2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده هفته هفت روزم  وای که جونم در اومد  هفته پیش کمی آرومتر بودم و دو سه روزی حالم خوب ...

عزيزم ليمو ترش خييييلى خوبه

يا پوستشو زخمى كن مدام دستت باشه بو كن يا پوستشو بكن بكش زير بينيت ك بوش توى بينيت باشه

منم ديشب ى مقدار تهوع داشتم ليمو بو كردم خيلى خوب بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من ده هفته هفت روزم  وای که جونم در اومد  هفته پیش کمی آرومتر بودم و دو سه روزی حالم خوب ...

اتفاقا اینم خوندم ک کم کم حساسیت نسبت ب بو و طعم بیشتر میشه

تا باشه از این علائم باشه😍 یکمی دیگه کامل خوب میشی

واقعا هفته نهم چند روز خوب شده بودی؟ من تا دیشبم خیلی نگران بودم و کلی فکرای منفی کردم

بنظرت طبیعیه؟

یه سوال دیگه چرا مثلا میگیم ده هفته و هفت روز همون 11هفته ی تمام نمیشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام فریناز جان خوبی  بهتر شدی؟؟

سلام نسرين جون

فداتشم عزيزم 

من خيلى ضعف دارم خيييلى و احساس ميكنم از ديروز تازه داره براى من علائم ويار شروع ميشه

ديشب حالم خوب نبود تهوع و سنگينى قاطى بود ب سختى خوابيدم

روحى هم ك بهم ريخته بودم شوهرمم همش فكر ميكرد تلفنى حرفى حديثى منو اينجور كرده😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اتفاقا اینم خوندم ک کم کم حساسیت نسبت ب بو و طعم بیشتر میشه تا باشه از این علائم باشه😍 یکمی دیگه ک ...

چرا ميشه يازده هفته😂

نسرين جون اشتباه گفت

هيچی جواب نمیده  نه لیمو نه دارو.....  بی حال و بی رمق افتادم یه گوشه

😭😭😭

چقدر گناه دارى برات دعا ميكنم شرايطت زودتر خوب شه هم دوقلويي هم ويارت سخته🥺

اتفاقا اینم خوندم ک کم کم حساسیت نسبت ب بو و طعم بیشتر میشه تا باشه از این علائم باشه😍 یکمی دیگه ک ...

هفته نهم کلا آروم تر بودم 

فقط گشنه میشدم کمی احساس حالت تهوع میکردم 

هفته خوبی بود 

ولی بعدش باز شروع شد این هفته که به اوج رسید 

خب هفته باید کامل بشه 

من فردا میشم یازده هفته یک روز که در واقع میگن 12 هفته هستم 

هفته نهم کلا آروم تر بودم  فقط گشنه میشدم کمی احساس حالت تهوع میکردم  هفته خوبی بود  ...

ب نسبت سونو مثه هميم پس منم با سونو همينم امروز ١١هفته شدم فردا ميشه ١١ و يك روز🤔

اما تيكرمون فرق داره

دو سرى ازمايش دارى يكى كه تعدادش زياده و قند و چربى و بقيه موارده اون جدا بايد ازمايش بدى الانم مي ...

خخخخخ منم تو همینش موندم که سونو روبایدببرم به دکترنشون بدم یا وایستم باجوابش باهم ببرم.

سلام نسرين جون فداتشم عزيزم  من خيلى ضعف دارم خيييلى و احساس ميكنم از ديروز تازه داره براى من ...

عادیه دیگه به نظرم از هفته ده به بعد بیشتر میشه 

روحی منم همونطورم زود بهم میریزم 

من دیشب نیم ساعت هم نخوابیدم 

معده درد حالت تهوع 

سنگینی معده 

انگار یه بره خورده بودم 

وضعیت تبخال چطوره؟