2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
سلام دوستان من سونو شدم آن تی هر دو قل بالا 3.7 هست  البته گفت ورم داره و چین و چون ای وی آفی ...

نسرین جان من رفتم یکم اینور و اونور گشتم دیدم  این عدد ب خیلی چیزا بستگی داره یکی هم سن مادره و تا ۴مشکلی نداره و جواب آزمایش هم مهمه و تا ۴و پنج هم مشکلی نداره فقط یکم شاید حساس تر شن و ازمایشای دیگه بدی  من امرپز ب نیتت زیارت عاشورا میخونم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان دو تا امپول پروژسترون رو وه حوری داخل یه سرنگ میزنید؟ ما خیلی حرفه ای امپول بلد نیستیم😊😊 ...

پروژسترون ک پودر نداره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من سونو شدم آن تی هر دو قل بالا 3.7 هست  البته گفت ورم داره و چین و چون ای وی آفی ...

سلام نسرين جونم

عزيزمممم پسرشدن مبارك باشههه😍😍😍

عزيزم راجع ب عدد ان تى من درست اطلاعاتى ندارم اما ان شاالله كه همه چيز خيره و در پناه شش ماهه امام حسين دوقلوهات سلامت ميان بغلت🥹🥹🥹

واى ننه چ باحال🥰

اصلا دوقلو پسر و دوقلو دختر و يكى پس يكى دختر هركدومش ى حس قشنگه🤭🤭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزیزم مبارکه  من فکر میکردم تازه انتقالی 🥰😍 نمیدونی جنینهات چی بودن بلاست ؟ من مورولا میگن ۳روزه ولی نمیدونم اگه ۳روزه هست چطوری تعیین جنسیت شده آخه میگن ۵روزه تعیین جنسیت میشه

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 سلام دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه  خیلی وقته نبودم تبریک ...

عزيزم بحق اين ماه عزيز و صاحبانش ك با همين انتقال دامنت سبز ميشه و نه ماه ديگه دردونه(هاتو) بغل ميگيرى💚💚💚

برات دعاى نادعلى ميخونم ان شاالله حاجتروا شى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها دقایق این چند روزا انتظار چقدر دیر میگذره دارم دیونه میشم یعنی باردارم ؟😌یعنی الان من بچه تو ...

عزيزم هفته اول سخت ميگذره

بعدش ديگه اوكى ميشه براى من ك اينجور بود

صمنا خودتو سرگرم كن ك زمان بگذره راحت

فيلم بيين

برات اية الكرسى ميخونم

اگرچه هرروز تو ذكرهام هستين

منم این ماه hcgزدم روز عاشورا بیبی چک میزنم دعا کنین این دفعه برام مثبت بشه و سالم بمونه برام😔

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
جدی چه خوب اینجا با هم در ارتباطیم میترسیدم بعدش برم سرویس،بعد به خاطر همین منفی بشم هزار جور فکر ...

ن بابا من انتقال اولم یک روز تحت نظر بودم خدمه بیمارستان خودشون واسم لگن میگرفتن ک تکون نخورم اما خارج از رحم شد ولی این یکی بلافاصله بلند شدم رفتم سرویس

بچه ها دقایق این چند روزا انتظار چقدر دیر میگذره دارم دیونه میشم یعنی باردارم ؟😌یعنی الان من بچه تو ...

الهی آمین❤️خدا صدای هممونو میشنوه منم دقیقا اینطورم میگم یعنی الان کنجد من اون پایین داره برا خودش تشکیل میشه و من نمیدونم؟یا نه بازم مث همیشه خالیه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عزیزم مبارکه  من فکر میکردم تازه انتقالی 🥰😍 نمیدونی جنینهات چی بودن بلاست ؟ من مورولا میگن ۳ر ...

ميگم جالبه برام دقت رو تيكرها ندارى اصلا😂😂😂

اونروز ب هانيل هم گفتى ولى هانيل ماشاالله اخر ماه چهارمه ديگه فكر كنم😂

دوستان دو تا امپول پروژسترون رو وه حوری داخل یه سرنگ میزنید؟ ما خیلی حرفه ای امپول بلد نیستیم😊😊 ...

پروژسترون ك پودر نيست🤔🤔🤔

سلام عزیزم ان شاالله که خیره یکم بالاعه نگران نباش خیلی ها بالا بودن ولی مشکلی نبوده ب من گفتن پایین ...

سلام اکرم جان 

پنج شهریور باید آمینو بشم 

برام دعا کنید 

دکتر گفت احتمال کم شدن هست قبل آمینو مجددا سونو میشم ولی فعلا بالاس 

نسرین جان من رفتم یکم اینور و اونور گشتم دیدم  این عدد ب خیلی چیزا بستگی داره یکی هم سن مادره و ...

من ازمایش ندارم دیگه عزیز پنج شهریور آمینو باید بشم و اینکه فقط قبلش سونو میکنه گفت مایع نیست ورم داره بیشتر 

ممنونم ازت گلم انشاالله ثوابش برسه به خودت عزیزم 

سلام نسرین جان

عزیزم دو تا کاکل زری داری مبارک باشه

مطمئن باش همه چی خوبه خود دکترم بهت گفته

انشالله صحیح و سلامت رشد میکنن😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻