2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
اعصابم خورده بچم با دست رفت تو شکمم افتاد رو شکمم پرتش کردم‌ اونطرف  ولی خب ریختم بهم  انگ ...

سلام عزیززم راستش من بچه ندارم ودنبالشم وشما الان ارزوی من توی خونه ات راه میره  بعنوان یه خواهر میگم چند روزه همش از درگیریت با دخترت مینویسی ،بهتر نیست اول به خودت ارامش بدی بعد دخترتو اروم کنی بهش بفهمونی دلت درد میکنه ونباید بهش دست بزنه یا همچین چیزی ،درسته شما هم استرس داری ولی اون فرشته کوچلو هم گناهی نداره قدرشو بودن وخودتو اروم کن ایشالا انتقالت هم مثبت میشه

سلام عزیززم راستش من بچه ندارم ودنبالشم وشما الان ارزوی من توی خونه ات راه میره  بعنوان یه خواه ...

۲سال و نیمشه انگار هیچی نمیفهمه  شوهرم هست ولی بیچاره بعد ۱هفته دوساعت رفت بره بیرون کار داشت  ان شاالله بچه دار میشی توکل کن بخدا منم اولی رو با کلی قرص و امپول گرفتم از خدا  دیگه حوصله قرص و آمپول و ۲سال معطلی رو نداشتم سنمم بالابود اصلا هم پریود نمیشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم نه این و طبیعی و به لطف خدا باردار شدم...توی ماه رمضون بود که چند روزی میدیدم یه چی انگا ...

الهی 😍😍چه قشنگ 😍😍که سوپرایز بارداریتو شب قدر گرفتی و انشالله بسلامتی ماه محرم هم فارغ بشی..

خدا شمارو واسه همدیگه حفظ کنه الهی آمین.

ممنونم گلم انشالله به امید خدا 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
هاجر خانم شما کی از مایش دارین؟علایمی چیزی دارین؟من روز چهار انتقال هستم؟

من ۱۵ مرداد روز ازمایشمه.. 

علائم سینه هام سنگین شده بودن و یه چند روزی هم سردرد داشتم و پاهامم سرد میشدن..

که دخترا اینجا گفتن به علایم دل خوش نکنم چون ممکنه اثرات دارو باشن..

بسلامتی انشالله گلم الهی که مثبت بشی 😍😍😍😍😍

سلام مامانای حال و آینده 🤗🤗🤗💚💚😍😍😍😍

خوبین بچه هااااا.. انشالله همتون دلتون پر از آرامش باشه و زندگی بر وفق مراد..

میگم دوستام بیاین راهنماییم کنید..میخام چکاپ کامل بشم قبل از انتقال اینسری..‌چ آزمایش ها و چ سونو.‌.

کلا چ کارهایی انجام بدم؟؟؟

@تورک_آنا‍   آنا جان هستی؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من ۱۵ مرداد روز ازمایشمه..  علائم سینه هام سنگین شده بودن و یه چند روزی هم سردرد داشتم و پاهام ...

سلام .به نیت شما براتون سوره حدید خوندم .ان شاالله حاجت دلتون رو بگیرین 🙏🏻🙏🏻

از امروز به نیت بچه های تاپیک چله سوره حدید برداشتم اولین نفر اسم شما امد توی ذهنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فریز ۳۰تومن  اصفهان

۳۰ تومن هزینه تعیین جنسیت چندتا جنین شد؟ بیمارستانهای بهمن تهران برای تعیین جنسیت ۴تا جنین،۸ میلیون میگیرن.

و اینکه مگه برای از فریز در اومدن جنین ها،برای انتقال،بایدبه تعداد روزهایی که رشد کردن،به همون تعداد روزها می‌کشه که از فریز در بیان؟🙄🙄🙄

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام .به نیت شما براتون سوره حدید خوندم .ان شاالله حاجت دلتون رو بگیرین 🙏🏻🙏🏻 از امروز به نیت بچ ...

قربونت برم من.. مننونم انشالله حاجت روا بشی گلم 

انشالله هرچی ارزو داری همشون امسال واست براورده بشن..

اتفاقا خودمم داشتم به نیت دخترا قران میخونم ..انشالله همه به مراد دلشون برسن 😍😍😍😍😍

سلام مامانای حال و آینده 🤗🤗🤗💚💚😍😍😍😍 خوبین بچه هااااا.. انشالله همتون دلتون پر از آرامش باشه ...

سلام عزیزم.. انشالله این بار محکمتر بری جلو و مامان خانم بشی ماااامان مهربون 😍😍😍😍

۳۰ تومن هزینه تعیین جنسیت چندتا جنین شد؟ بیمارستانهای بهمن تهران برای تعیین جنسیت ۴تا جنین،۸ میلیون ...

والا من اینها رو نمیدونم ۱۵تخمک کشی   ۷ فریز    ۳۵۰۰تعینن جنسیت ۶تاجنین   یه روز قبلش از فریز درآوردن   گلم جنین مورولا بهتره  یا کامپکت؟؟؟‌