2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045634 بازدید | 684476 پست

بچه ها ی سوال 

شما تنها میرین دکتر من ده ساعت راه با دکترم شوهرم کارش سنگینه نمیرسه بیاد قرار بود با خواهرم برم نشد بعد مامانم گفت میام خودم راضی نشدم نمیدونم چیکار کنم تنها ده دوازده ساعت نرفتم تا حالا 😁همش باشوهرم رفتم اینور اونو نمیدونم چیکار کنم سیکلمو کنسل کنم یا نه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ی سوال  شما تنها میرین دکتر من ده ساعت راه با دکترم شوهرم کارش سنگینه نمیرسه بیاد قرار ...

عزیزم من شهریارم تا رویان ی ساعت راهه بار اول که رفتم همش با همسرم بودم ولی سری دوم همسرم نمیتونست بیاد خودم بااسنپ رفتم امدم 

نه کنسل نکن

بچه ها ی سوال  شما تنها میرین دکتر من ده ساعت راه با دکترم شوهرم کارش سنگینه نمیرسه بیاد قرار ...

خوب با مامانت برو ولی چرا الکی سیکلتو کنسل کنی 

مامانتم که میگم شاید نوبتات دور بشه 

من وقتی شب  تنهایی جای غریب هستم استرس میگیرم 

چشم عزیزم دگ نمیخورم همرو شوهرم بخوره 😅😅 ی ساعته وایسادم لوبیا پلو گذاشتم

فدات گلم من باشم نمیخورم 😑

لوبیا پلو بعدا میتونی درست کنی بخوری نگران نباش 

بنظرم تا جای که میدونیم و از دستمون بر میاد توجه کنیم تو غذا 

حالا یه چیزهای رو نخوریم چه اشکالی داره 

فدات گلم من باشم نمیخورم 😑 لوبیا پلو بعدا میتونی درست کنی بخوری نگران نباش  بنظرم تا جای که ...

نه بابا چرا نخوره

من زعفران دم كردم به زرشك پلو هم زدم خوردم

ادريه اى اونقدرى نيس ك خطر داشته باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان حالت تهوع امونم رو بریده قرص و استشمام لیمو ترش هم افاقه نکرده سرشب این حالت رو فقط دارم البت ...

لیمو وبریز تو اب بخور ببین تاثیر داره برامن کم کرد 

بستنی بخور نون خشک اگه حالت خیلی بده برو امپولشو و بزن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
@معجزه_۹۷     عزیزم حالت چطوره؟ بهتری ان شاالله؟

چرا من ى سرى اسم هارو نميتونم تگ كنم؟ حتى اسم خودت

عصرى هم رفتم ى كارى انجام دادم ك بيام حال معجزه رو بپرسم يادم رفت🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم