2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
باشه عزیزم.مرسی که جواب دادی گلم.خدابچه هاتوحفظ کنه.خیلی کمرم دردمیکنه.دردپریودی دارم بنظرت ازچیه؟

نگران نباش عادیه 

این دردا همچنان ادامه داره عزيزم 

من دقیقا روی واژنم درد میکرد که دوستان گفتم بخاطر بزرگ شدن رحم 

امروز تو پیج یه خانم دکتر هم دیدم کامل توضیح داده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از دوستام ای وی اف کرده بود دقیقا مثل شما خونریزی ودرد داشت رفته بود دکتر یه جنین تشکیل شده بود ...

ممنونم گلم توکل بر خدا هر چی بخواد پیش میاد 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
نسرین جون ان تی رو تو رویان انجام میدن؟همون غربالگری اول تو۱۲هفته رومیگم

گلم من چون دوقلو بود رفتم زیر نظر پریناتولوژی 

همونجا خودش همه کارها رو انجام میده 

ولی بله دیدم که برای آن تی میان رویان نوبت میگیرن بعد میرن آزمایشگاه آزمایش میدن 

با سلام دوستان بنای اول من ۹۵۰ بود بعد امروز تکرار کردم ۵۰۶۹ بود یه دفعه بعد از ظهر دل درد و کمر درد ...

سلام عزيزم 

دوست خوبم با بتاي بالا کاری نداشته باش بودن دوستان که بتاي هفت هزار داشتن و دوقلو باردار بودن 

ولی اگه درد  شدید شکم یا پهلو داری حتما برو سونو بشو 

ولی درد کمر شکم د  حد پریودی عادیه و جای نگرانی نداره 

آمپول از روز چهاردهم قطع شد به جاش روزی سه تا شیاف از پشت استفاده میکنم امروز که خونریزی داشتم از جل ...

اگر خون ریزی یا لکه بینی داشتید حتما آمپول بزنید 

انشالله که دو تا نی نی قشنگت گرفته 

استراحت مطلق باش 

خم و راست نشو 

آب هم زیاد بخور 

اگر لکه بینی زیاد حتنا آمپول بزن 

شیاف هن از واژینال استفاده کن 

جذب بیشتری داره رکتال جذبش کمتر 

سلام عزيزم  دوست خوبم با بتاي بالا کاری نداشته باش بودن دوستان که بتاي هفت هزار داشتن و دوقلو ...

ممنون عزیزم حتما شنبه میرم دکتر و سونو، درد شکم اول خونریزیم داشتم ولی کمرم آروم نشد شیاف گذاشتم نگرانم بارداری پوچ باشه معذرت می‌خوام ولی با دستمال که پاک میکنم لک قهوه‌ای دارم

اگر خون ریزی یا لکه بینی داشتید حتما آمپول بزنید  انشالله که دو تا نی نی قشنگت گرفته  اس ...

ممنون عزیز دلم ان شاالله به دعای قشنگ شما

ممنون عزیزم حتما شنبه میرم دکتر و سونو، درد شکم اول خونریزیم داشتم ولی کمرم آروم نشد شیاف گذ ...

نگران نباش گلم 

فقط استراحت کن 

اگه خدایی نکرده خون قرمز بود یا زیاد شد 

حتنا آمپول بزن 

تا شنبه استراحت کامل کن 

انشالله که خیر 

سلام عزیزم، بله یادم اومد. همیشه وقتی میخوای کاری انجام بشه نمیشه و بالعکس، دلیلش هم استرسه ، شنبه ...

والا اولین باره با امپول پری نشدم...حتی منشی میگفت استرادیول رو کم کم قطع کن یهو خونریزی شدید نگیری...به نظرت دو قطره خون ۱۰ روز پیش برا چی بود؟؟

با استرا کیست میگیره ادم؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡