2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
حاجت دلت رو خدا هر چه زودتر بده وای چه جمله های ارامش بخشی دو سه بار جمله ات خوندم آرامش گرفتم

@عبدالواحد    

عزیزم امشب بازم به نیتت ال یاسین خوندم 

میدونم که خدا دست و دلت رو خالی نمیذاره

مطمئنا روزی میرسه که تو هم یه فرشته رو بغل میکنی و با هر نگاهش همه این روزای سخت انتظار رو فراموش میکنی

و اون روز دیر نیست ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم گلم . خیلی برام جالب بود ک حرکتا اصلا فرق نکردن ولی تعداد و مورفو بهتر شده. البته دکتر گفته ب ...

انشالله‌ این زحمتهاتو‌ وقت گذاشتناتو‌ با نی نی های خوشگل نتیجه شو ببینی و بگی ارزش این همه زحمت کشیدنو‌ داشت

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام بچه ها خوبید 

بچه ها من دکتر گفت ۱هفته قبل انتقال شروع به زدن امپول پرژسترون کن 

من الان سه روز هستش امپول رو زدم ۲تا پرزسترون تو یه سرنگ 

امروز حس پریودی دارم این طبیعیه 

نگرانم نکنه پریود شم؟

دوستان عزیز کسی آمپول دکاپپتیل ۳/۷۵ استفاده کرده من باید بزنم .عوارض خاصی داره؟ بعد در مورد آزمایش ...

من روز ۲۱ سیکلم میزدم ماه بعدش استرادیول شروع میشد و سیکل انتقال من نصف امپول میگفتن بزن

برای ازمایش پرولاکتین بهترین زمان روز دوم تا سوم پریودی هست دو ساعت باید کامل بیدار باشی شب زود بخواب رابطه نداشته باشی تحریک و ماساژ سینه نداشته باشی صبح هم خواستی بری پیاده روی تند نداشته باشی

سلام عزیزان کسی میدونه چکار کنم که شیاف پروژسترون جذب بشه حس میکنم بعد مدتی ماده میزنه بیرون  ...

سلام عزيزم شیاف رو گذاشتی یک ساعت به پهلو بخواب و بعدش برو خودت رو بشور مازاد میاد بیرون و چیزی که باید جذب بشه میشه تو اون یک ساعت برای ما هم میزنه بیرون 

سلام بچه هااصولا تا کی باید این شیاف ها یاآمپول پروژسترون واستفاده کنیم؟

فعلا تا  هفته 12 باید استفاده بشه بعدش بستگی به طول سرویکس داره 

و اگه انقباض داشته باشی هر هفته یا دو هفته در میون آمپول داریم و بعضی ها. تا هفته 36 حتی شیاف دارن

سلام عزیزان دوباره این بچم نشستم اومد بیفته روم هلش دادم عقب  زیر دلم یه کم درد گرفت&nb ...

عزيزم با این چیزا اتفاقی نمیوفته ولی رعایت کن اگه قرار روزی چند بار این اتفاق بیوفته و شما هم مدام استرس داشته باشی که نمیشه 

من روز ۲۱ سیکلم میزدم ماه بعدش استرادیول شروع میشد و سیکل انتقال من نصف امپول میگفتن بزن برای ازمای ...

ممنونم سحر جان از توضیحاتتون 🙏🏻🌷😍.الان دیدم تاریخی که برای منم زده میشه ۲۱ ام سیکلم .استرادیول رو برای من از چند روز دیگه شروع کرده البته فعلا به مدت ۱۰ روز.بعد عوارض خاصی نداره این آمپول؟یه سوال دیگه اینکه بیرون یخچال نگهداری میکردین یا توی یخچال با توجه به هوای گرم الان.ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها خوبید  بچه ها من دکتر گفت ۱هفته قبل انتقال شروع به زدن امپول پرژسترون کن  من ...

نگران نباش عزیزم تا زمانی که آمپول پرژسترون میزنی پریود نمیشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...