2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045850 بازدید | 684485 پست
فرتیل اید بانوان دیگه ؟ آخه دکتر برام فرتیل اید نوشت بعد اون‌موقع پیدا نمیشد . منم رفتم‌گفتم پیدا نک ...

ببین پزشکت کدوم مکمل رو پیشنهاد میکنه همون رو بگیر عزیزم 

شاید ایشون کیوتن رو صلاح بدونه ولی حتما ورزش کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پزشکت کدوم مکمل رو پیشنهاد میکنه همون رو بگیر عزیزم  شاید ایشون کیوتن رو صلاح بدونه ولی ح ...

اون اول گفت فرتیل اید چون پیدا نکردم . گفت پس پرگمام . الان موندم چیکار کنم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
فرتیل اید بانوان دیگه ؟ آخه دکتر برام فرتیل اید نوشت بعد اون‌موقع پیدا نمیشد . منم رفتم‌گفتم پیدا نک ...

سلام پاپیون جون ب سلامتی عزیزم

عزیزم شماره ای که درست جوابگو باشن از بیمارستان عرفان نداری؟؟

میخوام قیمت جدید پانکچر رو بدونم چقدره؟؟

الان همسرم برو پیش فوق تخصص غدد گفت دوباره آزمایش بده!!! اینا با آزمایشگاه ها قرارداد بستن؟؟ از اول ...

بعضي دكترا اطنجووورين كه فقط ازمايشگاه موردنظرشونو قبول دارن حتي اگه جاي خوبم داده باشي بازم بافشاري دارن رو اون مركز،ان شالله بهترين تصميم روميگيرن

عاره راضيم به رضاي خدااا ادم از اينده و مصلحتشون واقعاا هيچ اطلاعي نداره ان شالله خيره🌹

عاره يسري داروهااا تاثير دارن، استراحت مطلقم تاثير داره چون تحرك كم ميشه قند ميره بالا بمنزكه اونسري رفته بودم ميگفت منعي نداري يساعت بعد غذااا پياده روي كن تو خونه

منم گفتم چشم همينم مونده😂

ان شالله كه بياد پايين من كه دوهفته ازش دور بودم گرچه سر نون و برنج يكم عذاب وجدان ميگرفتم ولي خوردم ديگه جالب اينجاست كه ولعم خيلي كمتر شده بود يعني مثل سابق هي گشنم نبود نميدونم فكرم مشغول بود ياچون به رژيم فكر نميكردم راحتتر بودم ولي جداااا چيز مزخرفيه بابا😢

نه عزیزم‌ تقویت‌ نمیکنم فعلا انگار تقویت برای من فایده نداره😃 فعلا از رویان برای ۷ شهریور وقت گرفتم ...

ان شالله بسلامتي باااشه و بهتريناااااا در انتظارت باااااشه و سال اخر چشم انتظاريت باشه بحق حضرت علي اصغر🙏🙏🙏

چجوری بررسی کنم عزیزم من باهمین دکترانتقال داشتم والان خودشون این داروهاروتجویزکردن

ویتامین دی که موردی نداره احتمالا هزار داده ولی مثلا  کلسیم و... دکتر من که پریناتولوژی گفت بعد از هفته 14 15 بازم زنگ بزن مطب دقیق بپرس 

بگو خانم دکتر هفته فلان هستم این دارو ها مصرفش زود نیست ببینید چی میگن 

به سلامتی عزیزم     بله ۱۲ هفته و دو روز رفتم جنسیت هم با احتمال ۹۹درصد گفت  پزشک ...

ان شالله همينطووووره ولي چيز تابلويي باشه معمولا سونو گرافا ميگن ان شالله جواب ازمايشتونم خوب باااااشه بريد استرس مرحله بعدي😅

ان شالله بسلامتي باااشه و بهتريناااااا در انتظارت باااااشه و سال اخر چشم انتظاريت باشه بحق حضرت  ...

معجزه جان سلام خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ بخدا کلی برات دعا کردم . خوب شدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ای بابا منم شنیده بودن پیک جدید سخت نیست امیدوارم از همه مون دور باشه مخصوصا از خانومای باردار تا ...

عاره واقعاااا باردارا و بچه هااا و سن بالاهااا يجور كلا همه 

ممنونم عزيزم بلطف دعاهاي شماا شكستش داديم🤕💪🏻

سلام بچه ها هیئت راو چیکار میکنین نمیرین من برام خیلی سخته نرم حسینه پا منبر نشینم هر سال رفتم تو رو ...

ما که نمیریم و خونه هستیم از تی وی نگاه می‌کنیم 

الان تو این وضعیت از طرفی کرونا و ویروس جدید اصلا صلاح نیست که بخواهید برید