2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
نه فرقی نمیکنه چند روزه دیگه نفس کم میارم 

عزیزم کاملا طبیعیه و متاسفانه کاری براش نمیشه کرد

بخاطر هورمون بیش از حد راه تنفسی تنگتر میشه و خیلیها دائما بینیشون هم گرفته هست

اگر زیر سرت رو بالاتر بذاری یک کم راحت تر نفس میکشی موقع خواب

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم‌ابن سینا بودم‌ دقیق حساب نکردم‌ ولی زیر ۲۰ تومن شد هزینم. که بیمه بیشتر از نصفش رو برمیگردونه.

شما مشکلتون چی بود؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ابن سینا رفتم پانکچرم قبل عید بود انتقال اردیبهشت تمام خرجا رو نوشتم با دکترا حساب کردم ازاد هم ب ...

مشکلتون چی بوده

با توجه به مشکلات هرکسی متفاوته هزینه ها اازمایشات اولیه برای من ۲ تومن  پانکچر و فریز جنین ۸ ...

شما مشکلتون چی بوده؟

شما مشکلتون چی بوده؟

مشکل اسپرم ضعیف خودمم توی سونو پلیکیستیک بودم

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
مشکل اسپرم ضعیف خودمم توی سونو پلیکیستیک بودم

من خودم مشکلی ندارم ولی همسرم آزو اسپرم هستن شما الان باردارید؟

من خودم مشکلی ندارم ولی همسرم آزو اسپرم هستن شما الان باردارید؟

فعلا بیبی چکم مثبت شده ازمایش هنوز نرفتم 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
عه میپرسیدی ازش به منم نگفتن من پرسیدم  من 25 خرداد

حالاانشاالله اینسری که برم میپرسم،اونسری اینقدراسترس داشتم فقط می‌پرسیدم همه چیز خوبه،منم۲۳خردادانتقال داشتم،پس چرامیگین هنوزماه اولین شماهم الان هفت هفته میشین فکرمیکنم یعنی یه هفته وچندروزدیگه میرین توسه ماه انشاالله

@معجزه_٩٧

@معجزه_97

دختر بهترى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم زعفران زرشک میتونی بخوری تو غذا ولی زیاده روی نکن  الان بچه هایی کا ناخواسته باردار شدن ...

سلام خوبی؟نسرین جون آزمایش غربالگری اولت چقد طول کشید جوابشو بدن؟بایدجواب اونم آماده بشه بعد لاسونوگرافی ان تی بری پیش دکتر؟من زنگ زدم آزمایشگاه گفت جوابش۱۰روزطول میکشه🙄