2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم وقتی شیر خشک بهش جواب نمیده و بازم بیدار میشه نباید ادامه بدی به دادنش میگم که اون برا گشنگی ب ...

شیرخشک واقعا کمکیه بزرگیه برام اونو بخام قطع کنم فقط باید بشینم شیر بدم بعد اکثر وقتام سینه هام شل وخالیه ولی شبایی که شیر خشک میدم صبح سینه هام پر وسفت شده البته که دکترش هم بهم گفت ندم سعی میکنم کم وکمترش کنم که بعد کامل قطع کنم 

شبا تنبلیمم میاد برا نشستن وشیر دادن بعدم که یه دم چرت میزنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بچه اون دو سه ماه اول معدش خیلی کوچولوئه بعد بچه من چون روزا دلدردش شدید بود و خیلیی نمی خوابید ...

منم پستونكوو مامانم سر واكسن دوماهگي به زور داد پسرمم عق ميزد هي ميگفتم ولش كن داره اذيت ميشه گناه داره ازونور برا رفلاكسش مه رفتم دكتر گفته بود پستونك بهش كمك ميكنه،همم چون  تو گهواره ميخابيد خوب بود براش

ولي اونور انقد گاردداشتن يعني از وقتي من خامله شدن هي گفتن بچه فلاني( خواهرشوهر) اصلا پستونك نخورده اصلا سرلاك نخورده پستونك چيه بده شيشه شير چيه بده فقط حرفاااا 🥴موقع سيسموني ديدنم خواهرشوهرم اومد تو اتاق گف واي پستونك و شيشه شير خريدي ان شاللله كه بچمون نميخوره😅جوري كه بچه خواهرشوهرم يبچه ٦ ساله بود تا پستونك تو دهنش ديد گفت واي زندايي چرا پستونك بهش دادي خيلي ضرر داررررره من كه مامانم بهم نداد يعني دلم ميخاست خر خره همشونو باهم بجوعم😑😅

ببین بچه اون دو سه ماه اول معدش خیلی کوچولوئه بعد بچه من چون روزا دلدردش شدید بود و خیلیی نمی خوابید ...

مرررررسی عزیزدلم که با حوصله همه تجربیاتتو بهم گفتی وبرام وقت گذاشتی خدا گل پسراتو برات حفظ کنه زی زی جونم خیرشونو ببینی الهی

این دورانم سخت وآسون میگذره ودلتنگیش برام میمونه 

فقط بعدِ کلی خستگی وبی خوابی خودمو دلداری میدم که این همه سال راحت خوابیدی واستراحت کردی به کجا رسیدی یه مدتم اینجوری بگذرون همیشه که نیست🥺😫

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم پستونكوو مامانم سر واكسن دوماهگي به زور داد پسرمم عق ميزد هي ميگفتم ولش كن داره اذيت ميشه گناه د ...

چیکار کردی پستونکو گرفت معجزه جان؟ پسر منم هرکاری میکنم نمیخوره همش عق میزنه دوست دارم بخوره حداقل

حرف وحدیثو نگوووو که من نمیگذرم از کسایی که فقط بلدن عذاب وجدان بدن به آدم انگار اونا مادرن وما نامادری دایه مهربان تر از مادر شدن 😭😭😭😭

منم خواهرشوهرم یه دختر ۱۰ ساله داره اون میخواد به من بچه داری یاد بده انقدر که گستاخ وبی ادبه 

سلام دوستان.وقتتون بخیر.

چندتا سوال پرسیدم نمیدونم جواب دادین پیدا نکردم یا اصلا وقت نکردین راهنماییم کنین.

من دوماه دیگه دوباره میرم براivf.

دارم فولیک اسید و یه روز ویتامین ای و یه روز امگا میخورم.

دیگه چیکار کنم تخمک زیاد و خوبی داشته باشم؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
دوستان من انتقال دارم حالا گفتم ورزش خوبه رفتم دوچرخه سواری تخمدان چپم بشدت درد میکنه دوماه پیش نم ت ...

عزیزم دوچرخه سواری برای رحم‌و‌تخودان‌خوب نیست زیاد حالا با یکی دوبار چیزی نمیشه‌ولی چون‌شرایط‌ ماها حساسه‌ ورزشهای سبکتر مثل یوگا یا پلاتس برامون‌خوبه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان.وقتتون بخیر. چندتا سوال پرسیدم نمیدونم جواب دادین پیدا نکردم یا اصلا وقت نکردین راهنمای ...

ورزش و‌پیاده روی کن‌ 

ویتامین هارو‌ بخور ، اوابوست و‌کیوتن ، یدو‌فولیک‌،اینو‌فولیک‌، ژل رویال ، یکدونه‌مکمل غذایی‌هم‌بخور مثل multi for her ,یا اپتی وومن 

شبها زود‌بخواب ، غذاهای مقوی بخور ، فست فود نخور  انشالله تخمکهای خوب و‌ جنینهای خوبی برات تشکیل میشه 

از همه‌مهمتر استرس نداشته باش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
متاسفانه استرادیول این عوارض رو داره دیگه، حالا دو تا آمپول زدی دیگه کم کم باز میشی ولی اگر تا هفته ...

سلام عزیزم منو ک میشناسی

جمعه آمپول پروژسترون زدم هنوز پریود نشدم

همیشه ۵ الی ۶ روز بعد امپول پری میشدم

چیکار کنم؟؟ گرمی زیاد خوردم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام دوستان.وقتتون بخیر. چندتا سوال پرسیدم نمیدونم جواب دادین پیدا نکردم یا اصلا وقت نکردین راهنمای ...

سلام میترا جان 

حتما ورزش جزء برنامه روزانه ات باشه 

پیاده روی هر روز 

بادکش رحم 

فرتیل اید یا  اوا بوست یا ویتامین هایی از همین نوع البته پزشکتون هر چی تجویز کرد 

نمیدونم البته تا چه حد موثر هست ولی من خودم یه ماه قبل انتقال لبنیات نخوردم 

ولی به نظرم اگر اضافه وزن داری ورزش و یه مقدار کاهش وزن خودش موثرترین گزینه ست 

قطعا توضیحات دیگر دوستان کامل تر خواهد بود

سلام عزیزدلم فدات بشم خوبیم بخوبیت گل پسری هم خوبه شکر چندروزه کولیکش شدید شده مدام درحال زور زدنه د ...

😂😂😂ببين پسر منم مدفوعش شل بود ولي بقدري زور ميزد و قرمز ميشد موقع دفع من به پشت بغلش ميكردم دست ميذاشتم زير كف پاش باهاش جمع بشه تو دلش او ني

كي. دستمم رو دلش بود كه بهش فظار بياد راحتتر بكنه

من دكتر مقدادي ميرفتم اونموقع كلي قطره داده بود فك كنم براي اين پربيوتيك داده بود به اسم بايوگايا اگه اشتبا نكنم 

خيلي كوچوله بود تقريبا نصف شبشه اد ميشد ٣/٥ سال پيش حدود٩٠ تومن بود

بعد ٤ ماه كه دكترشو عوض كردم اين دكترش خيلي اهل دارو نيست گفت چراانقد دارو ميدي بعضيا بچه هاااا زورپيچن

تايمش بگذره درست ميشه

ولي خوب ادم نميتونه تحمل كنه تواون شرايط هركاري ميكني برا بهبودي اوضاع تازه من تغذيه هيچي نميخووردم ولي بازم اذيت بود

پسر منم روزا تایمش کمتره ولی شبا دیگه ول نمیکنه نصف شبام که یه ساعت یه ساعت بیداره آرزومه یه شب چندس ...

كم ميخوره؟؟ اگه زياد ميخوره پستونك رو حتما بهش بده من پسرم دودقيقه بيشتر نميخورد

بابت سينه هاتم من سينه هام واقعاا سفتي توش احساس نميكردم ولي دوسال تمام فقط شير خودمو خورد خداروشكر بااينكه تغذيم خوب نبود ولي وزنو ميگرفت