2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
سعى كن مثانه ت نيمه پرباشه ك زياد بهت فشار نياد اما اگر دستشوويي داشتى احتمالا برات لگن ميارن مركزما ...

به من هم گفتن باید پر  باشی نگفتن نیمه پر

اگه بتونم به خودم فشار میارم حتما

ممنونم از پاسختون

ببین عزیزم اصلا ناامید نباش.تا سن خودت نرفته بالا شروع کن.تحت نظر هرکسی هم نرو که با دارو بیخود بدتر ...

توکل بر خدا، اره بیمه داریم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارم شده بیام اینجا و صحبت های شمارو ببینم ی جای ناامید میشم ی جای امیدوار میشم بعضی وقتا هم که به ا ...

این حس های شما کاملا طبیعیه

من خودمم گاهی اینجوری میشم

ولی انسان به امید زنده هستش🌹

این حس های شما کاملا طبیعیه من خودمم گاهی اینجوری میشم ولی انسان به امید زنده هستش🌹

خدا خودش کمکمون کنه

اکرم جان من خیلیارو دیدم که درازکش بودن و پهلو به پهلوشدن و بندناف دور گردن بچه نپیچید همینطور هم خی ...

من پاهامو جمع می کنم خیلی آروم به پهلو میشم. کلا بند ناف با حرکت خود بچه می پیچه نه حرکت مادر

خدایا شکرت
ممنون از توضیح کاملت عزیزدلم انشالله همه ی اونای که منتظرن صاحب فرزند بشن اینا چند ماه طول میکشه؟همو ...

خاهش میکنم عزیزم .انشاالله.امیدداشته باش شک‌نکن خدا سهم شما و من رو هم میده .یک ماه طول کشید تا بگن نمونه پیدا شده تو بیضه و دوماهم طول کشید ازمایشو سونو تخمک کشی .چون‌ تخمک هام زیاد بود .انتقال افتاد چند ماه بعدش.دوتا انتقال دادن برام نگرفت😔و الان برای انتقال دوم میخام اقدام کنم

به من هم گفتن باید پر  باشی نگفتن نیمه پر اگه بتونم به خودم فشار میارم حتما ممنونم از پاسختون

اگه با سونوگرافی انتقال میدن سعی کن در حالت انفجار باشی.من لحظه آخر سوند زدن بهم در این حد پر بودم.چون رحمت شفاف تر دیده میشه جای خوبی میفرستن

سلام دوستان من سونو شدم اول گفت تست بارداری دادی گفتم بی بی چک زدم چند روز پیش و منفی شده بعد دوباره سونوشو  ادامه داد و گفت کیست داری و دونا آمپول  پروژسترون همزمان بزن تا پریود بشی 

ولی به  داروهای انتقالم  سینافکتم اضافه کرد 

خاهش میکنم عزیزم .انشاالله.امیدداشته باش شک‌نکن خدا سهم شما و من رو هم میده .یک ماه طول کشید تا بگن ...

برات از ته دل دعا میکنم به حق حضرت رقیه این بار نتیجه میگیری عزیزم

اگه با سونوگرافی انتقال میدن سعی کن در حالت انفجار باشی.من لحظه آخر سوند زدن بهم در این حد پر بودم.چ ...

اا

پس به خاطر اینه که میگن پر باشیم

اینقدر پر بودی  چقدر بعد انتقالرفتی دستشویی؟؟

میشه درخواست دوستی رو قبول کنی که گمت نکنم

شما کدوم مرکز بودید میشه هزینه هاتون رو بگید؟خدارو شکر انشالله به حق این ماه عزیز نتیجه بگیری 

یه دنیا ممنون از دعای قشنگت خواهر قشنگم همچنین عزیزم

بیمارستان شمس انجام دادیم هزینه ها برا سال ۹۹بود عزیزم جمعا با پانکچرم ۵۶۰۰شد 

من مثبت شدم اما رشد نکرد سقط کردم انشاالله خدا یارم باشه چهارتا جنین برام مونده

بحق حضرت رقیه دامن همه منتظرا سبز بشه انشاالله شما هم جزءشون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خاهش میکنم عزیزم .انشاالله.امیدداشته باش شک‌نکن خدا سهم شما و من رو هم میده .یک ماه طول کشید تا بگن ...

انشاالله که دامنت سبز بشه خدا خودش تموم سختیارو میبینه تمام همتتو انشاالله دست پر باشی جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اا پس به خاطر اینه که میگن پر باشیم اینقدر پر بودی  چقدر بعد انتقالرفتی دستشویی؟؟

من بیست دقیقه تونستم تحمل کنم 😅😅

انشاالله عزیزم ممنون از دعای خوبت❤🙏🤲انشاالله کاراهات با موفقیت پیش بره بزودی خبر مادر شدنتو بهمون بدی.امیدت بخدا باشه.و اینکه روغن جامد و سرخ کردنی کم کن و از روغن زیتون یا کنجد یا روغن‌ کانولا استفاده کن و از الان به شوهرت بگو بیضه هاشو با آب سرد بشوره ویخ رو بیضه هم خوبه.ویتامین سی .ای .و دی هم بده بهش بخوره.عسل هم زیاد بده بخوره.انشاالله که نتیجه میگیرید