2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

من رفتم سونو جنین تشکیل نشده بود دکتر گفت داروهاتو قطع کن یه هفته وایسا ببین ساک دفع میشه یا نه ،شانس من ساک از هفته پیش بزرگتر شده بود،به نظر شماها چی کار کنم دفع بشه؟؟

ان شاالله ك خدا اسم مادر رو روت گذاشته و نه ماه بعد دردونه ت رو بغل ميگيرى

ممنون از دعای قشنگت. ان شاء الله به حق این ماه حاجت همه عزیزان برآورده بشه

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام دوستان  من رفتم سونو جنین تشکیل نشده بود دکتر گفت داروهاتو قطع کن یه هفته وایسا ببین ساک ...

عزیزم چند روز از ازمایشت میگذره؟ روز چندم ازمایشدادی و بتات چند بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اهاچه خوبه میبینی من و از الان درگیر چی ام اونوقت تو راحت تا نوزده هفتگی میچرخیدی برا خودت اینورو او ...

آفرین دختر خوب سخت نگیر به خودت هرجور تو راحتی بچه هم همونطور راحته...ماه هات که بره بالا حتی اگه بدون حواس به پشت هم بخوابی تا یه جایی بدنت میتونه تحمل کنه بازم خودت ناخودآگاه حتی تو خواب میچرخی به پهلو پس اصلا نگران نباش

الانم که هنوز زوده برا اینکه بگی به پشت خوابیدم و نباید و اعصابم خورد شد...من تا همون 1۹ هفته که فهمیدم باردارم شب و روز رو شکمم میخوابیدم چون عادت دارم کلا

سر بارداری اولم هم بعد هفته ۱۸ ۱۹ تازه شروع کردم به پهلو خوابیدن قبلش بی خیال بودم و به شکم که نه ،، ولی به پشت زیاد میخوابیدم...

فاطمه خانم چند ماه سقط کردی ؟

من اواخر بهمن ماه بود عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم من تبریزم ولی تا حالا نرفتم اونجا اطلاعی ندارم ازشون

تو که عزیزمی فاطمه جان ممنون ازت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چرا اینجوریه تو نت زدم ببینم چ مشکلی داره چیزی نیاورد برام

اره حالا ساعت ۱۲شب باز میزنم اوضاعی شده حالا

لینک سایتشونو نداد؟

چرا نوبت دهی کلینیک شیخ الرییس زدم همونجا تو پذیرش گفت آره شب بزن باز

عزیزم از کجا فهمیدی اون دفعه که مثبت شدی جنین رشد نداره؟

سونو کردن ساک دیده شد دیگه رشد نداشت 

منم اون دکتر رفتم ولی تو مرکز جهاد روزهای شنبه و دوشنبه هستش فردا صب زنگ بزن وقت بگیر 

نمیدونستم جهاد هم هست حتما پیگیر میشم بازم ممنون گلم حاجت روا بشی فقط شماره تماسی داری که بتونم سراغ بگیرم 

۱ تیر انتقال دادم،روز ۱۲ انتقال ۲۵۶ شد فک کنم

بنظرم داروهاتو قطع نکن

یه مرکز سونوگرافی برو سونو

بچه ها میگن دستگاه مراکز سونو، جدیدتر و دقیقتره

امیدوارم دلت شاد بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻