2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام سحر جانم آره منم چند روز پیش اینجوری شدم معدم سنگین بود احساس گشنگی نمیکردم  نگران نباش ج ...

عهههه، من معده م سنگین نیست ولی اصلا گشنم نمیشه ، البته از یه بابت هم خوشحالم که وزن اضافه نمیکنم 🙈

ولی میترسم هفته های بالاتر چند برابر اضافه کنم 😐⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم از هفته چندم کم کردی؟ بزارم پنج روز دیگه یعنی ده هفته کم کنم؟ این مدت استرادیولم خارجی ب ...

کلا ده تا دونه میخوای برای کم کردن 

اگه داری همون کافیه  

اگه گفته کم کن، حتما شروع کن به کم کردن چون زیادی خوردنش هم خوب نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی تو سیکل بودم دکترم اجازه نمی‌داد بزنم فق، دو دوز زدم به نظرم نزن حداقل سه ماه باید بگذره از ...

تشکر مهربون

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ تا حالا منتظر پریود شدن یا نشدن کسی نبودم انقدر 😅😅 بابا تکلیف ...

فدای تو قشنگم...

منم به حرف تو منتظرم ۱۴ روز بشه😂

خیلی خوشحالم که تو رو دارم هی بیام باهاش حرف بزنم یا سوالمو بپرسم

ممنون خواهرکم

برام خیلی خیلی دعا کن مهربونم بدجور محتاجم😍

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
اهان انشالله هماتومت بر طرف میشه خیلی خوبه زودتر سونو میشی ب من یک ماه سخت میگذره یادم اومد روزی ...

فداتشم شكرخدا اخرين سونو گفت دفع كردم

اى جاااان 

عزيزم خب اگر خودت دوس دارى باز سونو بشى برو سونو بيرون

ولى لزومى نداره من بخاطر هماتومم بود ك دفع شد خداروشكر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فدای تو قشنگم... منم به حرف تو منتظرم ۱۴ روز بشه😂 خیلی خوشحالم که تو رو دارم هی بیام باهاش حرف بز ...

ای جان، ان شاالله که خیره هرچی که بشه.

اینجا برای حرف زدن و درد و دل کردنه دیگه، همه ی بچه های اینجا با دل و جون حرفامون رو گوش میدن، منم واقعا اینجا نقطه ی امنیه برای درد و دلام و راهنمایی گرفتنم 😍⁦❤️⁩

من قبلش هم کلا کم گشنم میشد ولی الان دیگه زیادی گشنم نمیشه 😅 وای تنقلات که اصلاااااا، یعنی میرم سر ...

اخى حالا باز خداروشكر ك ميوه ميخورى

منم چهارمغز اصلاااا اصلا دلم نميخواد نگاهشم بكنم😂

غذا ميتونم بخورم اما ميلم ب هرچيزى نيس

ان شاالله ك بگذره تموم شه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خانوما میشه همه جاهای که درمان کردید و هزینه هاتون رو بنویسد و بگید کارشون چطور بوده تورخدا کمک ...

عزیزم من دوبار بیمارستان بهمن تهران پانکچر شدم بار اول با داروها و ویزیت و آزمایش ۱۴ میلیون و پانصد شد خود عمل پانکچر و ویزیت ۸ تومن بود .سال بعد هزینه با ویزیت و داروها ۱۶ تومن که خود هزینه عمل پانکچر ۱۰۳۶۰۰۰۰ بود .هزینه انتقال فریز با داروها و ویزیتام ۵ تومن، خود انتقال هزینه اش ۳۵۰۰ بود .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اخى حالا باز خداروشكر ك ميوه ميخورى منم چهارمغز اصلاااا اصلا دلم نميخواد نگاهشم بكنم😂 غذا مي ...

باورت میشه حدود یک کیلو چهار مغز ریختم رفت؟ توی کابینت گذاشته بودم کرم زده بود 😐

دیگه این دفعه گذاشتم یخچال، ولی تهشششش بتونم دو سه تا پسته بخورم، قبلا دوست داشتم الان اصلااااااا 😐

ممنون عزیزم ⁦❤️⁩