2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
منم خونه ام، کلی کار دارم، پروژه دستمه باید تحویل بدم سرم رو با اینا گرم کردم

میگم گلی شنبه نرم آزمایش بدم؟؟ شنبه میشه ۱۳ روز از انتقال میگذره  البته اگه شنبه آزمایشگاهها باز باشه چون بین تعطیلی هست  یا یه باره بذارم سه شنبه ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوب که آخه من اصلا فکر نمیکردم باردار بشم با اون همه دوا درمون و این مرکز اون مرکز رفتن اونم&nbs ...

😂😂😂😂😂باشه عزیزم تودعاکن انشاالله این دوران روبه سلامتی بگذرونم وبچم صحیح وسالم به دنیا بیادمنم قول میدم بعدازشش ماه جلوگیری نداشته باشم،تواین ده سال استراحتامون روکردیم ازاین به بعدبچه بزرگ میکنیم خخخخخ

من شاید قبلا ناخواسته از کسی میپرسیدم کی بچه میاری الان از وقتی تو این مسیر افتادم میبینم همین سوال ...

من قلبم تیکه تیکه میشد با سوالاشون و تیکه هاشون..جلوشون چیزی نمیگفتم ولی شب زیر پتو اینقدر گریه میکردم که خدا می دونه....ولی یه مدت بچه دار نشدنمون یه خوبی که داشت این بود که چهره واقعی  و ذات خیلی از ادم های دور و ورمون رو شناختیم تا بعدا در برابرشون محتاط تر عمل کنیم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بعضیا واقعا شیطون تو جلدشونه..حالا می خواد پیر باشه یا جوون..جلو اینجور ادما فقط باید سکوت کرد و گذش ...

اینا دیگه به شیطونم درس میدن عزیزجان...

بله واقعا بیخود نیست قدیمیا میگفتن جواب ابلهان خاموشیست😊😉

عزیزم کمتر از دو سال پیش ما هم تو همین شرایط و با همین دغدغه ها بودیم...از این دکتر به اون دکتر از ا ...

یا خدا انشالله که قسمت من و همه منتظرا هم بشه این لذت شیرین 

خدا تو دلیه همه مادرا رو هم براشون حفظ کنه 

مرسی عزیزم دلم خیلی اروم شد 

سلام دوستان عصرتون بخیر 

بچه ها من دیروز ۲تا جنین ۳روزه انتقال دادم جنینام بعد از ۲سال از فریز اومدن بیرون نمیدونم و نخاستم کیفیتشونو بدونم و توکل کردم بخدا میدونم که اگه اون بخاد با بدترین شرایط هم مادرم میکنه 

فقط چیزی ک بود دقیقا همون دیروز ک انتقال دادم فک میکنم ساعت ۲عصر بود ۲ساعت پامو دادم بالا و روی تخت استراحت کردم و بعد بلند شدم و رفتم توالت یه شب نگهمون داشتن 

از نصف شب دقیقا ساعت ۴ صبح اسمون شهر وحشتناک شد باران شدید رعد و برق و تمام بیمارستان شده بود اب 

دوساعت استرس و ترس داشتم و دلهره که دست خودم اصلا نبود نمیتونستم خودمو اروم کنم نمیدونم چی میشه ولی انقد خدا رو التماس کردم ک ایندفه حواسش بهم باشه هزینها وحشتناک زیادن، مادرشوهرم میدونه اومدم انتقال جنین بدم و از یه طرف استرس اونو دارم که اگه نشه چجور باید جواب اونو بدم 

ولی بازم توکل به خدا انشالله ک خودش کمکم میکنه و میبینه که تو این چند روز چه سختیهایی کشیدم

فقط خاستم بگم تروخدا دعام کنید انقد دلتون پاکه که دعاتون اجابت میشه خواهرا اگه لیاق باشم تک ب تکتونو دعا میکنم که بهترینو نصیبتون کنه تروخدا دعام کنید ایندفه رو سیاه نشم😔

سلام دوستان عصرتون بخیر  بچه ها من دیروز ۲تا جنین ۳روزه انتقال دادم جنینام بعد از ۲سال از فریز ...

عزیزم نگران نباش، به خودت انرژی مثبت بده، مطمئنم به زودی میای و خبر مثبت شدنت رو می‌دی ❣️

@shervin68    

سلام عزیز جان چطوری خوبی؟

روزای اخر بارداریو چطور میگذرونی؟

خبری ازت نیست

من که متاسفانه فشار خون بارداری گرفتم و فعلا با دارو رو ۱۲ و هشته ولی دفع پروتیین ندارم

اب دور یکی از جنینامم کم شده

خیلی خیلی محتاج دعام

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
میگم گلی شنبه نرم آزمایش بدم؟؟ شنبه میشه ۱۳ روز از انتقال میگذره  البته اگه شنبه آزمایشگاهها با ...

چون باید دو روز بعد دوباره تیتر بتا بدی، دو روز بعده شنبه تعطیله، ی دفعه بذار همون سه‌شنبه، باهم آزمایش بدیم بیائیم از هم مشتلوق بگیریم 😉😉😉

سلام دوستان عزیز چه دوستای قدیمی که منو یادشونه چه دوستای جدیدی که تازه اومدن تاپیک

امیدوارم حال همگیتون خوب باشه

همیشه و همه جا به فکرتون هستم و برای مادر شدن تک تک منتظرا دعا میکنم

الهی که این روزای انتظار به زودی برای همتون بگذره

ممنون میشم منو تو این ایام عزیز ویژه دعا کنید

حسابی محتاجم 

فشار خون بارداری و کمبود اب دور جنین دارم

خودم مهم نیستم

برای سلامتی نی نی هام دعا کنید که انشالله سالم و سلامت به دنیا بیان😔

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩