2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خانومها تو این روزهای محرم برای منم دعا کنید دعا و سوره و چله چی بخونم و چی بگیرم؟

این ایام ایام توسل به امام حسین هست و اکثرا زیارت عاشورا میخونن

برای فرزند دار شدن هم

موقع اذان در خانه با صدای بلند( منظور همین صدای صحبت کردن که خوب شنیده میشه) اذان بگید.

از امام معصوم روایت هست که شخص فرزند دار میشه

من هنوزم که هنوزه اذان میگم و برای همه منتظرها دعا میکنم.

چندتا چیز دیگه هم هست اگر دوست داشتی درخواست دوستی بده خصوصی برات بفرستم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها

من هرشب زیارت عاشورا و ال یاسین و سوره یس میخونم و برای  تک تک تون به اسم دعا میکنم.

الهی چشم انتظارها به زودی زود  مادر بشن

و مادرای باردار نی نی ها رو سالم بغل کنن

و بچه دارها گوگولی هاشون عاقبت بخیر بشن

الهی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی دوبار واقعا اشکال نداره وقتی اشکال داره که هر روز چند تا بخوری هیچی متعادلش مشکل نداره بجز ما ...

ممنونم عزیزم همیشه از تجربیات در اختیارمون میزاری 

خدا دلتو شاد کنه❤️

@مامانو_سوفی      @favali     @alaae     عزیزانم امروز موقع ...

الهی قربووووونت برم مهربوووون😭😍😍 خدا حافظ خودت و تودلیت باشه گلم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام سلام

منم امروز رفتم سونو غربالگرى ان تى

دكتر گفت احتمالا بچه م دختره

سرويكسمم ٤٠ بود و جفت خلفى

فقط ان شاالله ازمايش هم اوكى باشه همه ش

ان شاالله قسمت همه دوستامون ك منتظرن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

فقط سن جنين رو زده ١١ هفته و ٥ روز ب اضافه و منهاى ٧ روز

يعنى چى اخه الان من بگم چندوقتمه

با سونوهاى قبلى امروز ١٢ هفته و ى روزم بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام سلام منم امروز رفتم سونو غربالگرى ان تى دكتر گفت احتمالا بچه م دختره سرويكسمم ٤٠ بود و جفت خ ...

سلام گلم خداروشکر به سلامتی عزيزم 

ای جونم مبارک 😍😍😍

انشالله که آزمایش هم خوب هست و ختم به خیر میشه 

چند هفته رفتی سونو فریناز جانم

سلام دوستان.من یه انتقال منفی داشتم و دیگه جنین نداشتم.مجبور شدم دوباره پانکچر بشم.۴ تخمک داشتم دکتر گفت اگه بخوام دوباره پانکچر بشم تادجنین بیشتری تشکیل بشه قرص اوابوسیت و ژل رویال بخورم.ولی من به همون تعداد جنین تشکیل شده راضیم .حالا قراره ماه دیگه انتقال بدم.خواستم بپرسم اگه این داروها رو بخورم برای انتقال مفیده یا فقط برای پانکچر مناسبن.اطلاعی دارید و استفاده کردید.

میگم گلی من یه بسته شیر ۲کیلویی بلند کردم به نظرت اشکال داره؟

بهتره ب خودت فشار نیاری

احتیاط کن

هیچی جابجا نکن

با وجود بچه ی کوچیک خیلی سخته ولی سعی کن رعایت کنی 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من خیلی سر درد دارم میشه استامینوفن ساده بخورم اگر بهتر نشدم هر دوازده ساعت میشه خورد?

مجاز هست

ولی بهتره بری تو اتاق تاریک بخوابی یا به کسی بگی سرت رو ماساژ بده

تا جایی که میتونی تحمل کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فقط سن جنين رو زده ١١ هفته و ٥ روز ب اضافه و منهاى ٧ روز يعنى چى اخه الان من بگم چندوقتمه با سونوه ...

سلام غزیزم خیلی تبریک میگم ایشالا همه چی عالی پیش میره توکل به خدا 🤲🤲 

برا ماهم دعا کن اول راهیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
هیدروکسی رو تا اخر بارداری باید بخوری؟ نگفت چطور قطع می کنه. الان تا ۱ ماه بعد زایمان گفته بخورم برا ...

عزیزم به من  فقط گفته تا انتهای بارداری. توضیح دیگه ای هم نداده

میخای بعد از زایمانت کم کم قطعش کن آخه چرا باید ادامه بدی! مگه مربوط به ایمنی نیست! 

حالا من بتونم یکم سرچ میکنم چیزی دستگیرم شد بهت میگم