2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
منم با خودم یه بار همینو گفتم اگه قرار بوده الان بشه بعدا بیفته یا سقط بشه یا به دنیا نیاد یا با مشک ...

دوست خودم اسمش پریسا بود باورت میشه با بتای ۲۲ روز ۱۶،الان گل پسرش بغلشه

نمیگم که دلتو به مثبت بودن قرص کنی اما امیدتو از دست نده تا ۱۴ صبر کن آزمایش بده به دستور دکتر قطع کن داروتو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره میرم گلم  ولی امیدم از بین رفته

انشاالله که مثبت بشی اگه هم نشدی انشاالله جاش دو قلو باردار بشی 

بعد هم چه منفی چه مثبت باز بگو امیدت بخداست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان۳۷سالمه از ۲۴سالگی تو دکترا گشتم تموم پس اندازم تو دکترا صرف شده ۱۲ساله

اما میگم من ادامه بدم تا امید دارم که بعدا عذاب وجدان نگیرم کاش زودتر دست به کار میشدم شاید قسمت یه دو قلوب شیطون باشه که خدا یه جا بهم میده خدارو چی دیدی .😉😍😍😍😋😋

ممنون عزیزم التماس دعا.پلی کیستیک هستم.من شهرستانم همینجاهم میکرو کردم

به سلامتی انشالله که ی نی نی خوشگل بغلت میگیری، چه خوب تو شهرستانتون مکرو انجام میدن ما شهرستانمون سونوگرافی هم به زور انجام میدن😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بیمارستان برم دکتر زنان دارن شب؟

فکر کنم کشیک داشته باشن حتما برو بیمارستان که زایشگاه داشته باشه حتما هست انشاالله که چیزی نیست

جای. دیگه نمیتونی بری اخه ب تعطیلی هم میخوری  میخوای تو اسنپ دکتر با یه دکتر زنان ازمایشت و بفر ...

اسنپ دکتر گرفتم ولی بهم گفت احتمالا باید درمان تزریقی بشی،ولی گفت میخوای قرص نیتوفورانتوئین بخور هر ۱۲ ساعت،راستش من تا حالا اسم این قرصو نشنیدم ، گفتم حتما زیاد وارد نیست

روز دهم 

خانم روز ده هیلی زوده امکان لانه گزینی تازه روز ده به بعد هست دوستانی بودن که روز 12 مثبت شدن 

آخه چرا انقدر شماها عجول هستید 

قبل لانتقال کمی رو خودتون کار کنید 

که صبر و تحملتون زیاد بشه 

فقط انتقال دادن مهم نیست 

مهم بعد انتقال که متاسفانه هیچ کدومتون امادگی نداشتید 

خانم لطفا داروهاتد ادامه بده 

و همین کار شما الان باعث میشه بقیه دوستان هم استرس بگیرن 

اگه قرار بود روز 10 اتفاقی بیوفته دکترها نمیگفتم روز 16 آزمایش بدید 

اسنپ دکتر گرفتم ولی بهم گفت احتمالا باید درمان تزریقی بشی،ولی گفت میخوای قرص نیتوفورانتوئین بخور هر ...

راستی الهه مصرف مایعاتت چطوره بعد شیاف استفاده می‌کنی احتمالا از اونه من خودم بشدت خارش گرفته بودم و سوزش

قراره مثلا تو این ۴روز چی بشه ؟   خب باید بتا یه کم بیاد بالا

خیلی چیزا میشه 

کمی از تجربه دیگران استفاده کنید 

ما هر کدوم پنج شش بار انتقال دادیم 

روز ده قرار اتفاقی بیوفته؟! 

اونم برای جنین سه روزه؟! 

توکل کن به خدا، داروهات رو مصرف کن و روز 16 از مایش بده 

باشه عزیزم،عصری همسرم بیاد میرم بیمارستان ،ممنونم ازت ❤️❤️❤️

خواهش گلم خدا تو دلیتو حفظ کنه بحق شیرخوار کربلا

من هیچ علائمی ندارم ولی این باز بیشتر داره عذابم میده ولی بازم توکل به خودش داره میبینه چقدر تو این ...

احسنت 

انشالله که صداتو میشنوه 

خدای ما خدای معجزه هاس 

اگه مصلحت باشه شک نکن بارداری گلم 

ما هم لایق باشیم برات دعا میکنیم 

فقط آرامش داشته باش لطفا 

توکلت به لطف و کرم خدا باشه 

انشالله که مامان خانم میشی 

راستی الهه مصرف مایعاتت چطوره بعد شیاف استفاده می‌کنی احتمالا از اونه من خودم بشدت خارش گرفته بودم و ...

مایعات کم میخورم کلا همیشه کم میخورم مایعات،ولی چند روزه دارم سعی میکنم تمرین کنم آب بخورم،شیافم روزی دوتا دارم که میزنم خارش میگیرم،ولی من فکر کنم از بعد پانکچر اینجوری شدم چون همش پشت سر هم شد و جنین تازه انتقال دادم چند روز بعد فکر کنم اینا باعث شد عفونت بگیرم،الان تکرر ادرار هم دارم.