2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست

@atefe۷۱h

@wihan    

@بیتاومهتا    

به نیت شما آیت الکرسی خوندم ان شاالله تا اخر بارداری بدون مشکل سپری کنین و نی نیهای عزیزتون رو به سلامتی بغل کنین🙏🏻🙏🏻🌷

@mairagg   به نیت شما هم آیت الکرسی خوندم که مشکلتون برطرف بشه 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@معجزه_۹۷

عزیزم به نیت شما برای سلامتی خودت و خانواده ات آیت الکرسی خوندم ان شاالله خیلی زود خوب بشی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امان از ادم فضول  وگرنه ب شهر كوچيك و بزرگ ربط مداره وقتى ادم دهنش چفت و بست داشته باشه

وای به روزی که دستم بهش برسه...😁دوستم میگه بهتر فهمیدن حالا بعداً میگفتن فلانی چقدر بارداری کوتاهی داشت چه راحت بود...خبر ندارن که چی میکشیم ما...

@tamana366    

عزیزم به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی زود به خواسته قلبیت برسی 🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان چله سوره حدید برداشتم به نیت برآورده شدن خواسته قلبی هر کدوم از عزیزان حاضردراینجا.درصورتی که تمایل داشتین این پست رو لایک کنین تا به لیستم اسامی رو اضافه کنم .🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی ...

دقیقا این حرفو ک عرضه نداری و... کسی ب من گف ک خودش بعد چند تا سقط و آی یو آی ناموفق بالاخره با دومی یا سوی باردار شد و کامل تو جریان مراحل من بود ک چند بار خارج رحمی شدم و ای وی افم ناموفق بوده و چ مشکلاتی داشتم.

ینی ی غریبه میگف تا این اندازه دلم نمیشکست ک اون این حرفو گفت.

الهی خدا اندازه سر سوزنی انصاف بده به همه اطرافیان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخ انقددد از این کاذبا دیدم در مورد خودم انشالله چک بی بی مثبت بزودی داشته باشی

عزیزم برام دعا کن همه چی برام خوب پیش بره بتونم انتقال بدم

از خدا میخوام این دوران بارداری رو به خوشی بگذرونی و نی نیت با دل خوش بغل بگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دوستان در سیکل نچرال ختما ختما باید فولیکول غالب هم داشت؟؟ کسی بوده فقط ضخامتش خوب باشه  بدون ...

من اصلا یادم نمیاد فولیکول بحثو کرده باشن تو انتقال. حتی یادمه ی بار بود کنسل کردن کلا. چقد متفاوته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم دست خودم نیس حال شوهرم و میبینم از اونورم هر چی ضربه خوردیم از دوست و اشنا بوده خودم ب رح ...

برا رزق و روزی سوره واقعه میگن خیلی خوبه ک هر شب بخونی. منم میخوام شروع کنم ان شاالله ب نیت شمام و همه بچه ها میخونم

تو سیکل های قبل مکمل های مختلف مثل اووبوست و فرتیل اید و... مصرف کردم ولی موقع تخمک کشی سینال اف و h ...

آمپولارو از تهران پیدا نکردین ؟ 

منم بدنم به داروهای ایرانی جواب نداد ، منم میخام یه بار با داروی خارجی امتحان‌کنم‌ ولی داروخونه ها میگن تازگیا به هر کسی هم‌دادیم‌نتیجه‌نگرفته‌چون‌ اخیرا قاچاق وارد میشه‌و‌شرایط نگهداریش رعایت‌نمیشه ، نمیدونم‌واللا کاش میشد‌ اصلش‌رو‌پیدا کرد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش