❤️❤️❤️❤️
دوستای گلم که تازه انتقال دادید، مامان خانم هایی که تازه مثبت شدید و هنوز سونوی قلب نرفتید 🥰
به نیتتون دعای توسل خوندم، ان شاالله که بهترینها براتون رقم بخوره و خدا اول از همه بهتون آرامش و صبرررررررررر بده چون بارداری اول از همه این دو تا را لازم داره، مابقیش دیگه مسخره بازی دکتراست 😏😏😁😁
و اینکه از تجربه دوستای دیگه استفاده کنید، اگر روی حرف خودتون پافشاری دارید پس لطفا سوال نپرسید ولی اگر پرسیدید و جواب گرفتید لطفا دیگه اصرار به حذف خودتون نکنید، آفرین دخترای خوبی باشید تا همیشه با روی گشاده سوالاتتون رو جواب بدیم و دعای خیر بدرقه راهتون باشه 🥰🤲
تاکیییید میکنم اصرار روی عقاید و حرفهای خودتون نداشته باشید و از تجربیات دوستان استفاده کنید و به دکترتون اعتماد کامل داشته باشید، نگید دکترم اینو گفته ولی توی نت خوندم اشتباهه یا خوب نیست، خب اگر قرار بود شما خودتون توی نت دارو یا دستورالعمل در بیارید چرا اصلا دکتر میرید؟؟ 🤔🤔
دیگه دعواتون نکنماااااااا، آفرین، ببینید من کلکسیون درد و موارد عجیب و غریبم، اما بارداری همینه دیگه، فقط چند تا مورد هست که نیاز به بررسی اورژانسی داره: خونریزی ناگهانی، درد شدید غیر تحمل، سرگیجه شدید همراه با تنگی نفس و حالت تهوع که بهتر هم نمیشه، خروج مایع ناگهانی از واژن غیر از ترشحات عادی، ضربه شدییید به شکم، فشار خون خیلی بالا یا خیلی پایین.
مابقی موارد ممکنه هیچ دلیل خاصی نداشته باشه و اغلب خودشون برطرف میشن.
و اما در مورد زمان انتقال: تو رو خدااااااا دنبال علائم نباشید، همه علائم ندارند، اونایی که ندارند جزو بندگان برگزیده خدا هستند پس بجای استرس قدر بدونید 🥰
بی بی چک هم اصلااااا مشخص نمیکنه چه زمانی نشون میده چون بدنها متفاوته، من جزو اون دسته هستم که زود توی ادرارم ترشح میشه و نشون میده ولی مثلا زی زی جون سه قلو داشته ولی روز ۱۳ فکر کنم هنوزم توی ادرارش ترشح نشده بوده!!! پس نه خودتون رو با کسی مقایسه کنید و نه تا قبل از آزمایش به جواب بی بی چک اعتماد كنید، آفرین دخترای خوب 👏😍