2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
عه خدا رو شکر من میخوابم بیدار میشم قشنگ حس میکنم فشارم خیلی پایینه از اونورم ضعف میکنم شدید جواب از ...

به سلامتی انشالله 

اکرم جان تو آزمایش برای هر قل جدا جواب میدن یا یکی 

یا اون سونو که جدا جدا میگن 

آره دکتر خودمم گفت شیاف هیچ ضرری نداره و از انقباض و درد جلوگیری میکنه خوب تا هفته 36 استفاده کنید روزی یکی 

فعلا که من آمپول دارم و شياف 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هجدهم وقت سونو دارم عزيزم  تاریخ پانکچر چه ربطی به آزمایش داره؟

نمیدونم والا هی فرم و پر میکردم میگفت اینم بنویس اذیت شدم سره این ازمایش  میگم خوچ ربطی داره میگه نه لازمه بنویس ازت ازمایش نمیگیریم شاید ازمایشگاهش اینجوری بوده  تو محض احتیاط یادت باشه ببری 

بعد برا ازمایش فک کنم نوشته قل Aقلb. 

بذار جوابشو بفرستم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دوستان گلم 🌹

به نیت همه اونایی که تازه انتقال دادن و منتظر خبر خوب ازشون هستیم ، و همینطور چند نفری که دچار مشکل شده بودن توی بارداری از جمله عاطفه جان و بیتا و مهتای عزیز .

دعای عهد خوندم .

ان شاالله همگی در سلامت کامل باشید و زووووودی خوش خبر برگردین 😍😍🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بتا خیلی حال منو خراب کرد. بعد من خونه بودم بستری نبودم یه هفته عوارض داشت خیلی بد بود وسطا پشی ...

منم نزدم گفت کسایی که مشکوک‌ به زایمان زودرس هستن میزنن از ۲۸تا ۳۰ گفت تو‌لازم نداری قندم‌داری بهتره نزنی

من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی ...

وای نه...😵‍💫

اخه این چه رفتاریه

شکمشو تو خیابون ببینی ؟؟؟؟ که چی بشه😢

تنوع این برخوردهای زننده رو که در خاطرات خودم و  این پیام ها می بینم تازه میفهمم ادما میتونن چقدر بدجنس باشن

و این ربطی به سن و سال و دوری و نزدیکی درجه فامیلی یا صمیمیت نداره

این حرفها هیچ وقت از ذهن ادم پاک نمیشه

کاش یه کمی سکوت کردن رو یاد می گرفتیم

@مامانو_سوفی

ان شاء الله به زودی طعم شیرین مادر شدن و می چشید و دلتون شاد میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
@favali     عزیزم به نیت اینکه مادر بشی و خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه زیارت آ ...

ممنون عزیزدلم 😭😭😭🥺🥺🙏🙏🙏

حاجت روا بشی انشاالله بسلامتی زایمان کنی🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای نه...😵‍💫 اخه این چه رفتاریه شکمشو تو خیابون ببینی ؟؟؟؟ که چی بشه😢 تنوع این برخوردهای ...

اره منم موافقم منم هفته قبل تو مهمونی خیلی عادی رفتار میکردم اما بودن چند نفر که گفتن چته قیافه شو خوب سقط شده که شده بازم باردار میشی اما خب سخته هضم این حرفا اینکه تو جمع یه جوری بشی نقطه هدف بحث و نگاه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا خوبین سلامتین دیروز حالم خیلی خوب نبود خیلی گریه کردم دلم گرفته بود نمی‌دونم چم شده بود خلاصه امروز شکر خدا بهترم 

انشاالله حال دلتون خوب باشه همیشه

@atefe71h     @wihan     @بیتاومهتا     عزیزای دلم امشب سوره ی ...

الهی قربون قلب مهربونت عزیزم

مرسی قشنگم

انشالله که شمام بارداری راحتی داشتی باشی و بسلامت نی نی بغل بگیری

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

خانما من انقد شیرینجات رو حذف کرده بودم و قبل تخمک کشی شیرینی و قند نخوردم تا انتقال و بعد بارداری هم حتی یه بستنی و شیرینی نخوردم.

ادم توی بارداری خیلی شیرینی دلش میخاد

ولی من مراعاتم

دلم انقد شیرینی خامه ای میخاد 

همینطور بستنی

😉