2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
عزیزم دکتر من برای همه از ۹ هفته قطع میکنه آمپول رو، اگر خونریزی و لک بینی داشته باشن تا ۱۲ هفته ادا ...

مامان سوفی دکتر برا من زیر ۷ هفته گفت قطع کن جاش شیاف بذار بعدش لکه دیدم وقتی قطع کردم الان میزنمش دوباره هفت هفتم فقط انوکسا اسپرین هم قطع کردم میگم عیبی نداره که نمیزنم ؟ اخه هنوزم گاهی روزی یه بار تقریبا لک قهوه ای دارم میترسم دوباره شروعش کنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برا قطع آمپول حتما فردا صبح به رویان زنگ بزن شماره 23562308 یه خانومه مهربونی سریع جواب میده ...

فدات گلم آره تماس میگیرم صبح ببینم چی میگن

من انوکسا ندارم فعلا فقط آسپرین چون مشکل انعقادی نداشتم ولی الان پای راستم کمی ورم داره البته استراحت بودم از امروز کمی راه رفتم و حرکت کردم انگار کمتر شده حالا طی یکی دوروز اگه کم شد که نیاز نیست وگرنه باید بزنم 

خدا رو شکر ، نسرین جان برای من دوعدد نوشته ۳۶_۳۴ به نظرت منم سرکلاژ رو پیشنهاد نمیده ولی چرا دو عدد ...

از 34 تا 36 زده حتما چون شکم کی بودی احتمالامن برای سرویکس واژینال شدم دقیق گفت 36 و دهانه رحم بسته بسته و نیازی نیست 

تا چهار هفته دیگه مجدد سونو بشم 

فکر نکنم پیشنهاد بده م$ل اکرم جان میگه مجدد سونو میکنم 

فدات گلم آره تماس میگیرم صبح ببینم چی میگن من انوکسا ندارم فعلا فقط آسپرین چون مشکل انعقادی نداشتم ...

استراحت زيادى و پا اويزون بمونه هم خوب نيست

قطعا راه برى و تحرك داشته باشى ورمت ميخوابه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت عزیزم،میگم ازالان واسه آهن ومولتی ویتامین یخورده زودنیست که دکتر بهم داده

به من گفتن هفته ١٢ ببعد تقويتى و مكمل هارو ميدن

شايد برات نوشته اما گفته توى هفته هاى بالاتر بخورى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مامان سوفی دکتر برا من زیر ۷ هفته گفت قطع کن جاش شیاف بذار بعدش لکه دیدم وقتی قطع کردم الان میزنمش د ...

سلام گلم آمپول رو بزن فعلا تا هفته 12 قطع نکن ولی آسپرین و انوکسا رو فعلا استفاده نکن تا لکه بینی خوب بشه و بعدش شروع کن 

دکتر من پریناتولوژی زیر ده هفته اصلا آسپرین تجویز نمیکنه 

منم از شش هفته قطع کرد تا ده هفته 

ولی در مورد انوکسا نمیدونم گلم ولی اینو میدونم باعث لکه بینی میشن اوه دیدی لکه بینی نداری لااقل انوکسا استفا ه کن 

اره احتمالا همین بوده سونو شدم یکم خیالم راحت شد ولی چرا چیزی نگفت پس ینی ممکنه تو سونو مشخص نباشه ؟ ...

نه عزيزم اگر چيزى باشه مشخص ميشه

شايد باهمون لكه بينى ها دفعش كردى چون براى منم همينجور شد ى روز قبل اخرين سونو لكه بينى داشتم ك رفتم سونو فرداش هماتومم دفع شده بود

ديگه نگران نباش چون هروقت مشكل ديگه اى وسط نباشه و لكه بينى باشه يعنى هماتوم داره دفع ميشه 

ندارى خداروشكر ديگه

استراحت زيادى و پا اويزون بمونه هم خوب نيست قطعا راه برى و تحرك داشته باشى ورمت ميخوابه

آره از امروز راه رفتم 

آخه دکترم گفته بود ولی دیروز گفت دیگه راه برو استراحت نسبی فقط گفت خم و راست نشو زیاد و جارو و... نکن زیاد هم سرپا وای نستا