2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
من اين چند روز ميام تاپيك خيلى از دستشون عصبانى ميشم واقعا كشش ندارم ميبينم اينقدر عجولن نميدونم ك ...

منم همینجور حرص میخورم ماهم داشتیم این روزا رو اینکه یه روزایی عمیقا ناامید باشی  ولی نه اینکه همیشه  ان شاالله که خدا معجزشو نشون همه ی بچه های تاپیک بده الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم فرتیل اید بیشتر تاثیرش روی تخمک هاست چون مکمله ،،فرتیل سی ام روی آندومتر و شرایط و مخاط رحم تا ...

بله عزیزم منم فرتیل سی ام رو‌میدونستم رو ضخامت تاثیر داره ،دوستمون فرتیل اید نوشته بودن به خاطر این پرسیدم ،اوکی 🌹

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوبه ولی مدام سردرد دارم و حالت تهوع و میدونم بخاطر همین نمیدومم چه کنم 

اکرم جان متاسفانه سردردت بخاطر سطح خیلی بالای پروژسترون توی بدنته چون شما دوقلویی البته ممکنه خیلی از باردارا سردرد نشن ،، چاره ای هم نداری جز صبر احتمالا تا چند هفته دیگه بهتر میشی اگر خیلی غیرقابل تحمل شد استامینوفن بخور اشکالی نداره...

منم سر بچه اولم چون بارداریم چندقلو بود خیلی سردرد میشدم بیشتر وقتا غیرقابل تحمل بود و استامینوفن میخوردم خداروشکر هفتم یکم بالاتر رفت سردردا هم رفتن...

فشارت خوبه اکثرمون فشارمون ۱۱ هست برا منم دیروز ۱۱ روی ۸ بود بعیده سردردت برا این باشه...

اکرم جان متاسفانه سردردت بخاطر سطح خیلی بالای پروژسترون توی بدنته چون شما دوقلویی البته ممکنه خیلی ا ...

زی زی جان.  من نبودم 😁نسرین جان بود گفت سر درد دارم 😅

دوستان یه راهنمایی میکنید لطفا🙏

من آزمایش دادم عفونت ادراری دارم و باید برم دکتر زنان،اما امروز و فردا دکترم نیست،میترسم خطرناک باشه،چیکار کنم اورژانسی باید کجا برم،هفته بعد غربالگری ‌‌‌‌ان تی دارم 

آخ دلم خیلی شکسته 😪😥😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭

عزیزم ببین همه دخترا میدونن من چه روزایی پشت سر گذاشتم ن ضخامتم نیومد بالا یکسال علاف بودم بعد هم که بتام ۳۰۰۰و خورده ای شده بود اما ساک دیده شد و رشد نکرد یک هفته تو سونوگرافی ها گذشت خیلی گریه کردم موقع سقط الان که الانه هی تاسف میخورم که کاش عجله نمی‌کردم ببین این شک ها تردید ها و این ناامیدی ها باهامون هست همراهمونه باید فقط توکل کنیم بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان یه راهنمایی میکنید لطفا🙏 من آزمایش دادم عفونت ادراری دارم و باید برم دکتر زنان،اما امروز و ...

بیمارستان برو گلم انشاالله که برطرف بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان یه راهنمایی میکنید لطفا🙏 من آزمایش دادم عفونت ادراری دارم و باید برم دکتر زنان،اما امروز و ...

جای. دیگه نمیتونی بری اخه ب تعطیلی هم میخوری  میخوای تو اسنپ دکتر با یه دکتر زنان ازمایشت و بفرست منم داشتم بهم سفکسیم داد هر شیش ساعت یه بار

همیشه سرساعت میزدین؟؟ یعنی اگردوروز یک ساعتی تغییر کنه اشکالیه

عزیزم بهتر سر ساعت آلارم بذاره و بزنه اما اگه یه وقتایی عقب جلو شد اشکالی نداره با یه ساعت اینور اونور شدن اتفاق خاصی نمیفته...برای من زیاد پیش اومد که ساعت آمپولم نیم ساعت یا یک ساعت دیرتر بشه مخصوصا وقتایی که خونه این و اون بودم....نگران نباشید

عزیزم ببین همه دخترا میدونن من چه روزایی پشت سر گذاشتم ن ضخامتم نیومد بالا یکسال علاف بودم بعد هم که ...

منم با خودم یه بار همینو گفتم اگه قرار بوده الان بشه بعدا بیفته یا سقط بشه یا به دنیا نیاد یا با مشکل بیاد همین بهتر که همین جا تموم بشه  قبول دارم حرفتو

به من گفت بتا یک دهم درصده  به نظرت امیدی هست  من بلد نیستم یک دهم درصد چیه

ببین روالش اینه تا ۱۴صبر کنی من بتام سری قبل یازده بود روز ۱۳ ،اما دکترم اجازه قطع دارو رو نداد گفت ۱۶برو آزمایش حتی اگه قطع هم کنی باز میفرستم روز ۱۴آزمایش