2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046212 بازدید | 684504 پست
امپول داشتید ؟ چندتا در روز و چطور میزدید

از پنج روز قبل از انتقال تا یک هفته بعد از مثبت شدنم روزی یه امپول

و از اون موقع ب بعد روزی دوتا امپول

هر دوتا امپول توی یک سرنگ صبحا میزنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

از همگی ممنونم که ریپلای ام کردین 

نتونسم دونه دونه جواب بدم 

برام دعا کنین خونمون تو این ی هفته رنگ بوی دگ ای گرفته بود 😭😭از خدا بخوایین هدیه ای که بهم داده رو حفظ کنه 

ممنون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دوبار بیمارستان بهمن تهران پانکچر شدم بار اول با داروها و ویزیت و آزمایش ۱۴ میلیون و پانصد ...

یعنی هزینه ها جوری شد باید غید بچه رو زد😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام فرزی جان منم همین موقع شروع کردم و تا هفته ده قطع کردم 

سلام نسرین جان خوبی ؟ 

من نمیتونم‌ از رویان وقت بگیرم‌ بازه زمانی رو‌میاره میزنم‌ دیگه هیچی‌نمیاره‌،کلا چند روزه نمیدونم سایتشون‌مشکل داره یا فقط‌برای من اینجوریه‌ اصلا نمیشه‌وقت گرفت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سللم دوستان. دو سه روزه که شدیدا درد پریود دارم. یعنی کلا از بعد انتقال درد داشتما ولی الان خیلی بیشتر شده نسبت به قبل. جوری که فک‌میکنم‌هر لحظه پریود شم... مخصوصا که فعالیت کنم بیشتر میشه. خیلی نگرانم همش دلم شور میزنه حتی وقتی شیافم‌میزارم آروم‌ نمیشم ینی طبیعیه بنظرتون؟🥲

سلام بچه ها شما شیاف پرژسترونی که استفاده مبکنبد چه مارکیه ایرانی یا خارجی  من رفتم دکتر بهم پ ...

عزيزم من شيافم خارجيه اسمش اندومترين هست(قرص واژينال) روزى دوتا اول ميذاشتم بغد هماتوم سه تا باز الان دوتا

امپولمم روزى دوتا تو ى سرنگ بود ك ى هفته ست قطعش كرده برام

كرم ضخامت هم نداشتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره واقعا منم توان و تحملم خیلی کم شده بخاطر همین گفتم سیکل نچرال برام شروع کن فقط هم شیاف بده چون م ...

عزیزم چرا دکتر  سیکل نچرال رو برات انتخاب کرده 

دکتر به منم‌ پیشنهاد سیکل نچرال داده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سللم دوستان. دو سه روزه که شدیدا درد پریود دارم. یعنی کلا از بعد انتقال درد داشتما ولی الان خیلی بیش ...

احتمالا تايم پريودته

تو اون تايم اين دردا مياد مثه قبل

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نشاسته و اب رو میدونید با چه نسبتی؟؟ ببخشید ولی نشاسته باعث یبوست نمیشه؟؟برام سوال شده 

یک قاشق غذا خوری بایه لیوان اب سرد .. چون میوه و سبزی زیاد میخورم هر دوروز یه بار تخلیه میکنم 🙊🙊

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕