2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
قربونت برم همچنین نی نی های خودت عزیزم❤❤ من تا حالا از هیچکس نشنیدم که هماتومش بزرگ شده باشه همیشه ...

فدای مهر و محبتت عزیزم   

مثل همیشه ملتمس دعای خیر شما و دیگر دوستان هستم 

سونو قبل برای هر قل جدا جدا نوشته بود ولی الان فقط یه عدد ۲۱

منم همینکاررو میکنم تا خیالم راحتتر باشه .حالا از صبح هر چی تماس میگیرم ببینم مشکلی نیست به جای دکاپ ...

فکرمیکنم میکرولین ودکاپتیل هردویه کارایی داشته باشه،اکثراوقات داروخونه ها همون دارو روندارن مشابهش رومیدن برای منم خیلی پیش اومده که تونسخه یه دارونوشته بودن ولی داروهاروکه میگرفتم میدیدم اسمش فرق میکنه ولی وقتی تواینترنت سرچ میکردم میدیدم همونه فقط اسمش فرق میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای مهر و محبتت عزیزم     مثل همیشه ملتمس دعای خیر شما و دیگر دوستان هستم  سونو ق ...

قربونت ❤دعاگوی همه شما هستم عزیزم شمام من و از دعای خیرت بی نصیب نذار😊

شاید چون هردو اندازه هم بوده دیگه لازم نبوده جدا بنویسه عزیزم...

دل نگران نباش عزیزم هماتوم دیگه چیزی نیست که ناراحتش باشی و استرس بگیری براش،، میبینی که بیشتر بچه ها دارن و شکر خدا کم کم دفع شده..‌

چند سالی که تو این تاپیکم خیلی از دوستان و دیدم که دوقلو باردار بودن و هماتوم داشتن و لخته لخته خون دفع میکردن اما همشون الان خداروشکر بچه هاشون بدنیا اومدن و همین و سال پسر من یا بزرگترن...یکی از خانوما رو یادمه دوقلو باردار بود انقدر هماتومش بزرگ بود که شرشر ازش خون میرفت بیمارستان بستری شد میگفتن احتمال زیاد بچه هات نمیمونه اما شکر خدا الان یه ساله بچه هاش دنیا اومدن و سالم و سرحالن...

توکلت به خدای مهربون باشه😍❤😊

خیلی ممنون عزیزم.تااین دوره تموم بشه آدم پیرمیشه.ایشاالله همه به سلامتی این دوران وسپری کنیم خیلی سخ ...

اینجا اکثر خانوما این مشکلو دارن. خود من تا دیروز اصلا لک بینی نداشتم یه دفعه واسم پیش اومد. تو سونوهای اولیه م اصلا هماتوم نشون نداده بود دیروز تازه نشون داد. واقعا هروز واسه آدم چیزای جدیدی پیش میاد ایشالا که بخیر بگذره و نینیامونو با خیال راحت بغل بگیریم😍

ای جان، ان شاالله که خیره هرچی که بشه. اینجا برای حرف زدن و درد و دل کردنه دیگه، همه ی بچه های اینج ...

سلام عزیزم خوبی؟ بازم مزاحم شدم امروز روز سیزدهمه که از امپول پروژسترون گذشته..

دیشب بعد نزدیکی یک قطره خون صورتی تا حدودی قرمز روی دستمال دیدم..

من خودم چون شوهرم ضعیفه احتمال بارداری رو صفر میدونم

خواستم ببینم این خون برا چی بود؟؟

ناگفته نماند گفتم این بار دیگه پررررریودم اما هنوز نشدم😅

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

اینم بگم سینه هام هنور درد دارن ، اصلا دردشون تغییر نمیکنه...نوکشون حساس نیست

فقط اگ فشار بدم خیلی درد میکنه..

نمیدونم باز امیدوار بشم یا نه...

خدایاااا میشه من به آرزوم برسم😘😘😘

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
اره مامانم خیلی خوشحال شد خیلییی خیلییی  ب خدااا خندشو شنیدم دیوونه شدم😘😘😘❤️❤️

الهی همیشه بخندین 😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

سلام دوستان روزتون بخیر من سر کار میرم پله داره گاهی باید برم بیام کارهای خونه رو خودم انجام میدم سعی میکنم فشار نیارم ولی همه اش میترسم چیزی بشه انقدر نگرانم دیروزم پلکم به شدت میلرزید ران پام میلرزید ممکنه طوری بشه ? آخه یه خانم بهم گفت نرو سر کار من رفتم بچه ام سقط شد از اون روز بهم ریختم 😔😔😔

اینم بگم سینه هام هنور درد دارن ، اصلا دردشون تغییر نمیکنه...نوکشون حساس نیست فقط اگ فشار بدم خیلی ...

انشالله هم به ارزوی دلت میرسی هم خوشحالیو همسر وخونوادتو میبینی😍😍😍

واست صلوات فرستادم گلم 

سلام دوستان روزتون بخیر من سر کار میرم پله داره گاهی باید برم بیام کارهای خونه رو خودم انجام میدم سع ...

اخه چرا به حرفاش فکر میکنی.. همین فکرکردنا و تلقینا کار دستت میده..

اروم باش و به چیزای خوب فکر کن.. اگه واقعا هم نیازی نیست یه مدت نرو سرکار استراحت کن.اما به این حرفا فکرنکن گلم انشالله که چیزی نیس 

انشالله هم به ارزوی دلت میرسی هم خوشحالیو همسر وخونوادتو میبینی😍😍😍 واست صلوات فرستادم گلم 

ممنونم مهربونم خدا خیرت بده😍😍😘😘

فکرمیکنم میکرولین ودکاپتیل هردویه کارایی داشته باشه،اکثراوقات داروخونه ها همون دارو روندارن مشابهش ر ...

بله درست میگین منم سرچ کردم دیدم کاراییشون یکی هست .فقط نحوه تزریق این ظاهرا عضلانی هستش و دکاپپتیل رو به من گفته بود دور ناف بزنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...