2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

چقدر خوشحالم براتون🌹🌹الهی همیشه سلامت باشید💖

الهی همه ی عزیران همیشه خوش خبر باشند😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه امیدوارم همه ی منتظرای این تاپیک تا الان مامان شده باشن نمی دونم پیامم رو کسی جواب مید ...

دکترها با توجه به شرایط رحم شما تصمیم میگیرن کسی نمیتونه بگه فریز بهتره یا فرش

معمولا اگه در دپره ی پانکچر ،خانم هایپر بشه  یعنی اصلا شرایط انتقال رو نداره و براش ضرر داره   فریز میکنن یا دیدم زمانی که تعداد جنین ها کم بوده و دکترها تشخیص میدن دوباره مادر در سیکل پانکچر قرار بگیره تا تعداد جنین ها بیشتر بشه

خدا رو شکر که هایپر نشدی ،به نظرم به اون مرکزی که رفتی اعتماد کن

سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

وااای چه خبر خوبی. خیلی خوشحال شدم انشالله بسلامتی بیاد بغلت. دعا کن قلب نی نی منم تشکیل بشه. 

خانما به راهنمایی تون نیاز دارم. قلب جنین شما تو‌چند هفته تشکیل شد؟ بعد اون هفته بر اساس تاریخ پریود و انتقال بوده یا هفته ای که سونو گرافی تشخیص داده؟ من رفتم سونو گفت شش هفته و یک روزم ولی براساس تاریخ هفت هفته و یک روز باید باشم. قلب هم هنوز تشکیل نشده بود. 

جواب ازمایشم اومد بتام 269 هست کمه ? اصلا مثبته?

مبارکه عزیزم😍😘😍😘😍

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

دوستان چند روز بعد از قطع آمپول پریود میشم؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام به همه امیدوارم همه ی منتظرای این تاپیک تا الان مامان شده باشن نمی دونم پیامم رو کسی جواب مید ...

سلام عزیزم. هشت تا تخمک کم نیست تازه کار مهم کیفیت هست. اونها خوشون براساس کیفیت جنین و آمادگی رحم تعیین میکنن که انتقال بدن یا نه. من خودم هم فرش انتقال دادم البته تو این زمینه تجربه زیادی ندارم دوستان بیشتر تجربه دارن. درکل هرچی دکترت و جنین شناس گفتن رو گوش کن.

خانما به راهنمایی تون نیاز دارم. قلب جنین شما تو‌چند هفته تشکیل شد؟ بعد اون هفته بر اساس تاریخ پریود ...

ببین قلب تا هفته هشت و نه هم زمان داره برای تشکیلش پس جای نگرانی نداره

و هفته ها هم توی سونوهای مختلف ممکنه تغییر کنه منم هفته م با پریودم و سونو دکتر خودم و سونوهای بیرو تفاوت داره از ۳-۵روز و گاها ی هفته هم میشه

سونو غربالگری اول هفته دقیق رو میگه

نگران هیچی هم نباش و منتظر رسیدن وقت سونو قلب جوجه باش😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان آیا پیاده روی برای ضخامت رحم خوبه؟؟؟ و اینکه لوبیا سبز که گفتید خوبه یعنی مثلا همون لوبیا پل ...

پیاده روی ک عالیه

لوبیا سبز هم همه جوره بخوری خوبه هم تو پلو هم تو خورشت یا خوراک هم ابپز تنها

خب طبیعتا ابپز تنها چون حجم بیشتری میخوری اثرش بیشتره با نمک و ی کم ابلیمو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام

بسلامتی عزیزم.۸ تا خیلی هم خوبه من ک پنج تا داشتم یکیش پوچ بود دوتاشم جنین نشد

ان شاالله جنين هاى باكيفيتى براتون تشكيل بشه

درسته ميگن جنين فريز بهتره اما نظر دكتر خودتونم خيلى مهمه و با توجه ب شرايطتون تصميم ميگيره براتون

ان شاالله ك با اولين انتقال صاحب فرزندهاى سالم و صالحى بشيد🤲🏻💚🤲🏻💚

ببین قلب تا هفته هشت و نه هم زمان داره برای تشکیلش پس جای نگرانی نداره و هفته ها هم توی سونوهای مخت ...

خب اون هفته هشت و نه که میگید منظور براساس سونو هست یا پریود؟ من الان براساس سونو تو هفته هفتم ام ولی براساس پریود تو هفته هشتم که باید قلب باشه. نمیدونم چرا سر این موضوع خیلی استرس دارم

سلام عزیزم خوبی گل پسر خوبه؟نه آزمایش گلوکز دادم قندم خیلی بالا بود گفت نمیتونی بزنی.فقط کزاز زدم.فش ...

سلام

ممنونم.نی نی هم فک کنم خوب باشه به کمک خدا. تکوناش محکم شده.شکمم رو میلرزونه. منم سنگین شدم و حوصله کار کردن ندارم. سیسمونی هنوز نگرفتم.بعد عاشورا و تاسوعا احتمالا بگیریم.گرما اذیت میکنه.

منم بعد بتا خیلی دو سه روز اذیت شدم.عطش و تشنگی و گشنگی شدید. فک کنم قندم بالا زد.جوری که پشیمون شدم از تزریق.

اخه علایم زایمان زودراس هم نداشتم.بنظرم نیازی نبود .

ولی یه هفته بعد بتا رفتم تست قند

ناشتام۸۰

بعد صبحانم ۹۱

این فک کنم دفعه چهارم بود که تست قند میدادم.

😉