2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستش درد نکنه 😅😅 به نظرم کاری انجام ندن بهتر از اینه که با دعوا و داد و بیداد انجام بدن ⁦☹️⁩ حال ...

من الان امرو خداروشكر تب ندارم بهترم ميتونم ولي اجازه تردد بمن نميده نه براي منااا😅براي وسيله ها كه بعدا چه جوري ضدعفوني كنه براي بچه😂امروز جلودر گفتم مسواكم كىوو ميگه برووو تو واتس اپ باهم حرف بزنيم من ماسك ندااااارم😑حالا سه متر اونوره ها منم دروكوبيدم اومدم مسواكم نزدم🤣

بشدت سختشه وتاحالااا زير بارش نرفته اونروز ميكه سوپت تموم شد يا برم بخرم اكه اماده نميخوري مامان بگو ...

من چون قبلا شاغل بودم  خداروشکر همسرم مجبور شد در حد چیزهای ساده رو یاد گرفته

خب بعضی اقایونم مثل همسر شما هستن دوست ندارن 😊اشکالی نداره 🌹تنشون سلامت باشه🌹

دستش درد نکنه 😅😅 به نظرم کاری انجام ندن بهتر از اینه که با دعوا و داد و بیداد انجام بدن ⁦☹️⁩ حال ...

عاره كلاااااا زير بار كار خونه خصوصاااا اشپزي نميره حالا دوسال دانشجو شهرستان بوده راست و دروغ ميگه دوستام ميذاشتن 😅😅

من چون قبلا شاغل بودم  خداروشکر همسرم مجبور شد در حد چیزهای ساده رو یاد گرفته خب بعضی اقایونم ...

عاره اكثرا ديدم خانوما كه شاغل ميشن اقايون يحركتي ميكنن

ما كه قسمت نشد😅قربونت برم خدا عزيزاتووووو برات حفظ كنه😘

جدی میگی عزیزم،ممنون که جوابمو دادی خیلی امیدوار شدم دیگه سپردم به خدا تا اینجا باهام بوده حتما از ا ...

اره عزیزم بسپاربخدا.خدا نخواد هیچ برگی ازدرخت نمیوفته.فقط ناامیدنباش.صلوات اینابفرس آروم شی.ایشاالله همه چی درست میشه.❤️❤️

خوبی عزیزم ، دعاگوی همه ی عزیزان هستم ولی چند روز پی در پی تو‌دعاهام شما ناخوداگاه تو‌نظرم بودید نمی ...

خوبم خدا رو شکر. ای جانم عزیزم ممنونم ازت خیلی محتاج دعای همتون هستم انشالله که صحیح و سلامت فرزندتو در آعوش بگیری. خیلی ممنون از محبتت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قلب هفته چند میبینن ? تو این سونو اول مسخص میشه دو قلو هستن یا نه ?

به من گفت پنج هفته و دو روز هستی دو هفته دیگه بیا برای دیدن قلب یه ساک حاملگی بیشتر نبود توی برگ سونو جلوی سینگل تیک زده فکر نکنم دو قلو باشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه