2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
وای خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی پس از این به بعد بعدِ هروعده ناهار وشام هم چایی نبات عرق نعنا میخو ...

ببین بچه اون دو سه ماه اول معدش خیلی کوچولوئه بعد بچه من چون روزا دلدردش شدید بود و خیلیی نمی خوابید شبا خوب میخوابید تا ۶صبح بعضی وقتا پنج یا حتی ۷،، ولی از سه یا چهارماهگی به بعد دیگه شیر خوردنشون زیاد میشه اونوقت هر دو یا سه ساعت بیدار میشن یعنی بچه منم بعد ۳ ۴ ماهگی دیگه زود به زود بیدار میشد اما چون دلدردش خوب شده بود من روزا بیشتر میخوابیدم که شب بتونم تحمل کنم...بعدم از ۶ ماهگی رفلاکس خوب میشه میتونی بیدار شد همون درازکش بهش شیر بدی زیاد اذیت نمیشی...

من یه اشتباهی که کردم از ۷ ماهگی بچه بهش عادت دادم شبا شیرخشک میدادم قبل خواب دیگه تااا صبح بیار نمیشد یهو ۶ یا ۷ بیدار میشد شیر میخواست قبلش اصلااا شیرخشک نمیخورد...این کارم باعث شد شیرم خیلی نسبت به قبل کم بشه چون هورمون پرولاکتین شبا ترشح میشه بچه باید شیر بخوره که شیرت همونطور زیاد بمونه من از این کار پشیمون شدم آخه قبلش ماشاالله کلیییی شیر داشتم...

بیدار شدن پسرت الانا بخاطر همون دلدرده وقتیم دلدرد دارن فقط مکیدن یکم آرومشون میکنه برا همین شیر میخوان وگرنه الان انقدر معدش کوچولوئه که هر یه ساعت شیر نمیخواد...من بچمو شبا موقع خواب قنداق میکردم یه پستونک میذاشتم دهنش میذاشتم رو پام راحت میخوابید پستونکم بزوررر بهش دادم نمیخورد اوایل ناز میکرد😂😂

عزیزمممم، آره میدونم چی میگی، بقول شما الان روزهای خوشمونه بعدش دیگه بیخوابی و بی قراری ... 😍 همه ...

اون كه عاره ولي من هميشه  چون فكر ميكردم ماها خيلي انتظار كشيديم

حق نداريم خسته بشيم حق نداريم از شرايط موجود بهم بريزيم به كسيم نميگفتم انگار همش دنبال ضعف از خودم بودم چرا چت شد يهوووو چرا اينجوري شدي نميدونم افسردگي قاتي باتي شدن هورمانا بعد زايمان هم بي تاثير نيس

بعد جالب بود همه دوستاي كه يا بامن زايمان داشتن يا قبلتر يا تو فاميل خودمون هيچكدومشون بچشون به اين شدت اذيت نداشت نهايت يه ورژنشوو داشتن اشتباه منم درد و دل كردن البته بعد٤/٥ ماه كه تونستم گوشي دستم بگيرم قبلش اصلا همه هم ميگفتن خودت بد عادتش كردي يجوري بيشتر تورو مقصر ميدونستن ولي منم مادري بودم كه فقط ميخاستم بچم كمترين اذيت ممكنه بشه يادمه پسر داييم بعد٧ ماه منو ديد گفت ماشالا انقد ميگن بچش اذيت ميكنه فيزيكي كه خوبه منظورش قد وزن پسرم بود ولي تو چرا اينجوري شدي از دور فك كردم عينك دودي زدي😒😒😒نمكدون

ماشالا خداروشكر خانمش سه تا بچه داره،دوتا دومي ناخواسته چشم بد ازشون دور باااشه يعني اذيتشون در حد پوشك و كاراي روتين بچس فقط براي مادر بچش كه نوزاد  بود تايكسالگيش ببين تلفني حرف ميزديم كمتر از يساعت نميشدمنم بيكار بدم نميومد،

خداشاهده من بعد علي كلاااا تلفن خونه  رو گذاشتم كنار با مامانم اينا در حد واتس اپ و پيام بقيه ايم دركار نيس😑😑😑البته بعد يكسالگيش ميتونستم كم كم شروع كنم ولي خوب ترك كرده بودم بقيه هم تو قيافه كه چرا بارداريتو نگفتي چرا بعدش بعد زايمانت مثلا ديگه زنگ نميزدي منم كلا حذف كردم

يعني تو زندگي بعضي وقتاا ادم حوصله داره توضيح بده دلجويي بكنه

ولي گاهي انقد تحت فشاري ميگي هرجور راحتن فكر كنن بدرك😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

اي جانم مبارك باشه خاااانم

خدايي جه جوري تحمل كردي من اومدم بهت بگم گفتم بدتر بهت استرس ميدم

من بودم يعني يدرصد فك كن واي ميستادم برا سونو قلب قبلش حتما يبار ميرفتم😅وگرنه هم خودمو هم بقيه رو رواني ميكردم🥴

من به توصیه دیگران شبا کمکی بهش شیر خشک میدم که مثلا کامل سیر بشه حداقل چندساعت بخوابه ولی انگاری شی ...

عزیزم وقتی شیر خشک بهش جواب نمیده و بازم بیدار میشه نباید ادامه بدی به دادنش میگم که اون برا گشنگی بیدار نمیشه برا دلدرده بنظرم...

من تا ۷ ماهگی فقط شیر خودمو دادم و راضی بودم از شرایط اینطور که معلومه شیرت سیرکنندس مث مال من پس همون خوبه

منم اولا بهش بیومیل پلاس میدادم ولی بعد یه ماه تا الان بهش آپتامیل میدم دکترم بردمش گفت آپتامیل عالیه ادامه بده...

من فوبیای دو قلو دارم از بچگی😅😅😅 ولی بازم هر چی خدا بخواد

احتمالش كمه عزيزم ولي بازم صد درصد نيس

منم همسرم مثل شماست ميگفت تو داغي نميفهمي عمشون دوقلو دارن ميگه سه ماه از شمال ميومد خونه مااا كه كمك باشيم براش سه ماه ديگه هم دست تنهااا نبود ميرفت پيش خواهرشوهرش

روز هشت بی بی ات خیلی پررنگ بود؟نداری عکسشو؟

نه عزیزم انقدر محو بود هاله اش که فقط با نور گوشی دیده میشد حتی عکسشو اینجا فرستادم انگار منفی بود روز ۱۰ زدم هاله اش پررنگتر شده بود

آبیه برا روز ۸ هستش که انگار منفیه سفیده برا روز ۱۰ که هاله مثبت شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی ممنونم گلم ببینم کسی میدونه چیزی.❤️

عزيزم لكه بيني داري؟ شايد بخاطر هماتوم باشه اكر هماتوم نداشته باشي بخاطر اسپرينم ميشه اگر شرايط استراحت داري حتمااا استراحت كن تا زودي هماتومت تا هفتت پايينه حذب بشه ان شالله

میگم مثلا نرم عدد بتا کم باشه واس همون نمیرم عزیزم بدون نسخه رفتی ازمایش پس؟

نه رفتم درمانگاه برا روز ۱۴ نوشت برام آز دادم...

اگه جنینات ۳ روزه بودن همون ۱۶ ام که دوس داری برو...برا من ۵روزه بودن

وای خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی پس از این به بعد بعدِ هروعده ناهار وشام هم چایی نبات عرق نعنا میخو ...

پسرمن سر يساعت بيدار ميشد منم شير خودمو ميدادم ببين ٣ بيدار ميشد تايم بعديش٤ بود اگه ٣وپنج دقيقه بود ميشد٤ و پنج دقيقه البته تو روزم همينطور بود ولي خوب كم ميخورد مثلا كلا دودقيقه

چون رفلاكسم داشت دكتر ميگفت بهتره كم ميخوره با فاصله كوتاه

عزيزم اگه خون ریزی داشتی دوتا آمپول تو یه سرنگ بزن. و وقتی خون ریزی بند اومد و لکه بینی بود همون یه ...

میگم الان که دیگه خوب شدم حتی لک هم نمیادبازبرم بزنم بنظرت؟فکرم خرابه

سلام ماشالا جان خووووووبي؟ گل پسرت بهتره؟

سلام عزیزدلم فدات بشم خوبیم بخوبیت گل پسری هم خوبه شکر چندروزه کولیکش شدید شده مدام درحال زور زدنه درگیرِ باد خالی کردنیم😂😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پسرمن سر يساعت بيدار ميشد منم شير خودمو ميدادم ببين ٣ بيدار ميشد تايم بعديش٤ بود اگه ٣وپنج دقيقه بود ...

پسر منم روزا تایمش کمتره ولی شبا دیگه ول نمیکنه نصف شبام که یه ساعت یه ساعت بیداره آرزومه یه شب چندساعت پشت سر هم بخوابه منم بخوبم

عزيزم لكه بيني داري؟ شايد بخاطر هماتوم باشه اكر هماتوم نداشته باشي بخاطر اسپرينم ميشه اگر شرايط استر ...

دیگه لک بینی هم قطع شد خداروشکر.اره هماتوم دارم.احتمالا بخاطر همونه.هم آنوکسا۶۰میزنم هم آسپرین میخورم.دکترگفت آسپرینو فعلا قطع کنم.ولی اونموقع که پیش دکتر بودم اصلا لک بینی یاخونریزی نداشتم بخاطرهمون اونم چیزی نگفت.ولی ازتجربیات بچه هااستفاده میکنم ایشاالله که بزودی هماتومم رفع بشه.الانم نسرین جون داره راهنمایی میکنه ک چیکارکنم.خیلی ممنون گلم