2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

سلام دوستان چکار کنم جای درد تزریق امپول پروژسترون کم بشه  جاش سفت شده وبشدت درد داره باید دوتا ترزیق کنم روزانه حس میکنم از درد فلج شدم 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دوشنبه به امید خدا انتقال دارم تورو خدا دعا کنید برام

بعضیها میگن چله بگیرید واینا چله چیست چکار میکنه میشه یخورده توضیح بدهید 

نمیدونستم ممنون

خواهش میکنم . اگه مشکل کیسه صفرا داری اصلا نخور حالت تهوع رو بیشتر میکنه . سس و تخم مرغ و روعن .و چربی و تمام چیزایی که کلسترول بالا دارن برات خوب نیست

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوستان دوشنبه به امید خدا انتقال دارم تورو خدا دعا کنید برام بعضیها میگن چله بگیرید واینا چله چیست ...

ضخامت رحم چند بود برای شما؟؟کار خاصی برای ضخامت رحم کردی؟

دارو وی دادن برای ضخامت؟

هاجر۷۶ عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار بشی

ممنونم گلم 😍😍😍انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بچه ها از معجزه خبری نشد؟؟

سلام سحرجان

خودت خوبى؟

نه نيومد اصلا ديروز و امروز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان چکار کنم جای درد تزریق امپول پروژسترون کم بشه  جاش سفت شده وبشدت درد داره باید دوتا ...

والا منم دو سمت باسنم سر شدن بخدا اصلا حسش نمیکنم از امپولا 😪😪😪

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بچه ها هزینه آمینو و سلفری میدونید چند؟؟  کسی اینجا داده؟؟  دکتر من آمینو 7500 با هزینه ...

من اردیبهشت سلفری دادم سه و نیم بود..یادمه تو مطب دکتر پره نتال ،به مریضیایی که امینو بودن میگفت کلا میشه چهار و نیم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان چکار کنم جای درد تزریق امپول پروژسترون کم بشه  جاش سفت شده وبشدت درد داره باید دوتا ...

عزيزم بعضيا اول كمپرس يخ ميذارن بعد از تزريق كمپرس گرم كيسه اب گرم يا حوله

دردشو كمتر ميكنه اما خب بايد تحمل كنى

همه مون اينروزا رو گذرونديم و چاره اى جز تحمل نبوده تا ان شاالله كمتر بشه يا قطع بشه امپول هات

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان من رفتم سونو ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود ولی جنین نبود سن حاملگی هم ۶ هفته بود،دکترم ...

سلام‌. سقط چرا آخه ؟ 

عزیزم من تا حالا تو این گروه چند بار اینو برای مادرایی مثل شما نوشتم . نم باردار بودم ۵ هفته و ۴ روز لکه دیدم دکتر سونو واژینال کرد گفت فقط کیسه زرده داره و ساک . با یه لحن خیلی بدی گفت اگه تا ۸ هفته قلبش تشکیل نشد بیا داروی سقط رو بهت بدم . من و شوهرم‌دیگه زندگی نداشتیم یادمه هر روز که سرکار میرفت مینشستم‌گریه میکردم و اونم به زور غذا میخورد . کلا ناراحت و افسرده بودیم ولی ۸ هفته رفتم قلبش تشکیل شده بود ماشالله الان ۷ سالشه . توام خیالت راحت تا میتونی میوه و سبزی بخور و اب زیاد بخور . غذاهای پروتین دار بخور . به من گفت ۴ مغز بخور .عزیزم خدا خیلی بزرگه به خودت و بچت برس تا ۸ هفته ام دیگه سونو نرو 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ضخامت رحم چند بود برای شما؟؟کار خاصی برای ضخامت رحم کردی؟ دارو وی دادن برای ضخامت؟

روز15ام هشت ونیم بوده  چهارشبنه بود

کار خاصی  نکردم یخورده پیاده روی داشتم اب انار که میگن خونرسانی میکنه با لوبیا سبز خوردم