2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام اکرم جان  پنج شهریور باید آمینو بشم  برام دعا کنید  دکتر گفت احتمال کم شدن هس ...

مطمئنم همه چيز به خوبى پيش ميره ان شاالله

عزيزم ب نيت هركدوم از قلها صدتا صلوات هديه ب على اصغر ع ميكنم ان شاالله ك همه چيز بخوبى جلو ميره و سلامت ميان بغلت غلامان اهل بيت😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اکرم جان  پنج شهریور باید آمینو بشم  برام دعا کنید  دکتر گفت احتمال کم شدن هس ...

نگران نباش عزیزم خدا خودش نگهدارنده پسرای گلت ای جان میگم پسرات قند تو دلم اب میشه  احتمالا از ورمه یا بچه ها صاف واینستادن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مطمئنم همه چيز به خوبى پيش ميره ان شاالله عزيزم ب نيت هركدوم از قلها صدتا صلوات هديه ب على اصغ ...

فدات شم فریناز جانم انشاالله که با دعای شما عزیزان ختم به خیر بشه 🤲🤲

تو این شبهای عزیز من رو هم دعا کنید 

نگران نباش عزیزم خدا خودش نگهدارنده پسرای گلت ای جان میگم پسرات قند تو دلم اب میشه  احتمالا از ...

دکتر گفت ورم داره و چین خوردگی 

یه قل 3.7

یه قل 3.8 بود 

این بالا بودن کمی بهمم ریخته ولی بازم توکل کردم به خدا و ائمه 

نگران نباش عزیزم خدا خودش نگهدارنده پسرای گلت ای جان میگم پسرات قند تو دلم اب میشه  احتمالا از ...

طول سرویکس 36 باید با سونو واژینال سونو شدم بابت سرویکس 

و گفت کاملا بسته دهانه رحم الان نیاز به سرکلاژ نیست شهریور سونو کردم اگه کم شده باشه اونوقت تصمیم میگیرم البته گفت نیازی نیست 

طول سرویکس 36 باید با سونو واژینال سونو شدم بابت سرویکس  و گفت کاملا بسته دهانه رحم الان نیاز ...

باز خوبه از این بابت راحتی 

دکتر گفت ورم داره و چین خوردگی  یه قل 3.7 یه قل 3.8 بود  این بالا بودن کمی بهمم ریخته و ...

همون خدايى ك بعد از اينهمه سختى و اينهمه سال دامنت رو سبز كرد همونم نگهدارشونه بحق پنج تن💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تو به هم نريز استرس هم نده هم ب خودت هم جوجه ها

ماهم دعاگوتون هستيم 😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دکتر گفت ورم داره و چین خوردگی  یه قل 3.7 یه قل 3.8 بود  این بالا بودن کمی بهمم ریخته و ...

پس از ورمه نگران نباش گفتم ک عوامل زیادی بستگی داره خیلی هارو هم الکی امینو میکنن گر نگهدار من انست ک شیشه را بغل سنگ نگه میدارد  تا اون موقع همه چیز اکیه خیالت راحت ♥️

ببخشید اشتباه گفتم اچ سی جی هستش اون ازمایش پروژسترون رو دادم

عزيزم من اچ سى جى نداشتم نميدونم چطور راهنماييت كنم

بذار بقيه دوستامون بدونن راهنمايي ميكنن

اشتباه گفتم اچ سی جی نوشته اون ازمایش پروژسترون بود دادم  امروز

من hcg رو بیرون زدم ولی اکثرا داخل سرنگ اب مقطر و میکنی بعد وارد سره پودره میکنی خالی میکنی اب مقطر و قلطی ک شدن میکشی تو سرنگ ولی با اون سر سوزن دیگه نباید بزنی کل شده دیگه تو یه پست هم انا جون قشنگ توضیح داده بود بازم میخوای از تزریقاتی سوال بپرس

عزيزم هفته اول سخت ميگذره بعدش ديگه اوكى ميشه براى من ك اينجور بود صمنا خودتو سرگرم كن ك زمان بگذر ...

عزیزم مرسی  خدا شکر همهچین دوستایی دارم در سختیرین شرایط،تنهامون نمیذارن الهی بحق این روزا جواب بگیرم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔