2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
عملش یک ربع طول می‌کشه و پانسمان میکنن میگن لباس زیر  تنگ بپوشه یکم بعد عمل درد داره اگه منظورت ...

شما کدوم مرکز بودید میشه هزینه هاتون رو بگید؟خدارو شکر انشالله به حق این ماه عزیز نتیجه بگیری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شما کدوم مرکز اقدام کردید منم مشکل شمارو دارم و شوهرم ازو اسپرمه چقد هزینه تون شد؟

رویان میرم .دکترم خانم حافظی.پارسال با هزینه ی انتقال گفتن ۱۲ اما پونزده تومنی شد.حالا بجز کرایه های رفتو امدو داروها.

رویان میرم .دکترم خانم حافظی.پارسال با هزینه ی انتقال گفتن ۱۲ اما پونزده تومنی شد.حالا بجز کرایه های ...

چقد طول کشید تا تشکیل جنین ؟تا حالا انتقال نداشتید؟

دوستان یک سوال فنی من واقعا نگرانم بعد انتقال دستشویی ام بگیره🤔🤔 اخه باید مثانه پر باشه اگه دست ...

سعى كن مثانه ت نيمه پرباشه ك زياد بهت فشار نياد اما اگر دستشوويي داشتى احتمالا برات لگن ميارن مركزمااينجور بود اما من با لگن هم نتونستم ٥٠ دقيقه ب خودم فشاراوردم بعد ديگه اجازه دادن پاشم

البته من خيلى پر بودم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ببخشید تورو خدا خیلی سوال میپرسم ذهنم انقد درگیره که فک کنم دارم افسرده میشم حالم خیلی گرفته ست هزار جور گرفتاری سر راهمونه😔😔

ببخشید تورو خدا خیلی سوال میپرسم ذهنم انقد درگیره که فک کنم دارم افسرده میشم حالم خیلی گرفته ست هزار ...

حواسم نبودی گفتید با هزینه ی انتقال یعنی منفی شدید؟

شما چقد هزینه تون شد ما یک سالی میشه که از ازو اسپرمی شوهرم میگذره و هنوز کاری نکردیم خیلی کلافه م ا ...

تماس بگیر رویان و نوبت بار اول و بگیر هم شوهرت هم خودت ویزیت میشید و دوباره از شوهرت ازمایش اسپرم میگیرن و اگه صد درصد آزو اسپرم باشه میگن که باید عمل بشه تا ببینن داخل بیضه اسپرم هست یا نه.انشاالله که نمونه بود .دیگه میرن سراغ خانم و ازمایش و سونو های لازمو انجام میدن و وارد سیکل تخمک کشی میشی .و بعد هم انتقال .نگران نباش درست میشه و با میکرو اینجکشن باردار میشی انشاالله.

کارم شده بیام اینجا و صحبت های شمارو ببینم ی جای ناامید میشم ی جای امیدوار میشم بعضی وقتا هم که به این مسیر درمان فکر میکنم کلا منصرف میشم نمیدونم باید چکار کنم 😔😔😔

تماس بگیر رویان و نوبت بار اول و بگیر هم شوهرت هم خودت ویزیت میشید و دوباره از شوهرت ازمایش اسپرم می ...

ممنون از توضیح کاملت عزیزدلم انشالله همه ی اونای که منتظرن صاحب فرزند بشن اینا چند ماه طول میکشه؟همون نوبت اول آزمایش میگرن؟

انشاالله که شوهرت از بیضه اسپرم داشت .ازمایش ها و سونوهای لازم انجام میشه .و سوم پریودیت میری دوباره سونو میشی و امپول و دارو بهت میدن برای تخمک کشی .روز تحمک کشی همزمان شوهرتم میبرن اتاق عمل از بیضش نمونه میگیرن و وارد تخمک هات میکنن و میگن برید دو یا سه روز دیگه بیاید برای انتقال یا جنین هاتونو فریز کنید برای انتقال 

ممنون از توضیح کاملت عزیزدلم انشالله همه ی اونای که منتظرن صاحب فرزند بشن اینا چند ماه طول میکشه؟همو ...

نوبت دهیشون چجوریه دیر به دیره؟مثلا برا ی ماه دیگه الان زنگ بزنم؟

من بعد از انتقال بلافاصله بلند شدم رفتم سرویس

جدی

چه خوب اینجا با هم در ارتباطیم

میترسیدم بعدش برم سرویس،بعد به خاطر همین منفی بشم

هزار جور فکر و خیال میاد به ذهنم

اخه اینجا یکی میگفت بعد انتقال سرتون رو حتی تکون ندید منفی میشه

من فکر میکردم پس چطور برم دستشویی

کارم شده بیام اینجا و صحبت های شمارو ببینم ی جای ناامید میشم ی جای امیدوار میشم بعضی وقتا هم که به ا ...

ببین عزیزم اصلا ناامید نباش.تا سن خودت نرفته بالا شروع کن.تحت نظر هرکسی هم نرو که با دارو بیخود بدتر ضعیفتر شی.بیمه تامین اجتماعی داری؟