2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
ببین مثلا یک لیوان اب هندوانه رو بریز تو یه بطری یک و نیم لیتری با اب قاطی کن بخور اب عالیه دلستر تل ...

باشه گلم ممنون 

اره ریه کامل زدم تو ۲۸ هفتگی

میگم چیکا جون با وجود اینکه فشار داشتی دفع پروتیین هم داشتی؟

چند هفته زایمان کردی و وزن نی نی ها چند شد؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو هفته پیش اب دور جنینم شد ۸ و نیم... روزی ۱۰ لیوان اب خوردم و هندونه ماشعیر تلخ، شش روز بعدش ش ...

اره منم اب زیاد میخورم

بازم توکل بخدا

ایشالا که زیاد شه

شمام سونو داپلر رفتی؟

الان هر هفته باید سونو شی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نه از اول تا حالا داشتم

برای من از دوهفته قبل قطعش کرد.البته من یدونه اس.ولی از دیشب دل درد دارم.ی خانم تو مطبش می‌گفت ی ماه بعد قطع دوباره لک بینی داشته و دوباره شروع کرده بود.الان 23هفته ام.

سلام قربونت برم مرسی ازت گلم اره خدا بهالاخره به منم نظر کردم عزیزم دوقلو پسر باردار شدم الان ۳۱ ...

نگران نباش ایشالله که می‌رسی و سالم بدنیا میان.چیکا یادمه 36هفته ودوروز  رفت زایمان

باشه گلم ممنون  اره ریه کامل زدم تو ۲۸ هفتگی میگم چیکا جون با وجود اینکه فشار داشتی دفع پروتی ...

خب خداروشکر. داشتم ولی کم بود من ۳۵ هفته و ۶ روز زایمان کردم دخترم ۲۶۷۰ پسرم ۲۱۱۰ دستگاه هم نرفتن خداروشکر

خداياشكرت....❤️ 
گلشید جان شما پروژسترون قطع کرد برات یا داری هنوز؟

روزی یه دونه شیاف استفاده میکنم..دکترم میگه خوبه استفاده کنی ضرری نداره..از خیلی از دردا و انقباضا تو بارداری جلوگیری میکنه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اره منم اب زیاد میخورم بازم توکل بخدا ایشالا که زیاد شه شمام سونو داپلر رفتی؟ الان هر هفته باید ...

اره عزیزم.داپلر هم هفته پیش انجام دادم خداروشکر خوب بود..دکتر بهم گفت از این به بعد باید هر دو هفته یه بار یه سونو معمولی و ویزیت بشم..نوبت بعدیم هفته ی دیگه اس.

علت کم شدن اب چیه؟

دلایل مختلفی داره..گاهی اوقات بدن مادر کم اب میشه بخصوص تو فصل تابستون که باید اب زیاد خورد  ...ممکنه هم جفت خوب عمل نمیکنه و اب رسانی کمتر میکنه..دلیل دیگه ممکنه هم خوده جنین خوب ادرار نمیکنه .جون مایع بخشیش ادراره جنینه..گاهی اوقات هم کیسه اب سوراخه

روزی یه دونه شیاف استفاده میکنم..دکترم میگه خوبه استفاده کنی ضرری نداره..از خیلی از دردا و انقباضا ت ...

من دوهفته ای  قطع کردم.از صبح  دل درد دارم.تومطبم یکی گفت یک ماه بعد قطع افتاده خونریزی حالا داره  دوباره استفاده می‌کنه.منم از اون روز میترسم هی میگم کاش برا منم قطع نمی‌کرد

سلام قربونت برم مرسی ازت گلم اره خدا بهالاخره به منم نظر کردم عزیزم دوقلو پسر باردار شدم الان ۳۱ ...

سلام عزیزم استرس نداشته باش وتوروزای محرم به امام حسین بسپارانشالله که تا۳۹هفته هم به سلامتی میرسی وگل پسراصحیح وسالم به دنیامیان،واسه اِسماشون انشاالله چه برنامه ای داری؟