2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه ها سلام من فردا انتقال دارم برام دعاکنید ی دونه جنینم از فریز در بیاد بچسپه ب دلم ان شاءالله که خدا دل همه و بعد دل منو شاد کنه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها سلام من فردا انتقال دارم برام دعاکنید ی دونه جنینم از فریز در بیاد بچسپه ب دلم ان شاءالله که ...

ان شاالله که میچسبه به دل مامانش 😍😍🙏🏻🙏🏻 و خوشحالش میکنه .ان شاالله فردا انتقال خوبی داشته باشین🙏🏻آرامش داشته باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله که میچسبه به دل مامانش 😍😍🙏🏻🙏🏻 و خوشحالش میکنه .ان شاالله فردا انتقال خوبی داشته باشی ...

قربونت عزیزم انشاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

چبچه ها نسرین جون فریناز جون هاجر بیاین بگین بعد انتقال که از اتاق اومدم بیرون دسشوی نرم کلا دراز بکشم تا هر وقت اومدم خونه تو ماشین چطوری بشینم وای چه هیجان دارم 😍😍😍😍

چبچه ها نسرین جون فریناز جون هاجر بیاین بگین بعد انتقال که از اتاق اومدم بیرون دسشوی نرم کلا دراز بک ...

بچه ها منظورم 🤪

بچه ها سلام من فردا انتقال دارم برام دعاکنید ی دونه جنینم از فریز در بیاد بچسپه ب دلم ان شاءالله که ...

عزیزم ان شاالله که  همون محکم میچسبه بشه ب رحمت بشه امید کل زندگیت 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزيزم با این چیزا اتفاقی نمیوفته ولی رعایت کن اگه قرار روزی چند بار این اتفاق بیوفته و شما هم مدام ا ...

مرسی عزیزم بهم انرژی مثبت میدی  🥰😍کاش گذاشته بودم بچم بزرگتر بشه  ولی مشکل اینه پلی کیستیک شدیدم  و سنم بالاست دکترم گفت بهترین زمان لانتقاله 

عزیزم ان شاالله که  همون محکم میچسبه بشه ب رحمت بشه امید کل زندگیت 😍😍

قربونت گلم انشاءالله خدا جواب توکلمو بده و نا امیدم نکنه 

چبچه ها نسرین جون فریناز جون هاجر بیاین بگین بعد انتقال که از اتاق اومدم بیرون دسشوی نرم کلا دراز بک ...

معمولا میگن نیم ساعت دراز بکش اگه تونستی یه ساعت دراز بکش بعدش برو مشکلی نداره بعدش تو ماشین دراز بکش بیا من یا صندلی جلو رو بخوابون  بیا خونه سه روز استراحت  کن بعدش خیلی سبک کاراتو بکن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مثانه نیمه پر باشه تا ۱ ساعت بتونی دراز بکشی. من صندلی پشت نشستم ۲۰دقیقه تو مسیر بودم تا هتل دسشویی فرنگی استفاده میکردم

خدایا شکرت
معمولا میگن نیم ساعت دراز بکش اگه تونستی یه ساعت دراز بکش بعدش برو مشکلی نداره بعدش تو ماشین دراز بک ...

ممنون عزیزم 

هیوا جان من کارهایی رو کردم که از نظر خیلی ها شاید درست نباشه ولی به توصیه یکی گوش کردم و برای بار پنجم و در واقع آخرین انتقالم اینکارا رو کردم ولی به قول بعضی ها از روز دوم راه رفتن مثبت شدن من چهار بار طبق گفته پزشکان عادی بودم بعد اتتقال ولی منفی میشدم

من قبل انتقال مثانم پر بودش و بعدش تا سه ساعت همونطور موندم و سرویس نرفتم 

خونه هم اومدم زیر پام یه بالش گذاشتم و به پهلو چپ خوابیدم که الانم میخوابم 

تمام 14 روز رو سرپا ادرار کردم البته ببخشید 🙈

و از توالت فرنگی استفاده کردم 

تا روز 12،13 که رفتم آزمایش حموم نکردم و بعدش یه حموم پنج دقیقه ای که بلافاصله افتادم به لکه بینی 

غذاها: مرغ آب پز و کباب شده خوردم تا پنج روز اول روزی یه قاچ آناناس میخوردم، اب زیاد میخوردم، ماهیچه خوردم ولی از رب و ادویه تا روزی که مثبت شدم استفاده نکردم به جای رب گوچه آسیاب میکردن برام 

به هیچ عنوان حرکت نکردم در واقع استراحت مطلق مطلق بودم 

غذاهام رو حجم کم میخوردم ولی وعده زیاد به همین دلیل یبوست نگرفتم 

این کارایی بود که من کردم 

البته قبل انتقال چهار هفته هر هفته نوربین زدم 

و یک شب مونده بود به انتقالم خوردن آناناس رو شروع کردم و طی روزهای انتقال میوه زیاد میخوردم و چهار مغز هم خوردم