2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مثانه نیمه پر باشه تا ۱ ساعت بتونی دراز بکشی. من صندلی پشت نشستم ۲۰دقیقه تو مسیر بودم تا هتل دسشویی ...

باشه عزیزم پس پله نداشته باشه همکف باشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیوا جان من کارهایی رو کردم که از نظر خیلی ها شاید درست نباشه ولی به توصیه یکی گوش کردم و برای بار پ ...

باشه گلم ممنونم ما خونه ای که گرفتیم پله داره باید بریم دنبال همکف بگردیم یا لازم نیست گلم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ممنونم گلم.  دلم با پیامای همتون گرم شد. اره اصلا موندم چرا متخصصص ارولوژی اینو نوشته بوده تو ...

اره عزیزم سیکل نچرال ال دی نمیدن بهشون بگو ببین چی میگن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
باشه گلم ممنونم ما خونه ای که گرفتیم پله داره باید بریم دنبال همکف بگردیم یا لازم نیست گلم 

شما برای یک بار میخوای بری بالا و بعدش نیازی نیست بیرون بری پس فعلا به فکر عوض کردن خونه نباش و آرامش داشته باش 

فکرهای مثبت کن باور داشته باش با همون یه دونه جنین مامان خانم میشی ما هم برات دعا میکنیم گلم 

شما برای یک بار میخوای بری بالا و بعدش نیازی نیست بیرون بری پس فعلا به فکر عوض کردن خونه نباش و آرام ...

باشه گلم ممنونم 😍

توکل بخدا 

میتونی برای امپول یه نفر و بگی بیاد برات بزنه یا خودت یا شوهرت یاد بگیرید بزنید 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام فاطمه خوبی جونم  فاطمه من شنبه رفتم عکس رنگی دکتر گفته بود مایعات زیاد بخور شنبه رو تونست ...

الهییی خدا بیامرزتشون. الهی خستگیات ذخیره آخرتت و نور زندگیت بشه عزیزم‌

متوجه نشدم حالت قهوه ای منظور رنگ ادراره یا از واژن اینجوری میاد؟

اگه اولیه ک فک می کنم طبیعیه فعالیت زیاد داشتی قطعا مایعات بهت کم رسیده اینا باعث میشه رنگش تیره تر بشه. ولی سعی تو بکن حتما اب و... بخوری هر وقت وقت کردی ی قلپ بخور . سوزش اینا میگیری خدای نکرده اذیت میشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر‌ که دارو اثر گذار بوده واسه همسرت.. من که‌همسرم هرچی‌دارو‌میخورد اصلا هیچ‌تاثیری‌ نداشت حتی ...

ااای جاااان دلم. قربون بزرگی خدا برم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@عبدالواحد     عزیزم امشب بازم به نیتت ال یاسین خوندم  میدونم که خدا دست و دلت ...

قربون دل مهربونت برم مهتاب جون

ان شاالله با دعاهای دوست های دل پاکی مثل شما ان شاالله خدا بهم نظر بکنه 

امیدوارم شما هم زود زود به حاجت دلت برسی الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنونم سحر جان از توضیحاتتون 🙏🏻🌷😍.الان دیدم تاریخی که برای منم زده میشه ۲۱ ام سیکلم .استرادیول ر ...

داروش یخچالیه حتی من با یخ از داروخانه گرفتم این امپول میزنن چون استرادیول میدن یه وقتی دچار اندومتریوز نشین من بعد زدنش حالت گر گرفتگی و سردرد داشتم فقط تزریقش دردناکه پیش کسی برو برات تزریق کنه که وارد باشه

قربونت هر سوالی داشتی بپرس عزیزم 🌹🌹

آلا جون همسرتون چه چیزایی مصرف کردن که مورفولوژیشون بهتر شد ؟از چند به چند رسید؟

دکتر خودش اسپریژن و ال کارنتین و فرتومن و کلوموفین و ویتامین دی داده بود. دکتر منم ویتامین ای و سلنیوم داده بود و عرق طارونه و ترکیب عرق کاسنی و شاهتره  و تخم قدامه رو داده بود.

نمیدونم چرا دکترم گف کلا گرمیجات ممنوعه براش( تا جایی ک میدونم طبع همسرم سرد بود ولی دکتر گف گرمی اصلا نخوره)

کل ادویه ها ممنوع غیر زردچوبه و فلفل سیاه. هر شب ۱۰ تا بادوم درختی ... اینا یادم اومد.

مورفوش تو پانکچر اولم ۴ بود. فروردین ک دوباره بعد ۲-۳ سال آز داد شده بود ۳. امروز شکر خدا شده بود ۵.  اما حرکتا هیچ تغییری نکرده سریعش صفر بود همون مونده مابقی هم عدداش دقیقا همونه انگار تو برگه آزمایش فقط تعداد و مورفو رو تغییر دادن😅

آزو اسپرم یعنی کسی که هیچ اسپرمی نداره ولی همسر شما که دارن آزو اسپرم نمیشن 🤔🤔 چرا دکتر این حرف رو ...

انقد تعجب کردم رفتم دوباره کپی برگه رو دیدم اشتباه نوشتم آزو ننوشته نوشته اولیگواسپرم. باز اینم موندم چراااا . تو نت زدم نوشته بود اینم درجه بندی دلره ک خفیفش اسپرم زیر ۲۰ میلیونه. در حالیکه برا همسرم تو اون ازمایش ۹۰ میلیون بود. نمیدونم اصلا چرا اینجوری نوشته دکتر