عزیزم من دیروز این پستت و جواب دادم اما الان که نگاه میکنم میبینم اصلا نیست تو تاپیک انگار ارسال نشده و من متوجه نشدم
خوندم که تو یه پست نوشتی که تهوعت برگشته دوباره اما کلا علائم تو بارداری جوریه که هی کم و زیاد میشه یادمه هانیل جان هم یه بار اومد اظهار نگرانی کرد که چرا تهوعم رفته اما برا اونم باز برگشت به هرحال جای نگرانی نداره از یه هفته ای به بعدم کلا میره دیگه من تا ۱۱ هفته تهوع و بی اشتهایی داشتم که دیگه رفت و نیومد خداروشکرررر😊
یا ترشح آبکی هم ممکنه یه روز کمتر باشه یه روز بیشتر ولی تا آخر بارداری هست و هممون داریم فقط مهم اینه که داری بوی بد و خارش و رنگ سبز نباشه و شیری رنگ یا بی رنگ باشه...
تپش قلبم راستش من نداشتم،، من تو هردو بارداریم تنگی نفس داشتم تا تقریبا ۲۰ هفتگی و بینیم کیپ میشد...اما از یه سری خانومای باردار شنیدم که که اونام تپش قلب داشتن...به نظرم اینبار که رفتی دکتر باهاش درمیون بذار این موضوع و ببین چی میگه اینطوری از نگرانی درمیای...
درکل ولی به علائم توجه نکن اصلا که اونا یه روز هستن یه روز نیستن من که والا اون موقع هرکدوم از علائمم میرفت کلی خوشحال میشدم چرا شماها نگران میشین آخه برعکس من...
من عجیبم یا شما آیااااااااا🤔🤔🤔🤔🤔🤔