

مرسى عزيزدلممم🥰

منم همينجور ضعفم خييييلى زياده

اما خب پا نشم ميميرم😜😂 اجبارا پاميشم با ى چيزى ضعفمو ميگيرم تا غذا اماده شه

ميوه زياد ميخورم من

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
توکل بخدا گلم  اشکالی نداره من پایین ترم گفتم درسته با قرص و آمپول باردار شده بودم ولی فکر میکر ...

میده عزیزم، حتما میده 🙏🏻 سعی کن استرس نداشته باشی و آرامش خودتو حفظ کنی. از اول انتقالت خیلی اضطراب داشتی

واقعا راه سختیه اما همیشه با خودت فکر کن هرچی خدا بخواد میشه و دست ما نیست. ما فقط باید یه نکاتی رو رعایت کنیم

انشالله خدا دخترتو حفظ کنه و بزودی یه برادر یا خواهر براش بفرسته

جنینهای دختر رو هم فریز کردی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️