2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
عزيزم خانم های باردار میگی  شما روز انتقال رو نباید حساب کنی تازه روز چهار  اجازه بدی او ...

مرسی واسه دلگرمیت انشالله ک همینجور باشه هرچی سعی میکنم اروم باشم بازم دهنم میره سمت علائم 

توکل بخدا😔

سلام دوست خوبم خوش اومدی  به فا ل نیک بگیر  انشالله که مثبتی عزيزم  ما هم تقریبا م ...

هی میگه پاهام یخ زده و کمرم داغه رونم درد میکنه

توروخدا براش دعاکن بحق ماه عزیزم باردار بشه عذابمون تموم شه ازته دلت دعاکن روز ۵انتقالشه ناامیدشده بود خودش

خواهش میکنم دعاکن خدابهش یه بچه بده ❤😔ممنونت میشم براش ازقلبتون دعاکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.بله فقط سه تا گریدb وaدارم.پارسال دوتا انتقال دادم گفتن پنج روزس اما چند روز پیش رفتم پیش ...

ببخشید سوال میپرسم زیاد

یعنی چون خواستن بلاست (۵روزه)بشع کیفیتش اومد  پایین؟؟ 

هی میگه پاهام یخ زده و کمرم داغه رونم درد میکنه توروخدا براش دعاکن بحق ماه عزیزم باردار بشه عذابمون ...

عزيزم منم همش پاهام زير پتو بود تو گرماى هوا

از كمرم تا ساق پامم درد ميكرد فكر كنم رگ سياتيك بود

ى پاى ديگمم ك استخون هاش درد داشت

و تا بعد مثبت شدنم داشتم دردهارو

ان شاالله ك مثبت هستن و خدا دامنشونو سبز كرده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من امروز روز ۵ هستم اگر بخام با روز انتقال حساب کنم ولی هیچ ترشحی ندارم با اینکه روزی ۲تا امپول پرزس ...

عزیزم منم همینجور بودم حتی الانم زیاد ترشح ندارم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم میشه برای منم توضیح بدی .ممنون میشم

چشم عزیزم 

اگر اشکال نداشته باشه و دوستان رضایت داشته باشند همین جا میذارم که اگر دوستان دیگه هم خواستند استفاده کنند.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مرسی واسه دلگرمیت انشالله ک همینجور باشه هرچی سعی میکنم اروم باشم بازم دهنم میره سمت علائم  تو ...

عزيزم اين ك ب علائم فكر كنى طبيعيه اما نه اينجور ك هرچى ما ميگيم ب اين زودى ب وجود نميان علائم بازم توجه نكنى ب حرفهاى بقيه

سعى كن خودتو مشغول كنى و كتاب بخونى فيلم ببينى 

چ بسا مثل من حتى شايد كمترين علائم باردارى رو تجربه كنى ب خواست خدا و بارداريت راحت باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم دوروز پشت هم پا درد داشتم فقط هم کشاله رانم گاهی پای چپ گاهی راست ولی امروز دیگ کاملا قط شد

ميره و مياد دردها

دائمى اگه باشن ك تا ٩ ماه بيچاره ايم😂

دعای فرزند دار شدن

۱-هر شب و هر روز صد مرتبه استغفار و یا فقط ۱۰۰ مرتبه قبل از نماز صبح

۲- مداومت بر بلند اذان گفتن در خانه

۳- امام صادق علیه السلام فرمودند زمانی که فرزند داری بر یکی از شما دیر شد بخواند: اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّى تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ

۴- درحال سجده بگو: رب هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی/  رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛/ رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَأَنْتَ خیْرُ الوارِثینَ؛

۵- هر روز صبح و شب ۷۰ بار سبحان الله و بعد ۱۰ مرتبه استغفرالله سپس ۹ مرتبه سبحان الله و ۱ مرتبه استغفرالله سپس آیه ۱۰ تا ۱۲ سوره نوح: (( اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا ﴿۱۰﴾يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا ﴿۱۱﴾وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا ﴿۱۲﴾))

۶- قبل از همبستری این آیات را بخوان (سوره انبیا ایه ۸۷ تا ۹۰ ): وَذَا النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ﴿۸۷﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۸﴾وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ ﴿۹۰﴾

_در هر وعده ی نماز اذان و اقامه بلند خوانده شود

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست