2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
خدا خیرت بده وقت گذاشتی همرو برام نوشتی .مرسی عزیزم.انشاالله.تی پی اوم بالا دارم قرص مصرف میکنم.نشاس ...

کاری نکردم عزیزم

منم تی پی اوم بالا بود ۱۱٨ بود عددش

ولی مصرف کردم

شیر سویا شنیده بودم برا تیروئید خوب نیست که نخوردم تازگیا میشنوم بچه ها میگن هر دوتاش برای کسایی ک اختلال تیروئید دارن خوب نیست ولی صحتشو نمیدونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم خداروشکر به سلامتی عزيزم  ای جونم مبارک 😍😍😍 انشالله که آزمایش هم خوب هست و ختم به ...

ممنونم نسرين جان

امروز ١٢ هفته و يك روز بودم با سونوهاى قبلى ولى تو سونو امروز زده١١هفته و ٥روز +_٧روز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام غزیزم خیلی تبریک میگم ایشالا همه چی عالی پیش میره توکل به خدا 🤲🤲  برا ماهم دعا کن اول ر ...

عزيزم من هرروز دارم به نيتتون  ذكر ميگم و قران ميخونم

ان شاالله به زودى خبرهاى قشنگتون بياريد تاپيك

الته شما ك منتظريونوهاى قشنگتونيم😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به به مبارک باشه    

مرسى ماهك جان😍😘

کاری نکردم عزیزم منم تی پی اوم بالا بود ۱۱٨ بود عددش ولی مصرف کردم شیر سویا شنیده بودم برا تیروئی ...

تی پی او من‌ یه مدت ۱۱۵۰ بود الان ۳۴۵.سال ۹۹ که انتقال دادم هردوتاروخوردم خیلی درد گلوم بدتر شد بعدش متوجه شدم مشکل تی پی او دارم

عزيزم من هرروز دارم به نيتتون  ذكر ميگم و قران ميخونم ان شاالله به زودى خبرهاى قشنگتون بياريد ...

من لک دارم دوسه روزه 

کارایی که دکتر گفت رو هم انجام میدم ولی قطع نمیشه یه روز میره دوباره میاد 

چیکار کنم به نظرتون یه سونو برم فردا ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
تی پی او من‌ یه مدت ۱۱۵۰ بود الان ۳۴۵.سال ۹۹ که انتقال دادم هردوتاروخوردم خیلی درد گلوم بدتر شد بعدش ...

عزیزم پس نخور

منم سرچ کردم نوشته بود گلوتن برای اختلال تیروئید مضره

شیر سویا و نشاسته هر دو گلوتن دارن

نگهدارنده­ها و نشاسته­ها معمولا مواد گندمی دارند و تا زمانی که به صراحت عنوان نشود که گندم از آن­ها جدا شده، برای کسانی که رژیم غذایی فاقد گلوتن دارند مضر است. نگهدارنده­ها، نشاسته­ها، طعم دهنده­ها، محلول کننده­ها و پروتئین­های هیدرولیز شده می­توانند گلوتن داشته باشند. نشاسته اصلاح شده نیز گلوتن دارد، مگر اینکه از ذرت، سیب زمینی، نشاسته اروروت، نشاسته تاپیوکا یا بلال بدست آمده باشد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من اصلا یادم نمیاد فولیکول بحثو کرده باشن تو انتقال. حتی یادمه ی بار بود کنسل کردن کلا. چقد متفاوته

اونایی که استرادیول میخورن فقط ضخامت براشون مهمه

ولی مایی که این روش هست باید علاوه بر ضخامت فولیکول غالب هم داشته باشیم

سلام دوستان.من یه انتقال منفی داشتم و دیگه جنین نداشتم.مجبور شدم دوباره پانکچر بشم.۴ تخمک داشتم دکتر ...

عزیزم خیر باشه برات

انشالله با اولین انتقال بارداربشی

برای پانکچر اوابوست میخوریم

برای انتقال فرتیل سی ام روزانه دو یا سه کپسول بخور

سلام سلام منم امروز رفتم سونو غربالگرى ان تى دكتر گفت احتمالا بچه م دختره سرويكسمم ٤٠ بود و جفت خ ...

خداروشکر، عزیزززززدلم دختر ناز مبارکتون باشه

به امید خدا تا آخرش همه چی خوب پیش میره

عزیزم پس نخور منم سرچ کردم نوشته بود گلوتن برای اختلال تیروئید مضره شیر سویا و نشاسته هر دو گلوتن ...

ممنون عزیزم .خیلی لطف کردی که برام سرچ کردی.چشم .بازم مرسی خدا خیرت بده🙏🙏🙏🌺🌺🌺

ممنون عزیزم .خیلی لطف کردی که برام سرچ کردی.چشم .بازم مرسی خدا خیرت بده🙏🙏🙏🌺🌺🌺

خواهش میکنم گلم

سلامت باشی

انشالله خبر بارداریتو به زودی بهمون بدی 🤲🏻 😘😘