2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها من امشب مامانمینا خونمون بودن همشون سالمن مریض نیستن ازوقتی رفتن من بدن درد دارم و تب و ...

سلام عزیزم نگران نباش وکارهایی که نسرین جون گفتن رومرتب انجام بده مایعات ومیوه هم زیاداستفاده کن،انشاالله که زودی خوب میشی😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من فردا انتقال دارم  اما واقعا سر مسئله کرم وازینالم موندم  کسی هست اینجا که بتون ...

من‌تا شب قبل عمل این پمادو استفاده کردم. از روز عمل به بعد دیگه استفاده نکردم. نگران نباش من شنیدم قبل انتقال واژنو شستشو میدن تا قشنگ‌پاکسازی شه بعد جنینو منتقل میکنن.

من‌تا شب قبل عمل این پمادو استفاده کردم. از روز عمل به بعد دیگه استفاده نکردم. نگران نباش من شنیدم ق ...

همین استرومارین رو؟

شما روزی چندتا قرص  استرادیول مصرف میکردید؟

پماد رو روزانه چند بار استفاده میکردید؟

نه انتقال ک بیهوش نمیکنن که بخان شستشو بدن شما مگ بیهوش شدید؟😶

همین استرومارین رو؟ شما روزی چندتا قرص  استرادیول مصرف میکردید؟ پماد رو روزانه چند بار استفاد ...

با سرم شستشو میدن نیاز  ب بیهوشی نیست برا ای یو ای هم همین کارو میکنن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چبچه ها نسرین جون فریناز جون هاجر بیاین بگین بعد انتقال که از اتاق اومدم بیرون دسشوی نرم کلا دراز بک ...

سلام عزیزم 

من از اهواز تنها رفتم انتقال دادم و عصرش با پرواز برگشتم 

فرداش فقط استراحت کردم و از روز دوم سرکار رفتم الانم میرم و همه کارامو خودم میکنم فقط نظافت نمیکنم ینی جارو کشیدن و سرویس شستن و این کارا چیزای سنگینم برنمیدارم جز این حتی عروسی هم رفتم 😀 رانندگی هم از روز سوم که رفتم سرکار .. خلاصه واقعا زندگی عادیمو کردم 

جنینت خوب باشه رحمت آماده  باشه و مهمتر از همه خواست خدا

من مام بودم بعد انتقال ۵ دقیقه کمتر دراز کشیدم بعد گفتن پاشین برین طبقه پایین خودمون رفتیم و اونجا هم یه ربی دراز کشیدیم 

برا تغذیه هم همه چی میخورم ادویه رو هم حذف نکردم فقط کمتر میزنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستانى که شهرستانهاى دور هستند و تهران جنین انتقال دادىد ، چند روز تهران بودید بعد انتقال ىا اومدىد ...

من یک روز قبل رفتم هتل شب اونجا استراحت کردم. خیلی بهتر از خونه کسی بودنه. بعد انتقال یک ساعت ما رو نگه داشتن . ۲۰ دقیقه تا هتل راه بود صندلی پشت نشستم اون شب هم هتل موندم ۱۲ ظهر حرکت کردم ۵ ساعت راه داشتم. هر یک ساعت یه ۵ دقیقه ایستادیم راه رفتم. بعد ۳ روز کارهای سبک خونه و غذاهای آبپز گذاشتم. حتی تولد خواهر زادم هم رفتم. ولی خم و راست نشدم. امپول هم بعد ۳ دفه همسرم یاد گرفت زد. 

خدایا شکرت
مرسی عزیزم ولی یکم نگرانم بین او هم کرم ک تو رحمم هس چجور میخاد جنینها رو انتقال بده😐

عزيزم اون کرم نمیمونه که جذب میشه امشب رو بزار فردا که انتقال داری صبح تمیز خودت رو بشور و نگران نباش اگر چیزی باشه دکتر اول خودش با بتادین شستشو میده 

بعدشم از دکترت بپرس که استفاده کنی یا نکنی همونجا از بخش پرستاری بپرسی کامل راهنماییت میکنن

سلام دوستان ای وی اف کردم الان باردارم ماه اول بعضی روزا لک قهوه ای میبینم دوسه بار در طول روز ولی خیلی خیلی کم؟مشکلی داره برا جنینم پیش میاد؟

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی