2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم رویان میرم.اتفاقا همیشه هم یبوست دارم.خداروشکر نتیجه گرفتید .خدا برات حفظش کنه.برای منم دعا کن خ ...

عزیزم به نیت اینکه با همین انتقال پیش رو مادر بشی و خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه زیارت آل یاسین خوندم 

حاجت روا بشی 

الهی آمین

کمر درد و که من سر بارداری اولم که میکرو کردم داشتم و فقط با کیسه آب گرم بهتر میشد اما سر این باردار ...

عزیزم منم همین مشکلو جدیدا پیدا کردم ولی قبل بارداری یکی دوبار پای بیقرار رو تجربه کردم قرص منیزیم میخوردم خوب شدم 

موز اگر اذیتت نمیکنه بخور پا درد خصوصا موقع خواب ازار دهنده س

عزیزم منم همین مشکلو جدیدا پیدا کردم ولی قبل بارداری یکی دوبار پای بیقرار رو تجربه کردم قرص منیزیم م ...

ممنون مامان ماهک جون❤

خداروشکر دکترم منیزیم بهم داد خوب شدم واقعا غیرقابل تحمل بود دردش.‌‌..

موز هم اکثر روزا میخورم عزیزم

کمر درد و که من سر بارداری اولم که میکرو کردم داشتم و فقط با کیسه آب گرم بهتر میشد اما سر این باردار ...

منم پاهام میگیره.انگار رگ به رگ میشه.پامیشم ماساژ میدم بهتر میشه.

برم امروز حتما میگم عزيزم  فقط اینکه کیسه آب گرم ضرر نداره کمر و شل نمیکنه؟

نسرین جان به نظرم قرص رو بخور ، کیسه آب گرم رو حتما با پزشک زنان مشورت کن چون ماه های ابتدایی هستیم نکنه خدای نکرده مضر باشه چون حتی حموم هم باید احتیاط کنیم 

با احترام ویژه برای زی زی جان